22 Ağustos 2023 Salı

0 H. D. Carlton - Şeytanın Yasak Aşkı (Cat And Mouse Duet #3)


~~~*~~~
Tanrı beni yasasını yerine getirmem için seçti ve ben de o'nu hayal kırıklığına uğratmayacağım. 
~~~*~~~ 

 
Arkadaşlar Adaline'ın Peşinde Serisi'nden tanıdığımı Sibel ya da Sibby olarak bildiğimiz perili evdeki vahşi katili olarak okuduğumuz kızın hikayesi. 

Aslında hikayesi de denemez çünkü neler hissettiği, neler düşündüğü ve kurbanlarını nasıl belirlediği üzerine kurgulanmış bir kitap. Bir de arada geçmişe dönük yerler var onun böylesine sapkın düşüncelere sahip olmasının altındaki sebepleri okuyoruz. Tabi bir de Zade ile tanışmasını da kitabın sonlarına doğru okuyoruz. 

Kitap bir novella ve şiddet, cinsellik oldukça fazla olduğu için kesinlikle +18 in çok daha üstünde hatta +24 falan olmalı kitap. Kitabın başında uyarı var ama yine de aşırı uç noktalarda olduğu için rahatsız olan okumamalı. 

~~~*~~~
Her suç masum bir düşünceyle başlardı, bir saplantıdan ya da bir keşkeden ibaret olan basit bir arzu. Ta ki bu arzular gelişip eyleme dönüşene kadar.
~~~*~~~ 


Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; sapkın bir babayla büyüyen Sibel'in psikolojisi bozulmuştur. Dolayısıyla babasının kendisini Tanrı'nın elçisi olarak ataması ve davranışları Sibel'in de kendisini, kötü olduğunu düşündüğü herkesi öldürmeye itmektedir. Tabi öldürüş şekilleri oldukça da vahşi olur. Bunun yanında yanında yoldaşlarım dediği bazı adamlar da vardır. Sibel'in bu yoldaşları ve cinayetleriyle neler yaşadığını, hissettiğini okuyoruz. 

Öncelikle açıkçası almadan önce konusuna, kurgusuna ya da Adaline ile bağlantısı olup olmadığını araştırmadım. Araştırsaydım alır mıydım bilmiyorum. Muhtemelen almazdım da... Çünkü o serinin 2.kitabı zaten bana oldukça fazla gelmişti ve bu kitapla o durumu pekiştirmeye ihtiyacım yoktu. 

Cinselliğin fazlalığını geçtim çünkü artık çoğu kitapta bunu okuyoruz falan ama bazı noktalar da aşırıya kaçtığında beni bile rahatsız ediyor... bazı noktalar bence kırmızı çizgide kalmalı. 🙈

Cinayetleri işleme şekli, vahşice işlenmiş cinayetli kitapları okumuşluğum var ama bu kadar da açık açık işlenirken anlatılması biraz sıkıcı geldi de açıkçası. 

Adaline'in serisini sevdiyseniz bu onun novellası okuyabilirsiniz eğer sevmediyseniz bence okumayın sevmezsiniz. 

Yazarın elimde almış olduğum bir kitabı daha var onu da muhtemelen okuyacağım sonrasında bu yazara bir daha şans verir miyim sanmıyorum. Çünkü bütün kitaplarının aynı olduğunu düşünüyorum ve bu kadar abartılı dark romans sevebileceğimi sanmıyorum 🙈

Benim kitaba puanım 5 üzerinden ne yazık ki 2. 🌟🌟


~~~*~~~
Ben yargılamadan (ruhlarında kötülük olup olmadığına karar vermeden) bu evin eşiğinden tek bir ruh bile geçemezdi. Onlar bebek evimin labirentinde ilerlerken, ben duvarların içinden onları seyrederdim.
Hepsi yargılanırdı. Her biri.
~~~*~~~ 





Kitabın adı     : Şeytanın Yasak Aşkı
Orijinal adı     : Stan's Affair
Yazarı            : H. D. Carlton
Çevirmen        : Mehir Kalmış
Seri Bilgisi       : Cat and Mouse Duet #2.5
Yayınevi          : Lapis Yayınları
Sayfa sayısı     : 112

Kitabın tanıtım yazısı: 

Her Cadılar Bayramı’nda,
Şeytanın Yasak Aşkı ayağınıza gelecek.
 
Ürkütücü perili evler, nefes kesici turlar ve en lezzetli yemekleri sunarak ülkenin dört bir yanını dolaşıyoruz.
Ve her geçtiğimiz şehirde, tek seferde bir infazla
bu dünyayı temizliyorum.
 
Duvarların içinde saklanarak iblis gibi kokanlar için hükmümü veriyor, çürüyen ruhlarına ninniler söylüyorum.
 
Gelin.
 
Çığlıklarınızın birbirine karışacağı ve küçük, sevimli yakarışlarınızın cevapsız kalacağı oyuncak evimde
bir gezintiye çıkın.
 
Ama çabuk biteceğine söz veremem…






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın