13 Temmuz 2020 Pazartesi

0 Yeni Kitaplarım - Temmuz 2020

Ben uslanmaz bir şekilde kitap alma bağımlısıyım sanırım. Asla doymuyorum almaya ve asla da doyamayacağım...Aldıklarımın haricinde gözüm hala almadıklarımda ve dahası da sanki yayınevleri bana inat yaparcasına yeni yeni kitaplar çıkarıyorlar üstelik tam da benim sevdiğim türlerde... Ahhh İnci almasında ne yapsın :) 

Her neyse bu ayki alışverişlerimden ikisi de aynı anda geldi. Biri kitap365.com diğeri de kitapyurdu.com adreslerinden yaptığım alışverişlerdi. Her ikisinden de üçer kitap aldım. Aslında kitap365.com da Nemesis ve Epsilon kitapları daha indirimli olduğundan alışverişimi bölmek durumunda kaldım bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama kitapyurdu.com da düzenli olarak her ay alışveriş yaptığınızda ekstradan %5 indirim hakkınız oluyor ve ben bu indirimi kaçırmamak için her ay bir-iki de olsa kitap almaya dikkat ediyorum. 

Tabi işin arka yüzü indirim bahane yeni kitap almak şahane modu :D

Özellikle yeni çıkan kitaplara yer verdiğim gibi tavsiye alarak aldığım kitaplarda oldu ki ben yorumlarına güvendiğim kişilerin tavsiyelerini dikkate alırım. Örneğin instagramda zevkle takip ettiğim @bircatlakokur ve @eserekliokur bana Keskin kitabını tavsiye ettiler. Her ne kadar ikinci kitap henüz çıkmamış olsa da okumamı şiddetle tavsiye edince ben de aldım... her ne kadar şu sıralar Türk yazar okuyasım olmasa da aldım dursun, bir gün okurum :) 

Çizgili Pijamalı Çocuk ise... duyduğuma göre bir Auschwitz hikayesiymiş... ne kadar doğru bilmiyorum öyle bir duyum aldım ve bilirsiniz ki bu kurgulara özellikle zaafım var ve okumalıyım mutlaka... bu yüzden bu kitabı da aldım. 


Genel olarak neler aldığıma gelirsek; 

  • Monica McCarty - Kır Zincirlerini
  • Elle Kennedy - Takip
  • Berna Ilgın - Keskin
  • Vi Keeland - Oyuncu
  • Rosie Walsh - Bizi Ayıran Her Şey
  • John Boyne - Çizgili Pijamalı Çocuk


İlk üçünü kitap365.com adresinde son üçünü de kitapyurdu.com adresinden aldım. Okuduğunuz kitaplar varsa ya da duyumlarınız yorumlarınızı beklemedeyim :) 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın