6 Ağustos 2023 Pazar

0 ALINTILAR // Kathryn Caskie - Aşk Gecesi (Seven Deadly Sins #3)

Seven Deadly Sins Serisi




Sinclair kardeşler uzun bir zaman boyunca yaptıkları şoke edici şeyleri birbirleriyle paylaşmakta hiç zorlanmamışlardı. Hatta işledikleri günahları birbirlerine övünerek anlatmışlardı. Kötü insanlar değillerdi ve ruhlarını yitirmemişlerdi. Tam aksine, Sinclair'lerin yedisi de son derecede cömert, nazik ve sevgi doluydu ama yürekleri yaralıydı ve bu yaraları onları asi çocuklar olarak gören ve Yedi Ölümcül Günah olarak adlandıran Edinburg sosyetesi tarafından sürekli eşeleniyordu. 


*****


Sebastian arkasını dönerek merdiveni inmeye başladı. "Bana şans dile."

"Acele edersen onu yakalayabilirsin ama sana onu Londra'ya dönmeye ikna edebilen için şans diliyorum. Su aklına bir şey koyduğunda inatçıdır ama seni çok sevdiğini biliyorum. Hayatta en korktuğu şeyi yapacak, ailesini bırakma cesaretini gösterecek kadar çok."


*****


"Sabah dönüp babandan resmi bir görüşme rica edip seninle evlenmek istediğimi söyleyeceğim." Sebastian eğildi ve onu öptü. 

"Peki ya ret ederse?" Siusan dudaklarını onunkiler bastırdı ve onu son görüşüymüş gibi sıkıca sarıldı. 

"Onayın senin için önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle gerektiği kadar sormaya devam edeceğim. Teklifimi kabul edecek Siusan. Edene kadar durmayacağım. Oldukça ısrarcı olabilirim."




 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın