27 Haziran 2024 Perşembe

0 Stephanie Archer - Filenin Ardında (Vancouver Storm #1)



~~~*~~~
"Hayal kırıklığı gerçekten ağırdır. Kendi başarını sağlama al."
~~~*~~~

 
Bir hokey kurgusu ve yine ben... Artık farkındasınızdır bir hokey kurgusu varsa o kitap radarımdan asla kaçamıyor. Ama tabi her zaman beğendiğimiz, çok sevdiğimiz, beklentimizi karşılayan kitaplarla da karşılaşamıyoruz. Ne yazık ki bu kitapta o şekildeydi. Tabi daha detaylı anlatacağım kitaba dair yorumumda ama önden şunu söylemeliyim ki ne yazık ki beklentimi karşılamadı. 

Vancouver Storm Serisi'ni ilk kitabıydı Filenin Ardında, seri iki kitaptan oluşuyor ve karakter serisi, her kitap bir kız kardeşi anlatıyor. Bu kitap Pippa'nın aşk yolculuğuydu ikinci kitap ise ablası Hazel'ın aşk yolculuğunu anlatıyor. 

Kitapta smut detaylar vardı, yetişkin okurların okuyacağı ve yaş kriterine dikkat edilmesi gereken bir kitap. Bu detaylardan rahatsız oluyorsanız hiç el atmayın derim. 

20 Haziran 2024 Perşembe

0 ALINTILAR // Teagan Hunter - Tek Vuruş (Carolina Comets #3)



  Kitabın yorumu için tıklayınız!






"Kuralları biliyordun," dedim. 

Ona tokat atmışım gibi başını kaldırdı.

"Kuralları biliyordun mu?" Alaycı bir şekilde güldü. "Evet, sanırım onları biliyordum. Ama bil bakalım ne oldu, Lowell? Kurallar değişti. Oyun değişti. Hoşuna gitse de gitmese de hamileyim ve ne istediğini umursamadan bu bebeği doğuracağım. Bunun bir parçası olmak istemiyorsan, sadece söyle ama orada durup sanki yaşananların hepsi benim suçummuş ve bunu bilerek, seni tuzağa düşürmek için yapmışım gibi davranma."

...

"Aman Tanrım." Ağzı şaşkınlıkla açıldı. "Gerçekten de öyle düşünüyorsun, değil mi? Bunu benim planladığımı düşünüyorsun? Sana tuzak kurduğumu düşünüyorsun." Bana doğru bir adım attı, burunlarımız neredeyse birbirine değecek kadar yakındı. "O zaman sana bir sır vereyim, dostum. Bunu, ben istemedim, özellikle de seninle olmasını hiç istemedim."




*****

0 Teagan Hunter - Tek Vuruş (Carolina Comets #3)



~~~*~~~
"Dünyadaki insanlar arasında Lowell'ın, kalbini riske atmaya değer biri olduğunu düşünüyorum."
~~~*~~~


 
Carolina Comets Serisi'ne hızla devam edip, üçüncü kitabı da okudum. Tek Vuruş, takımın kaptanı Cameron Lowell'ı hikayesiydi. Bütün seri boyunca ona hayran olduk bu kitapta da onun nasıl aşka yolculuk yapıp da aile babası olduğunu okuyoruz. 

Pukka Yayınları seriyi hızla yayınlamaya devam ediyor, 7 kitaplık bir seri olan Carolina Comets'ın üçüncü kitabı çıktığına göre dördü de bence bu sene içerisinde okuruz gibi geliyor. Seri bekletmeyen bir yayınevi kendileri. 

Hokey kurgusu olduğu dikkate alınırsa bir sport romans, dolayısıyla da yetişkin okurlara hitap eden içerikler de var. Çok fazla değil, artık romanslarda alıştığımız kadar mevcut ama yine de o detaylardan şikayetçiyseniz gereksiz yere kitabı gömmeyip okumayın derim. Ama sport romans severseniz özellikle de hokey oyuncularını mutlaka deneyin derim. 

19 Haziran 2024 Çarşamba

0 ALINTILAR // Neva Altaj - Harabe Sırlar (Perfectly Imperfect #4)



  Kitabın yorumu için tıklayınız!






"Sana iyi bir eş olacak. Ve eğer ona izin verirsen iyi bir ortak da olacaktır." 

"Ne ortağı?"

"Hayat ortağı, Luca. Güçlü bir konumdayken sırtını dayayabileceğin ve güvenebileceğin bir eş, vazgeçilmez bir şeydir. Bizim gibi adamlar için iyi şeylerle birlikte kötüleri de paylaşacağımız bir eş bulmak nadirdir. Ve bir sürü kötü şey olacak, güven bana."

Başımı iki yana salladım. Don'un bu kadar romantik olacağı kimin aklına gelirdi ki? "İnsanın güvenebileceği tek kişi kendisidir, patron. Ve bazen de en yakın akrabaları. Bu dersi çok iyi öğrendim."




*****

0 Neva Altaj - Harabe Sırlar (Perfectly Imperfect #4)


~~~*~~~
Aldığım en önemli der, asla zayıflık göstermemekti. Birisinin görebileceği yerde asla ağlama ve sözlerinin seni incittiğini gösterme. Köpekbalıklarıyla dolu bir tankta kanımın akasına izin vermezdim, yoksa beni çiğ çiğ yerlerdi.
~~~*~~~ 
 

Artemis Yayınları, Neva Altaj'ın Kusursuzca Kusurlu (Perfectly Impoerfect) Serisi'ne son hızla devam ediyor. Bu seri o kadar çok kitabı var ki, 10 kitaplık bir seri ve yayınevi de seriyi yarım bırakacak gibi görünmemek için hızla çıkarmaya devam ediyor seriyi. Zaten kitaplar ince dolayısıyla hemen okunuyor bunun yanı sıra karakter serisi olduğu içinde yarım kalmış hissi de vermiyor kitaplar, bu yüzden severek takip ettiklerimden biri oldu bu seri.

Harabe Sırlar, serinin 4. kitabı... İkinci kitapta Mikael'in İtalyan Mafyası'ndan biriyle evlenmesi, oraya da yazarın el atacağını hissettirmişti ve bu kitapla da İtalyan Mafyası'na geçiş yaptık. 

Bu arada hem bu kitap hem de bu seri smut içerikleri olan, hatta erotik romans diyebileceğimiz bir kitap-seri. Bunu bilerek okursanız rahatsız olmazsınız ama boş verirseniz ve okursanız da bu içerikler yüzünden gereksiz yere kitabı gömmeyin derim. 

17 Haziran 2024 Pazartesi

0 ALINTILAR // Rebecca Yarros - Dördüncü Kanat (The Empyrean #1)



  Kitabın yorumu için tıklayınız!






"Savaşta insanlar ölür. Bu öyle ozanların söylediği gibi görkemli bir ölüm de değildir. Boyunları kırılır ve altmış metreden düşerler. Kavrulmuş toprak ya da kükürt kokusunun romantik bir yanı yoktur. Bu"-eliyle kaleyi işaret etti- "herkesin sağ kurtulduğu bir masal değil. Sert, soğuk, umursamaz bir gerçek. Buradaki herkes evine dönemeyecek... ya da evlerimizden geriye ne kaldıysa oraya. Ve sakın yanılsamaya kapılmayın, biz bu bölüğe adım attığımızdan beri savaştayız." Hafifçe öne doğru eğildi. "Yani kendinizi toplayıp yaşamak için savaşmayacaksanız, hayır, başaramayacaksınız."



*****

"Düşündüğünden daha tehlikeliyim," dedim ukala ukala. 

"Bilmez miyim? Bak, tir tir titriyorum şu an." Alayla sırıttı.

Lanet olası. Pislik. 

Elimdeki hançerleri çevirip uçlarından tuttum, sonra bileklerimi oynattım ve her birini kafasının iki yanına doğru fırlattım. Arkasındaki ağacın gövdesine sağlam bir şekilde saplandılar.

"Iskaladın." İrkilmemişti bile.

"Iskaladım mı?" Son iki bıçağıma uzandım. "Neden birkaç adım geri gidip bu teoriyi test etmiyorsun?"

Gözleri merakla ışıldadı ama bu ışıltı bir saniye sonra kayboldu, yerini soğuk, alaycı bir kayıtsızlık aldı. 

Tüm duyularım alarmdaydı ama o geriye doğru hareket ederken etrafımdaki gölgeler hareket etmedi, gözleri gözlerimdeydi. Sırtı ağaca çarptı ve hançerlerimin kabzaları kulaklarına değdi. 

"Iskaladığımı bir daha söyle," dedim tehdit dolu bir sesle, sağ elimdeki hançeri ucundan tutarak.

"Büyüleyici. Çelimsiz ve kırılgan görünüyorsun ama aslında çok vahşi bir ufaklıksın, değil mi?"

16 Haziran 2024 Pazar

2 Rebecca Yarros - Dördüncü Kanat (The Empyrean #1)


~~~*~~~
"Tarihi değiştirmek ve hatta silmek için umutsuz bir nesil yetiştirmek yeterlidir."
~~~*~~~


 Sonunda ben de Dördüncü Kanat okuyanlardan biriyim. Aslında itiraf etmek gerekirse, okumaya niyetim yoktu ve almamıştım ama okuyan arkadaşım Çiğdem resmen mahalle baskısı yaptı. Kitabı okumamız için bir baskı yaptı ve çok seveceğimi söyleyince bende dayanamadım aldım hatta öyle ki bunu okumadan ikinci kitabı da aldım. Öyle bir çılgın anı yaşadım... sonunda da kitabı okudum! 

Tek kelimeyle muhteşemdi! 

Verdiğim her kuruşa değdi diyebilirim. 

5 kitaplık bir seri olan The Empyrean Serisinin ilk kitabıydı Dördüncü Kanat, ikinci kitap da Demir Alev'di ve o da çıktı. Sonucunda kalan 3 kitap henüz çıkmadı onları beklemedeyiz umarım çabucak çıkar diye dua ediyorum. 

Fantastik romans türünde bir kitap. Ejderhaları konu alan bir kurgusu var ki zaten kitap tasarımlarından da anlaşıldığı gibi, ayrıca smut sahneleri var falan ama klasik aşk romanlarında da gördüğümüz kadar diyebilirim. Sadece 2 sahnesinde smut detay vardı yanlış hatırlamıyorsam onun haricinde tamamen heyecanlı, aksiyon dolu, soluksuz okunan detaylarla okunan bir kitaptı. 

12 Haziran 2024 Çarşamba

0 ALINTILAR // Victoria Alexander - Adın Bende Saklı (Last Man Standing #3)



  Kitabın yorumu için tıklayınız!






Sinclair güldü. "Tesadüften fazlası değil. Evlilikle uzaktan yakından alakası olmayan dört adamın..."

"Evliliğe tamamen karşı olan dört adam demeyi tercih ederim," diye mırıldandı Oliver.

"... Bir avuç bozukluk ve bir şişe konyak uğruna iddiaya girmeleri ve birden bire ikisinin gidivermesi."

Oliver kıkırdadı. "Onlar ölmedi, Sinclair. Sadece evlendiler."

"Bazıları bu ikisinin birbirinden pek farkı olmadığını söyleyebilir."

0 Victoria Alexander - Adın Bende Saklı (Last Man Standing #3)


~~~*~~~
"Kader belirsiz ve anlaması zor bir şeydir."
~~~*~~~


İş yoğunluğumu düzene oturtunca rahatlıkla okuma yapabiliyorum, bu durumdan da aşırı mutluyum çünkü fazlasıyla okumak istediğim kitap var ve onları okumaya vakit bulamamak beni aşırı üzüyordu şimdi yavaş yavaş sahalara dönüyorum. Gerçi sıcak havalarda ne kadar okuyabilirim bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir bence. 

Bu ayın ikinci kitabı historical romans türünde ve benim de okumaya başladığım Last Man Standing serisinin 3. kitabı Daniel Sinclair'in hikayesiydi. Seri karakter serisi ama kurgusal bütünlük açısından sıralı okunması gerekiyor bu yüzden de size tavsiyem sıralı okuyun ama kitapları bulamıyoruz diyorsanız da okuyabilirsiniz. 

10 Haziran 2024 Pazartesi

0 Kitap Tanıtım Youtube Videosu / Rebecca Yarros - Demir Alev

Dördüncü Kanat'ı aldıktan sonra fiyatının beni caydıracağını ve almayacağımı düşünmeniz beni üzer 😀 Tabi ki ön siparişle aldım Demir Alevi de.
 
Üstelik içerisinde kutu setlerde yer alan haritası ve kartları da hediye geldi çünkü Olimpos Dükkan'dan aldım 😇

Bence o fiyat bu kitaba değer çünkü çoook güzel 😍

Dördüncü Kanat, bayram tatilinde benimle olacak ve okuyacağım 😇 Yorumu da mutlaka bloga gelecek ve söz veriyorum bolca alıntıyla gelecek. 

Kitabı erteleme gibi bir şansım yok çünkü aşırı derecede baskı altındayım kitabı okumam için ve bu kız baskılara dayanamayacak hemen okuyacak. Haziran ayı okumalarımda araya aldıklarımdan olacak. Seriye başlayanlar, okuyanlardan yorum beklerim 😇





7 Haziran 2024 Cuma

0 Sierra Simone - Rahip (Priest #1)



~~~*~~~
"Hayatınızda geriye kalan sevgiyi bulup ona sıkıca tutunun. Bir gün, her şey daha az belirsiz ve daha az sıkıcı olacak. Bir gün, bir hayatınız olduğunu yeniden fark edebilirsiniz. Sizi mutlu eden bir hayatın olduğunu."
~~~*~~~


Ayın kaçı oldu ben daha yeni bir kitabı bitirdim, şu sıralar çok yoğun bir iş hayatımın olmasının dezavantajını yaşıyorum resmen. 😕

Neyse sonunda Rahip kitabını bitirdim. Açıkçası ne beklediğimi bilmiyorum kitaba dair ama ne bulduğum kesinlikle beklemediğim bir şeydi. Yorumun detaylarında gireceğim bu bilgilere. 

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Priest Serisi'nin ilk kitabıydı Rahip ve seri normalde 3 adet roman 2 adet novelladan oluşuyor. Pukka Yayınları ilk kitabı, bu karakterlerin novellasını da çıkardı. Her ikisi de beraber satılmaya başlandı. 

Kitap erotik romans, asla normal bir romans gibi gelmesin size bunu bilerek okuyun çünkü ciddi anlamda smut sahneleri vardı. Hatta öyle ki +21 ya da +24 bile diyebilirim kitap için. Uyarımı dikkate alın. 

1 Haziran 2024 Cumartesi

0 Mayıs Ayı Nasıl Geçti? // 2024


 Selam millet 😄

Mayıs ayını geride bıraktık ve bu kız çooook yorgun... hem de çok! Çünkü günde 17-18 saati bulan çalışma temposuna girdi, elindeki projeleri tamamlamak için, sonucunda da yakında kör olacak kitap okuyamayacak. Zaten şuanda çalışmaktan okuyamıyorum 😓

Çok dertliyim bu konuda, okumak istediğim kitapları okuyamadım, aylık hedefime ulaşamadım, elime aldığım-başladığım kitaplar 2 günde bitecekken bir haftaya yakın elimde süründüler sonucunda da bu kız okuma konusunda çok mutsuz oldu. 😓

Buna rağmen araya bir röportaj ve birkaç kitap sıkıştırabildim. Bir de bir sürü kitap aldım yine onlar için video çekip youtube kanalına attım. 

Bu arada ara ara kitaplığımı boşaltmak adına elden çıkaracağım kitapları Dolap ya da Gardrops uygulamalarına yüklüyorum bilginiz olsun. 😇 Koymaya da devam edeceğim çünkü alma hızım okuma hızıma yetişmiyor bunun yanında da aldıklarım kitaplığa da yerleşemiyor bu yüzden okuduklarımdan tekrar okumayacaklarımı satışa uygun fiyatlara koyacağım. 

Şimdi "neler okudum neler yaptım" kısa özetini aşağıda yazıyorum.