17 Eylül 2016 Cumartesi

0 Jamie McGuire - Tatlı Ateş ( The Maddox Brothers #3 )


~~~*~~~
"Onun gibi adamlar senin gibi bir kız bulduklarında kolay kolay pes etmezler."
~~~*~~~

Maddox'lar bir kitap karakteri değil de gerçek hayatta yaşayan bir aile olsa ve hepimize bir Maddox erkeği düşse ne güzel olurdu değil mi?

Sanırım ben bu kadının Tatlı Bela Serisi'nden daha çok seviyorum Maddox Kardeşler serisini :) Gerçi her kitabında Abby ve Travis'in hayatından bir parçasını okuyoruz ama olsun. Her Maddox Erkeği kendine aşık ediyor beni ve hepsinde aynı huyları görüyor olmak süper bir şey.

Sanırım edilebilecek en büyük ve en güzel dua Allah size bir Maddox Erkeği nasip etsin olmalı :)

~~~*~~~
"Senin sosyal açıdan akıl sıyırtacak kadar beceriksiz olman ve hiddeti dinmek bilmeyen, şirret bir orospu olman hoşuma gidiyor."

~~~*~~~

Her neyse fazla uzatmadan kitaba dair yorumuma giriyorum, çünkü yazarın kurgu yeteneğini sevdiğimi biliyor olmalısını. Sonuçta yazarın çıkan bütün kitaplarını okumuş bulunuyorum.

Tatlı Ateş, ikiz olan Maddox Erkeklerinden biri olan Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Kendisi bir hotshot olan, -yani orman yangın ekibi, bir nevir orman yangınları için kurulan itfaiye ekibi - Taylor gittiği bölgede kendi halinde yaşayan ve geçmişte yaptığı bir hata sonucunda kendini affetmeye ihtiyacı olan ve bunun için çaba harcayab Falyn ile tanışır. Falyn'in istemeyeceği her özelliğe sahip olan Taylor bir şekilde genç kadının kalbini kazanır ancak... hayat hiçbir zaman kolay olmadı hele ki sakladığınız sırlar varsa... ve bu sırlar ilişkinizi etkileyecek boyuttaysa...

~~~*~~~
"Onunla olmak ve sonra da onsuz olmak ağır ağır ölmeye benziyordu. 
Üstüne bir de hafif delilik vardı."
~~~*~~~

Zorlu bir sınavdan geçen Falyn ve Taylor aşkları için verdikleri savaşı okuyacaksınız. Aslında teknik olarak Taylor'ın savaşı demek doğru olur. Kitapları okuyan bilir bir Maddox Erkeği aşık olduğunda, o kadını elde eder, kendisine aşık eder ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşar. İşte Taylor da bunun savaşını veriyor.

Bu seride en sevdiğim şey, kardeş ilişkileri, aile ilişkileri ve bunu zevkle okuyabiliyor olmak. Maddox Kardeşlerin birbirleriyle olan ilişkileri ve birbirleri için alabilecekleri riskler... böylesine bir bağlılık ve sevgi okumak inanılmaz zevkli.

~~~*~~~
"Daha en başta, sana fazla yanaşırsam yanacağımı biliyordum."
~~~*~~~

Serinin kitaplarını karışık okuyabilirsiniz sonuçta hepsi bir kardeşi anlatıyor ama şöyle bir bakıyorum da sıralı okumanız daha iyi çünkü bazı kesitlerde birbirlerinin hayatlarına dahil oldukları zamanlarda ilişkilerine dokunuşları da okuyorsunuz. O yüzden sıralı okuyun derim ben.

Ah, asıl önemlisi ise...

Kesinlikle okuyun! Kaçırılmayacak ve zevkle okunacak bir seri.

Şiddetle tavsiye ediyorum :) Bayılacaksınız garantisini veriyorum :D

The Maddox Brothers (Maddox Kardeşler) Serisinin Kitapları:

    Beautiful (Tatlı Bela) Serisinin Kitapları:

    Tatlı Bela Serisi'ni niye veriyorsun diyenler olabilir. Maddox Kardeşler'den en küçüğü Travis'in hikayesi ile başlayın seriye derim ben.  Çünkü kardeşleri ilk orada tanıyacaksınız ve bir Maddox Erkeği ile ilk orada tanışacaksınız... belki de Maddox Erkeği nasıl olur ilk orada öğreneceksiniz ve diğer kitaplarda da hepsinde benzer olan karakteristik bazı özellikleri ilk orada göreceksiniz. Bence hepsini sırayla okuyun :)

    ~~~*~~~
    "Seni istiyorum. Sadece seni. Başka bir şeyi değil. Bununla mutluyum Falyn. Sen istediklerimin bir parçası değilsin.Sen istediğim her şeysin. Başka her şey ekstra."
    ~~~*~~~


    Kitabın adı           : Tatlı Ateş
    Orijinal adı          : Beautiful Sacrifice
    Yazarı                   : Jamie McGuire
    Seri / Sıralaması  : The Maddox Brothers #3
    Çevirmen             : Boran Evren
    Yayınevi                : Yabancı Yayınları
    Sayfa sayısı           : 368

    Kitabın tanıtım yazısı:

    Tatlı Bela ve Ayaklı Bela kitaplarının #1 New York Times Çoksatan Yazarından. Falyn Fairchild her şeyi arkasında bırakabilirdi. 

    Falyn Fairchild, yıllar önce zorlandığı ve her gün pişman olduğu bir kararın ardından gösterişli hayatını geride bırakmış, doğup büyüdüğü kasabaya gelerek kendine Bucksaw Café'de basit bir hayat kurmuştu. Geride bıraktığı hiç kimseye ve hiçbir şeye özlem duymuyordu, biri hariç…

    Falyn'in basit hayatı, Bucksaw Café'de bir masaya oturduğu andan itibaren belanın ta kendisi olduğunu belli eden Taylor Maddox tarafından darmadağın edilmek üzereydi. Çekici, isle kaplıyken bile muhteşem görünen ve verdiği sözleri yerine getirmeyen Taylor, Falyn'in bir yakışıklı itfaiyecide göreceğini düşündüğü tüm özelliklere sahipti. Falyn, onun gibi birinin geride bıraktıklarından olmakla hiç ilgilenmiyordu ve ilgisiz bir dişi, bir Maddox erkeği için en büyük meydan okumaydı.

    Ancak Falyn, Taylor'ın nereli olduğunu öğrendiği anda her şey değişecekti. Sonunda Maddox inatçılığı, Falyn'in meşhur terk edişleriyle tanışacak ve Taylor hayatında ilk kez yanan taraf olacaktı.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın