26 Ağustos 2013 Pazartesi

5 İmzalı Tolga Karanlıkoğlu Kitapları Çekilişi Sonucu

Tekrardan merhabalar,

2. çekilişimizin de sonuna geldik. Öncelikle bu çekilişte bize destek olan yazarımız Tolga Karanlıkoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisi ile röportaj yapmamıza olanak tanıdığı için de teşekkürler. Oldukça keyifli zaman geçirdik.

İlk çekilişimizde olduğu gibi bu çekilişimizi de cekilisyap.com yardımı ile yaptık. Neden link vermediğimizi ilk çekilişimizde söylemiştik ama tekrar hatırlatmak için söylüyorum, çekilişte kişisel bilgiler içerdiği için link vermeden kazananların ekran görüntüsünü alıyoruz.

İşte kazananlarımız:


Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve kendilerine illekitap@hotmail.com adresinden gönderdiğimiz maile 2 gün içerisinde yanıt vermelerini rica ediyoruz. Eğer asıl talihlilerimizden yanıt alamazsak yedek talihlilerimizle iletişime geçeceğiz.

Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 

NOT: Katılan bütün kitapseverler kuralları yerine getirmişti ancak atladıkları bir nokta vardı, paylaşımları herkese açık değildi. Gerek facebook gerekse twitter paylaşımları herkese açık olmayan ve dolayısıyla bizim göremediğimiz arkadaşlar +1 çekiliş hakkı kazanamadılar. Ayrıca kampanya blogları olup da katılan arkadaşlarda blog paylaşımından +2 çekiliş hakkı kazanamadılar.

5 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın