13 Temmuz 2014 Pazar

2 Jennifer Probst - Adım Adım Mutluluk [ Marriage to a Billionaire #3 ]


Size, yorumdan önce aldığım bir kararı açıklamak istiyorum. Yazara mail atacağım. 4. kitap çıksın onda da aynı büyüyü okuyalım, yazarın kendisine bir mail atacağım.

Ne mi yazacağım?

"Sevgili Bayan Probst, 
Marriage to a Billionaire Serinizdeki aşk büyüsünün formülünü öğrenebilir miyim? Bende henüz doğru erkeği bulamadım belki büyünüz bana doğru erkeği bulmama yardımcı olabilir."

yazacağım. Hitapta Maggie'nin dediği gibi, iki büyü tesadüf, üçüncüsü uzak ihtimal ama olabilir dördüncüsü ise doğru olduğunun kanıtıdır diyerek dördüncü kitapta da büyü işe yararsa kesin yapacağım bu büyüyü. Şimdiden özelliklerimi sıralamaya başlıyorum :) işe yararsa sizinle de paylaşabilirim ;)

Yorumuma gelirsek eğer, kalemini sevdiğim bir yazar, keyifle okudum. Hani böyle bütün stresten yorgunluktan yoğunluktan uzaklaşmak isterseniz bende bu seriyi okuyabilirsiniz. Sizi dinlendirecek, gülümsetecek ve rahatlatacak romantik bir kitaptı.

Platonik bir aşık olan Carina, aşk büyüsünü ağabeyinin arkadaşı Max için yapar. Zaten Carina'nın Max'a olan aşkını ikinci kitapta okumuştuk şimdi burada o aşkın filizlenmesini ve evlilikle sonuçlanmasını okuyoruz ve sonunda her zamanki gibi aşk kazanıyor. Aşk her zaman kazanır =)

Bu tür kitapları seviyorum, uzatmadan dramatize etmeden entrika katmadan ayrılıkları kısa sürdürerek biten tadı damağında kalan yüzünde gülümseme oluşturan sıcacık romantizm dolu tutkulu hikayeleri sevmemek mümkün değil. Her aşk romanı okuru sever böyle kitapları bence sizlerde okumalısınız.

Kitap kısacık olunca yorumda biraz öyle oldu ama olsun, kitabı çok beğendim aslında ben seriyi çok beğendim. Bu yüzden bence sizde okuyun beğeneceksiniz :))

Marriage to a Billionaire Serisi
Gece gece size bir yorum da yazdım şimdilik bu kadar bir sonraki yorumda görüşmek üzere :))

Kitabın konusu:
Carina Conte, üniversite eğitimini İtalya'da tamamladıktan sonra evine döner. Döner dönmez abisi Michael'ın kurduğu işte çalışmaya başlar. Bir diğer çalışan da abisinin en iyi arkadaşı ve Carine'nın yıllardır âşık olduğu Max'tir.
Bir gün Max ve Carina, iş toplantısı yapmak amacıyla Vegas'a giderler. Vegas'ın büyülü ortamı ve aralarındaki çekim bir araya gelince, bu duruma daha fazla karşı koyamayarak tek gecelik bir ilişki yaşarlar. Tam o esnada Carina'nın annesi, Carina ve Max'i yakalar; aile geleneklerine son derece bağlı olan kadının o günden sonraki tek amacı, kızıyla Max'i evlendirmek olacaktır. Carina ve Max için zorlu günler başlamıştır.

2 yorum :

  1. Büyümü :D Enteresan bir kitapa benziyor, yazar nasil cevap verdi -verirse tabii-onuda mutlaka yazman gerek ozaman haha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle fantastik olacak derecede hayal etmeyin öyle bir seri değil :)Henüz yazmadım yazara bir ara yazarım inşallah ;)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın