22 Nisan 2020 Çarşamba

1 Yeni Kitaplarım - Nisan 2020

Her ne kadar almayacağım, kendime engel olacağım ya da elimdekileri biraz azaltıp öyle alacağım desem de kendime engel olamadım ve birkaç tane kitap alarak eve hapsolmuş olmanın psikolojisini biraz düzeltmek istedim. Ama tabi itiraf etmem gerek ki merak ettiğim bazı kitaplar da vardı bari onları alayım da bahanem olsun psikoloji düzeltmek gibi bir şey oldu :) Ama asla pişman değilim yeni kitaplar aldığım için. 

Neyse, bu seferki alışverişim de her zamanki gibi kitapyurdundan yaptım. Yapanlar bilir kitapyurdundan her ay düzenli alışveriş yaptığınızda %5 ekstra indirim kazanıyorsunuz benim de öyle bir indirimim vardı onu kullanmak istedim açıkçası. İndirim biz kitap kurtları için vazgeçilmez ve asla es geçilemez bir şey :D 

Bu arada resimdeki tırtıl amigurumisi annemin emeği nasıl olmuş? :) Ben çoook seviyorum renkli tırtılımı :) 



Şimdi neler aldığıma gelirsek; 

  • Darağacı Şarkısı - Anna Day
  • Krallığı Öldürmek - Alexandra Christo
  • Auschwitz Kütüphanecisi Antonio G. Iturbe
  • Aşıklar Gece Ölür  - Gülşah Elikbank


Darağacının Dansı'nı ilk çıktığında almış henüz okumamıştım ama sanırım ikisini peş peşe okuyacağım. Auschwitz'in temasındaki bütün kitaplarını okumayı seviyorum bu yüzden aldım bu kitabı da. 
Krallığı Öldürmek kitabı için çok reklam oldu bu yüzden merak etmiştim. Hemen şimdi okumaya başlayacağım yakında yorumu gelir bakalım nasılmış :) 
Aşıklar Gece Ölür, kitabı da nedense beni al beni al deyince aldım bakalım nasıl çıkacak :) 

Aralarında okuduklarınız var mı? Varsa yorumlarınızı beklemedeyim. 


a


1 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın