25 Temmuz 2020 Cumartesi

0 Vi Keeland - Oyuncu


~~~*~~~
Bu adam sevdiğinde çok severdi, hiçbir şey yolunda duramazdı.
~~~*~~~


Vi Keelan çok sevdiğim yazarlardan biridir. Şimdiye kadar ülkemizde yayınlanan bütün kitaplarını okudum ve Oyuncu'da çıkınca okumadan geçemezdim. Bu yüzden ay bitmeden size Oyuncu'nun yorumuyla geldim. 

Bu sıralar hem iş yoğunluğum hem de kuzenimin nikah hazırlıkları derken elime pek kitap alamadım bu yüzden yorumlarım çok gecikmeli geldi ama hiç okumamaktansa az okumak iyidir diyerek normalde bir günde bitireceğim kitabı üç günde bitirmiş olduğumu da araya sıkıştırayım. Özellikle kitaplarını çok sevdiğim yazar Vi Keeland'ın kitabını... 

Öncelikle kitabın çok akıcı, eğleceli, ateşli, aşk dolu bir kurguya sahip olduğunu söylemeliyim. Bir de yetişkin okurlara hitap ettiğini de çünkü +18 sahneleri var ve rahatsız olanların uzak durması gerektiğine dair uyarımı da yapayım. 

~~~*~~~
Eğer ben bu aşka düşeceksem en azından kendimi aşağı özgürce bırakıp yolculuğun keyfini çıkarabilirdim. 
~~~*~~~

Kısaca kitabın konusundan bahsetmek gerekirse; Delilah bir spor muhabiri ve ünlü bir Amerikan Futbolu oyun kurucusu olan Brody ile ilk soyunma odası röportajını yapacağında genç adamın radarına takılmış ve onun kışkırtmalarına maruz kalmıştır. Sonrasında ikili arasında röportajlar ve arada beraber yolculuk yapmak zorunda kalmaları sonucunda aralarındaki çekime engel olmayıp bir ilişkiye başladıklarında her ikisinin de geçmişi peşlerini bırakmaz. Her ne kadar geçmişte bıraktıklarını düşünseler de yaşanan aşk önlerine çıkınca tereddütler, endişeler ve korkularda işin içine girince Delilah ve Brody'nin aşkları çok büyük bir sınavdan geçer. Sınavdan kalıp kalmayacakları ise kitapta gizli... 

Brody'i çok sevdiğimi söylemeliyim. Zaten Vi Keeland erkekleri genelde nasılsa Brody de öyleydi. Özgüveni yüksek, kendine güvenen ve ne istediğini bilen, sevdiğini söyleyen ve sevdiği kadından vazgeçmeyen adamlar yazıyor. Brody de o karakterlerden biriydi. Biz kadınların sevdiği her şey vardı yani :) 

Bunun yanında Delilah ise... kadının güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadın olmasının yanında tam da Brody'e kafa tutacak bir kadın olması çok güzeldi. Ama en çok hoşuma giden de Brody'e güvenmesi ve onun yapmadım dediğinde buna inanması güvenmesi çok güzeldi. Keşke kendi duygularına da böylesine güvenebilseydi... 

Vi Keeland'ın kitaplarında en sevdiğim şeylerden biri de aşk romanları olmasının yanında karakterlerin arkadaşlık ilişkilerine değinmesi ve bunu anlatırken de çok güzel kurgulamasıydı. Burada da Delilah'ın en yakın arkadaşı Indie'nin tavırları, arkadaşını çok iyi tanıması ve onun en zor zamanında yanında olması falan çok güzeldi. 


~~~*~~~
Onca yılın ardından en sonunda uğraşıp geçmişi arkamda bırakmaya karar vermiştim. Tam da o anda Brody'nin geçmişi tekrar hayatına dönmeye karar vermişti.
~~~*~~~


Willow'un tam bir sürtük olduğunu düşündüm. Geçmiştin gelecek asla olmayacaksın neden uğraşırsın. Kendi hataların yüzünde kaybettin sen adamı daha ne adım atarsın... ama bu kadının kurgularında en güzel şeyde gereksiz entrika ve takıntılı sevgililerin olmaması... Willow'da çabuk anladı ve gitti. 

Willow'un büyükannesiyle yaşananlar çok duygusaldı ve bence Brody'i tanımak, anlamak ve karakterini anlamak için çok güzel detaylardı. 

Kitabın sonunda yaşananlar çok güzeldi. O son bölüm var ya... çok tatlıydılar, çok şekerdiler... Brody aşkım benim olabilir misin diyesim geldi yani o kadar güzeldi o son bölüm. 

Yazarın kitaplarının hiçbiri seri değil, bağımsız okunabilinir. Romantik ve zaman zaman erotik diyebileceğimiz detayları olan bir kitaptı. Yani yetişkin bir kitaptı. Ben çok beğendim. Romans severlere de tavsiye ederim okuyun. 


~~~*~~~
Hayat seni yere serdiğinde dur ve iyi olan tek bir şey için etrafına bakın çünkü her zaman bir şey vardır. Sonra ona iyice tutun.
~~~*~~~



Kitabın adı     : Oyuncu
Orijinal adı     : The Baller
Yazarı              Vi Keeland
Çevirmen        : Tuba Özkat
Yayınevi           : Yabancı Yayınları
Sayfa sayısı      : 304

Kitabın tanıtım yazısı: 

Brody Easton’la ilk karşılaşmamız maçtan sonra soyunma odasındaydı. 

Profesyonel bir spor muhabiri olarak ilk röportajımı yapacaktım. Ünlü oyun kurucu ise bana kendini açmaya karar vermişti. Kendini derken, sırlarından bahsetmiyorum. O küstah pislik, ben tam da ilk sorumu sorarken havlusunu düşürüvermişti. Yayındayken. 

Ama ben oyuncularla çıkmazdım. 

Futbol dünyasında çalışan az sayıdaki kadından biri olduğum için değildi sadece. Bir sporcuyla tabii ki görüşebilirdim. Kastettiğim diğer tip oyunculardı. Hani bilirsiniz – yakışıklı, güçlü, ukala, sürekli birilerini yatağa atmaya çalışan.

Brody Easton kesinlikle aralarındaki en iyisiydi.

Her kadın, onu değiştirecek kişi olmanın hayalini kurardı. Fakat onun tek beklediği, uğruna değişmeye değer bir kadındı ve şansa bakın, o kadın bendim.

“Bir varmış bir yokmuş” ve “sonsuza dek mutlu yaşadılar” arasında her zaman bir hikâye vardır. 
İşte bu da bizimki. 

“Brody Easton, hayallerinizdeki sevgili olabilir. Ateşli ve zeki bir anlatımla muhteşem ters köşelerin kalbinizi kırmasına hazır olun. Kesinlikle favorilerim arasına girer.” –The Rock Stars of Romance

“Sivri dilli diyaloglar, Brody ve Delilah arasındaki çekim, yakıp kavuran ateşli sahneler – bu kitap beş yıldızdan çok çok çok daha fazlasını hak ediyor.” –Sugar Shack

“Süper seksi, içinizi ısıtacak ve elinizden asla bırakamayacağınız bir aşk hikâyesi. Okuduklarım arasında en iyilerden biri. Brody kalbimi çaldı.” –Kindle Crack 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın