3 Ocak 2022 Pazartesi

4 Mektup Arkadaşlığı - Gizem ve Gonca'nın Mektupları

Yeni yıla yeni mutluluklarla başladım. Aslında kargo cuma günü geldi, 31 Aralık'ta ama benim açmaya vaktim olmadı. Bu yüzden gecikmeli açtım. Ama içinden beni büyük mutluluklara götüren hediyeler çıktı :) 

Instagramdan @morduslerkitaplıgı olarak tanına Gizem ile birbirimize yeni yıl hediyesi gönderecektik. O benden önce davrandı ve hediyemi gönderdi.  Ama sadece o da göndermedi kardeşi Gizem, @daisyandbook da bana bir mektup eklemiş. İçinde sürpriz hediyelerimle beraber :) 

Gizem ile birbirimize hediye kitap gönderecektik ve Gizem benim toplamayı planladığım Jill Shalvis kitaplarını seçti. Şimdi seriyi tamamlamam için bahanem var artık :) Bunun yanında da benim oje tutkumu bildiğinden oje ve kokoşluğumu bildiğinden de ruj eklemiş :) fark edilen küçük detaylar sizler için önemsiz görünebilir ama benim için çook çook mutlu edici bir şeydi. Bu Gizem'in benimle ilgili küçük detaylara dikkat ettiği ve önemsediğini gösterdi. Seviyorum seni ablacım dedim görür görmez :) 

Tabi bunların yanında kitapların ve oje-ruj üzerindeki post-it notları çok şekerdi ama en büyük vurgunu mektubuyla yaptı. Nasıl özlemişim mektup okumayı :) arada böyle bir jest yapasım geldi mektup arkadaşlarıma :) Post-it notlarımı mektup zarfımın içine koyup saklayacağım. :) 

Resmen 2022'ye büyük bir mutlulukla girmeme neden oldu. Ama Gizem'in mutluluğuna Gonca'nın ki de eklendi. 

Gonca'da kargomun içine bir mektup eklemiş. Beni en çok şaşırtan da bu oldu çünkü beklemiyordum. Kitapların arasına karışmıştı ve ben geç gördüm. 

Mektubu, yazdıkları ve içine eklediği fotokartları çok güzeldi. BTS hayranlığımı biliyordu, hatta BTS'ten V'yi ayrı sevdiğimi de biliyordu bu yüzden foto-kartları BTS ekibi ve V'nin foto kartını göndermiş. Görünce 32 diş sırıttığımı itiraf etmeliyim. Aşırı mutlu eden bir diğer detaydı bu :) 

Gizem de Gonca da bu yıla büyük mutluluklarla başlamama neden oldu. Çok teşekkürler kızlar. Kitapların bana verdiği en değerli arkadaşlardan ikisi de sizsiniz :) 

Çokça seviliyorsunuz <3 






 

4 yorum :

  1. Hihihihi böyle mutlu olduğunu görünce gerçekten ben de çok mutlu oldum.💜 Bir dahaki sefere özel foto kartlar göndereceğim 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok mutlu oldum resmen içimdeki fangirl havaya zıpladı 😂 çook teşekkürler 😘

      Sil
  2. Yazıyı yüzümde kocaman bir tebessüm ile okuduğum doğrudur 😍😍 yılbaşına yetişsin diye birazcık acele ettiğim için istediğim kadar özenli olmadı diyordum ama beğenmiş olman ve böyle güzel bir yazı hazırlaman beni çok mutlu etti abla 🥰 mektup arkadaşlığımız daim olsun 😘💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence oldukça özenli ve güzeldi. Ciddi anlamda yüzümde gülümseme oluşturdu. Kesinlikle daim olsun mektup arkadaşlığımız, çok özlemişim ben sana mektup yazmayı 🥰💜

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın