11 Eylül 2014 Perşembe

5 Natasha Boyd - Aşka Var mısın? [Eversea #1]


Baylar bayanlar... karşınızda Jack Eversea!!!

Bir adam düşünün, yakışıklı, seksi, karizmatik... hatta düşünmeyi bırakıp direk bütün kızların ayılıp bayıldığı- en azından izleyenler- Sam Heughan'ı yani nam-ı diyar Jamie'yi gözünüzün önüne getirin! Bu adam, bir gün sizin yaşadığınız kasabaya geliyor ve siz onun oynadığı karaktere, Jamie'ye aşıksınız. Onunla karşılaştınız. Ne yaparsınız? (Sam üzerinden örnek verdim çünkü aklım onda :D Başlarda Kıvanç diyeyim dedim ama cıks, adam bana itici geliyor o yüzden vazgeçtim :))

Merak mı ediyorsunuz?

O zaman sizi şöyle bir köşeye alalım elinize kahve verelim ve "Aşka Var mısın?" kitabının sayfalarıyla sizi baş başa bırakalım. :)

Kitabın konusunu size en iyi bu şekilde anlatabilirdim ve anlattığımı düşünüyorum. Ben, şahsen, kendim, bizzat diyorum ki Keri Ann kadar sakin olamazdım! Cidden adamın üstüne atlardım o kadar!




Jack Eversea... Allah'ım sana geliyorum, adamın adını anmak bile heyecan sebebi. Her Jack Eversea deyişimde kalbim hızlı atıyor, midem de kelebekler uçuşuyor, nabzım hızlanıyor.. Tamam biraz abartmış olabilirim ama yani aşığım adama ne yapayım. Eversea.. dilde söylenişi bile aşık olunası!


Bu kitabın yorumunu hemen yapmamamın sebeplerinden biri duygularımın biraz yatışmasını beklemekti ama sanırım hiç yatışmamış :)



Derin bir nefes alıyorum!

Daha zararsız bir konuya giriyorum!

Natasha Boyd'ın bu kitabını nette çok görmüş, duymuştum ve merak ediyordum da eğer Türkçe basımı çıkmayacak olsa şeytanın bacağını kırıp orijinal dilden okumaya niyetliydim neyse ki yayınevi beni zor durumda bırakmadı!

Yazarın dili akıcı, sade ve okuru sıkmadan su gibi akan bir üslupla yazmış kitabı. Elinden bırakmak istemiyorsun, bitmesini ise hiç istemiyorsun!

Okurken gülümsüyorsun, kıkırdıyorsun, eğleniyorsun. Zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorsun. Her an bir yerden karşına hayran olduğun bir ünlünün çıkmasını bekliyorsun. Yani düşünsenize şöyle köşeden bir adet Jamie fırlasa fena mı olurdu ;)


Kitaba dair anlatmayı istediğim o kadar şey var ki! Ama anlatmayacağım. Kitabın içeriğine giren bir yorum da yapmayacağım.

Yalnız sizi uyarıyorum! Kitabın sonunda bildiğiniz kalıyorsunuz! Neye uğradığınıza, nasıl bittiğine şaşırıyorsunuz. Böyle bitemez diye çığlık atmak istiyorsunuz. Resmen dumur oluyorsunuz!

Kitabın son sayfasını okuduğumda verdiğim tepki aynen şu şekildeydi:

"Şaka mı bu? Kitabı ben mi eksik aldım? Matbaa hatası var kesin!!"

Ama meğersem yazarımız okurlarını kalpten götürmek adına yarım bırakmış, merak ediyorsanız 2. kitabı okuyun demiş!

Kısacası, heyecanla takip ettiğin dizinin sezon finali yapması gibi bir sahnede bırakıyor, ağzınız açık eee diyerek kalıyorsunuz. O kadar yani...

Neyse...

Çok dertliyim kitabın bitiş şeklinden ama yapacak bir şey yok! Bekleyeceğiz!!

Çok konuşmayı susuyorum ben yoksa duramayacağım. Ahh bir de şu bölüm başlarındaki sembol mü demeliyim dövme mi bilemedim onların hareket etmesi müthişti. :D

Eversea Serisi'nin Kitapları:

Kitabın tanıtım yazısı: 
"Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim." ? 
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. "Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın." 
Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız... ?Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood'un en gözde megastarı...?Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...





Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı

5 yorum :

  1. Okudum ama kitap dikkatimi çekmedi. :D Yine de fena sayılmaz. :)
    Sakin ol dostum. Kalbi yerinden fırlamasın. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek dikkatini çekmedi mi :) cidden? annemmm benim de dikkatimden kaçmadı :D tamam sakinim ;)

      Sil
  2. Vallahi aşkla anlatmışsın kitabı :D

    YanıtlaSil
  3. Kitaptan çok kapağa aşık oldum arkadaş. :)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın