7 Ocak 2024 Pazar

0 ALINTILAR // Giana Darling - Kahramanlar Yükseldiğinde (Anti-Heroes in Love #2)


Kitabın yorumu için tıklayınız!







Onu yargılamaya devam etmek istemiyordum ama ömür boyu kendi ahlaki pusulamı dikkatle oluşturmak, dürtüsel tepkilerimi dizginlememi zorlaştırmıştı. 

İç çekince nefesi alnıma vurarak saçlarımı karıştırdı. "Böyle bir riske gireceğini hiç düşünmediğim bir anda burada benimlesin. Şimdilik bu fazlasıyla yeterli."

"Seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum," diye itiraf ettim. Canımı acıtmasına rağmen, kelimeler doğrudan kalbimin içinden kopmuştu. "Hayatım boyunca sevdiklerimi hayal kırıklığına uğrattım ve aynısını sana yapma düşüncesine dayanamıyorum."

"O halde yapma," dedi basitçe, boğazımı avuçlayıp alnımı öpmek için eğildi. "Ama Elena, şunu söylemeliyim ki bu kadar coraggio'lu (cesaretli) bir kadınla hiç tanışmadım. Ayrıca geçmişinde hayal kırıklığına uğrattığını düşündüğün kişinin de seni hayal kırıklığına uğrattığına hiç şüphem yok, si?"

Daniel ve Giselle'i düşündüm ama eskisi gibi acının ve pişmanlığın eksi tadı dilimi yakmıyordu.

"Bana çok fazla güveniyorsun." Kemiklerimden fazlasının röntgenini çekebilecek gibi görünen delici bakışlardan kaçınarak mırıldandım.

Parmakları kulağımın üstündeki saçlara kaydı. Babamın attığı yumruktan sonra gözümün altında kalan morluğun üzerine öpücük kondurmak için başımı eğdi. Geri çekildiğinde gözleri kadife kadar yumuşaktı. "Hayır, sen kendine yeterince güvenmiyorsun."


*****


"New York'ta sen benim şampiyonumdun, öyle değil mi? Beni güvende tutmak için çabalayan avukatım ve savunucum. Napoli benim mahkeme salonum. Silahını indir, kalkanını bırak. Hayatında bir kez olsun, savaşlarını tek başına vermek zorunda değilsin. Ben senin adına savaşacağım. Burada ve şimdi, senin şampiyonun ben olacağım. Bana güveniyor musun?" 

Güven ve aşk aynı şey olabilir miydi?

Çünkü ona aşıktım. 

Zeytin karası gözlü, altın kalpli bu adamı hayatımdaki her şeyden çok seviyordum. 

Fakat güven başka bir şeydi. Uzun zamandır kimseye güvenmediğim için artık böyle bir yeteneğim olup olmadığını merak ediyordum. 

Dişlerimin arasından derin bir nefes aldım ve yavaşça başımı salladım. "Sana güveniyorum."


*****


"Kimse seni, uğruna mücadele etmeden benden alamaz," diye fısıldadı hararetli bir şekilde. Boynuma doladığı elin tırnakları cildime battığında tısladım. 

"Aşkımızın arasına girmeye çalışan herkes acı çekecek ve sonra ölecek," diye yemin ettim.



*****


"Eğer benim yanımda olursan, Elena, insanların bana sıktığı o kurşunlar sana da gelebilir. Benimle birlikte olmak için hayatını riske atmak istiyorsun, öyle mi?"

"Hayatımı değiştirecek bir ödül için, hayatımı değiştirecek riski almaya hazırım," derken öfkesini buz gibi bir güvene dönüştürmüştü. "Aşkın senin için ne anlama geldiğini bilmiyorum ama benim için bu; ne tür bir yükle gelirse gelsin, onu sevmene izin verdiğin sürece ve mümkün olduğu kadar sert bir şekilde birini sevmek anlamına geliyor. Korktuğum tek risk seni kaybetmek. Bir dövüşçüye aşık oldun, Dante. Seninle kavga etmeme izin ver."






 

 

 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın