6 Eylül 2016 Salı

0 Barbara Wallace - Sen... Ben... ve Bir Hafta Sonu


~~~*~~~
Fiziksel yakınlıktan öte bir şeyler hissediyordu. 
Açıklayamadığı ya da isim veremediği bir duyguydu bu.
~~~*~~~

Nemesis Kitap'ın kitap sonlarında yazdığı gibi "romantik bir kitap okumak isterseniz," diyerek bugünlerde Nemesi Kitap'tan gidiyorum :)

Ama hadi biraz gerçekçi olalım. Sıcacık romantik insanı gülümseten için kıpırdatan her şeyi tadında olan aşk dolu hikayeleri kim sevmez ki :) dolayısıyla ben de seviyorum. Eee Nemesis'te bana bunu veriyor kitaplarıyla :D

Neyse :D Elimde bulunan milyon tane Nemesis kitaplarından biri de "Sen... Ben... ve Bir Hafta Sonu" kitabıydı. Yine keyifle okunacak, su gibi akacak, bazen gülümsetecek bazen üzüleceğiniz sahnelerle dolu bir kitap daha :)

Arka kapak yazıları konusunda Nemesis oldukça iyi bir şey yapıyor, okuru kitap hakkında aydınlatıyor. Dolayısıyla kitabı aldığınızda kitabın konusuna dair bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bu kitabın da aynı şekilde, arka kapak yazısı kitap hakkında yeterince bilgi verdiği için bir daha ben değinmeyeceğim konusuna.

Kitapta Daniel hakkındaki gerçekler ve Charlotte'a karşı tavırları zaman zaman sinir bozucu olsa da ikili arasındaki anlayış birbirlerini anlamaları ve diyalogları süperdi.

Sonrasında Daniel'in sözleri ağır olsa da aşk her zaman kazanıyor ve bu durumda biz umutsuz romantik okurları için yüzümüzde kocaman bir gülümseme demek oluyor.

~~~*~~~
Daniel'ın içinde çok şairane, romantik ve kırılgan bir adam vardı.
Sevilmeyi çok fazla hak eden bir adamdı o.
~~~*~~~

Bu kitapta size zevkli vakit geçirtecek sıcacık romantik bir kitap. Yüzünüz gülümsemeyle okuyacaklarınızdan.

Daha detaylı yorumlara girmiyorum çünkü kitabın içeriğine girmem gerekebilir o zaman, bundan da dikkatle kaçınıyorum.

Romantik okurlarına tavsiye edebileceğim bir kitap kendileri :)

Kitabın adı           : Sen... Ben... ve Bir Hafta Sonu
Orijinal adı          : Weekent Agreement
Yazarı                   : Barbara Wallace
Çevirmen             : Güney Becerikli
Yayınevi                : Nemesis Kitap
Sayfa sayısı           : 280

Kitabın tanıtım yazısı:

Milyarder iş adamı Daniel Moretti'nin hayatında birçok kadın olmuştur. Başarılı, güzel ve popüler kadınlar… Ancak hiçbiri, Daniel için tek gecelik ilişki olmaktan ileri gidememiş, onun kalbinin sahibi olmamıştır. Çünkü Daniel için tek bir kural vardır: Bir kadına asla güvenme!

Tarih Profesörü Charlotte Doherty, geçmişi ve annesiyle arasındaki tek bağ olan aile çiftliğine her şeyden fazla bağlıdır. Kardeşi Michael çiftliği kendisinden habersiz Daniel'a sattığında ise onu geri alabilmek için tüm yolları denemeye karar verir. Charlotte çiftliği geri alma konusunda Moretti'yi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamamıştır çünkü Daniel sadece kendi kurallarıyla oynayan ve sahip olduklarından kolay vazgeçmeyen bir adamdır. Charlotte'ın hüzünle bakan gözleri bile bunu değiştiremeyecektir. Ancak Daniel'ın hafta sonu katılması gereken bir parti vardır ve başta annesi olmak üzere herkes onu kolunda sevgilisiyle beklemektedir. Daniel, çiftliği karşılığında hafta sonu için sevgilisi rolü oynamasını Charlotte'a teklif ettiğinde, buna en az genç kadın kadar şaşırır.

Charlotte'ın çiftliğini geri almaya, Daniel'ın ise bir sevgiliye ihtiyacı vardır. İkisinin de yararına olacak bu anlaşmanın kuralları ise basittir:

İkisi için bir hafta sonu... Yakınlaşmak yok… Bağlanmak yok…




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın