15 Eylül 2012 Cumartesi

3 Judith McNaught - İçinde Aşk Saklı


Juditht McNaught gerçekten kalemine saygı duyduğum yazarlardan birisidir.Karakterlerin duygularını, yaşadıklarını o denli güzel anlatıyor ki hikayenin içine süzülüveriyorsunuz. İçinde Aşk Saklı'da kuşkusuz en iyi romanlarından birisi, öyle ki beni aşk romanı okumaya iten kitaptır kendisi.

Muhtemelen okuyabileceğiniz en uzun ve doyurucu tarihi aşk romanlarındandır İçinde Aşk Saklı. Clayton ve Whitney'in aşkı gerçekten tekrar tekrar okunmaya değer. Whitney'in, Paul'u takıntı haline getirişi ile başlayan roman ilk andan itibaren ilginizi hep kitapta tutmanızı sağlıyor. Hepinizin bildiği gibi bir kitabı güzel kılan şey, onu "Acaba şimdi ne olacak?" Merakı ile okumaktır. İşte bu kitapta sürekli olarak neler olacağını merak edebilirsiniz :)

Uyarıyorum hem Whitney'e hem de Clayton'a sık sık kızacaksınız. Birisinin aklı başına geldiğinde diğerinin aklı başından gidiyor ve bu kesinlikle bir okur olarak sizi deli ediyor :D Ama kavuşmalarına kadar geçen zamanda çektikleri tüm o sıkıntıların sonunda gerçekten birlikte alacakları an geldiğinde sanki siz sevgilinize kavuşmuş gibi hissediyorsunuz :D

McNaught, özellikle o "kavuşma" anını öyle güzel ayarlamış ve öyle tadında yazmış ki o sahneyi kaç kez okuduğumu hatırlamıyorum bile.

Kitabın en sevdiğim yanlarından birisi de evlilikten sonra sona ermemesi. En nefret ettiğim şey tüm kitap boyunca kavuşmasını beklediğiniz çift kavuşur kavuşmaz kitabın sona ermesi... E o kadar meraklandık yazarcım, çiftimizi bir görseydik :D

Kitapta her ne kadar evlilikte de problemler olsa da yine de okumak çok güzeldi. Kısacası kitap, bu türü seven herkese kesinlikle tavsiyedir. Atlamayın ve mutlaka okuyun derim. Okumayanlar için, buyurunuz tanıtımı;
Dirseğini çimenlere yaslayarak Whitney'in yanına uzandı Clayton. Başparmağıyla Whitney'in yanağına dokundu ve genç kadının elmacık kemiğinin nazik kıvrımını parmak ucunda hissetti. Clayton bu kadının ruhuna, tazeliğine tapıyordu adeta; Whitney'in tutkusu iç yakıcı ve tahrik ediciydi. Bunu düşündüğünde bile Clayton iliklerine yayılan keskin bir acı hissediyordu. Bu kadın tıpkı onun umduğu gibi, hatta umduğundan da öte bir yaratıktı; inatçıydı, tatlıydı, şehvetliydi, küstahtı ve zekiydi. Heyecan verici bütün zıtlıkları içinde barındıran bir hazineydi. Clayton'ın hazinesiydi!

3 yorum :

  1. Hayatımın kitaplarından biriydi bu ya. Benim için dönüm noktası gibi bir şeydi :) Bundan sonra aşk romanlarına sardım =)

    YanıtlaSil
  2. Hayatımın kitaplarından biridir:) Özellikle altını çizdiği satırlar bile bulunmakta. Clayton'a aşık oldum ben bu kitapta. Şu an yorum yazarken bile heyecanlanıyorum. Aşk romanı okumak isteyen herkese öneriyorum. Bu kitaptan sonra Judith McNaught'un tüm romanlarını alıp okudum ve hepsinin hikayesine kahramanlarına aşık oldum. Kitabın türkçe adları zaten ayrı bir güzel. Bende artık bir seri oldu. İçinde Aşk Saklı ilk göz ağrım,ardından Sana ihtiyacım var, Sen gelmeden önce,Aldığım her nefeste,Seni beklerken, Gece fısıltıları, Düşler Krallığı ve fazlası benim kütüphanemden hiç çıkmayacak romanları arasındalar.:)

    YanıtlaSil
  3. Yazarın insanlar üzerindeki etkisi muhakkak ki bu :) Bende Düşler Krallığı ile (bu serinin ilk kitabı Clayton 'ın büyük büyük babası olur kendisi:) başladım ve üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen historical romance manyaklığım dinmedi.

    Hala okumamış arkadaşlar varsa, kitabın kalınlığı sizi korkutmasın bittiğinde niye devamı yok diye üzüleceğiniz bir eser. ( Bu arada serinin 3. kitabı var kardeşi Stephan'ı anlatıyor. :):)

    Sevgilerle,

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın