3 Eylül 2016 Cumartesi

0 Tessa Bailey - Sen Benimsin ( Line of Duty #1 )


~~~*~~~
"Yürüdüğün yolu sevmiyorsan, kendine başka bir yol çizmeye başla."
~~~*~~~

Nemesis Kitap'ın yine tadımlık aşk romanlarından biri olan Sen Benimsin okundu ve bitti.

Tam da Nemesis Kitap'a yakışan bir kitaptı, onun logosu altında yayınladığı türdeki en iyilerden biriydi bence.

Tessa Bailey'in ilk defa bir kitabını okudum ve oldukça da beğendim kurgu yeteneğini. Gereksiz kıskançlık krizleri, entrikalar falan yoktu. Karakterler arasında gereksiz yere burun süründürme durumu ve tripleri de yoktu. Bu yüzden de ayrı bir sevdiğimi söylemeliyim.

Kitabın konusuna kısaca değinmeyeceğim arka kapak yazısı üç aşağı beş yukarı bir fikir veriyor kitabın içeriğine dair. Ancak onun haricinde oldukça içerik var kitapta. Özellikle Ginger ve kardeşi ile ilgili.

Kitabın direk konuya giren kurgusu ve gidişatındaki heyecanın hiç dinmemesi oldukça iyiydi, gerçi sonlara doğru biraz o heyecan arttı diyebilirim ama bu durumdan şikayetçi değilim :)

Ginger ve Willa'nın iki kardeş ilişkilerinin ilerlemesi ve Ginger'ın bir abla olarak yapmaya çalıştıkları takdire değerdi. Derek'in bir erkek olarak ne istediğini bilen tavrı da bir bayan okur olarak iç geçirtecek derecedeydi ;)

Eğlenceli bir kitaptı, okumaktan zevk alacağınız, sıkılmayacağınız ve bir bakmışsınız bitmiş diyeceğiniz türden bir kitaptı. Biraz +18 sahnesi vardı ama artık aşk romanların hepsinde olduğundan dolayı artık yadırgamıyoruz o sahneleri aşk romanlarının bir kurgu bütünlüğü diyerek bağrımıza basıyoruz ;)

Ben kitabı beğendim. Yazarın başka kitabı çıkarsa onları da okuyacağımdan eminim. Sizlere de tavsiye ederim :)

Line of Duty Serisi

  • Sen Benimsin
  • His Risk to Take
  • Officer off Limits
  • Asking for Troble
  • Staking His Claim

Kitabın adı           : Sen Benimsin
Orijinal adı          : Protecting What's His
Yazarı                   : Tessa Bailey
Seri / Sıralaması  : Line of Duty #1
Çevirmen             : Pınar Polat
Yayınevi                : Nemesis Kitap
Sayfa sayısı           : 352

Kitabın tanıtım yazısı:

Derek Tyler, oldukça başarılı bir komiserdir. Fakat mesleği artık neredeyse tüm hayatını ele geçirmiştir. Öyle ki, karşısındaki daireye yeni taşınan Ginger Peet'ten etkilendiği anda, onun bütün kişisel bilgilerine ulaşabileceği bir araştırma yapar; o güne kadar aldığı trafik cezaları da dahil…

Ginger, kız kardeşiyle birlikte uzak bir şehirden Chicago'ya taşınmıştır ve yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. İhtiyacı olan son şeyse, tam karşı dairesinde oturan çekici, yakışıklı ve meraklı bir komiserdir. Sıkı durun, burası karışacak!



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın