18 Kasım 2023 Cumartesi

2 Kitap Alışverişi Youtube Videosu / Kasım 2023 - Part 2

 

Artık daha fazla almayacağım dediğim noktada indirimleri görünce yine baya kitap almışım ancak cidden daha almıyorum. Siparişini verdiğim bütün kitaplar elime ulaştı ve artık gelecek kitap yok. Video içinde hepsini biriktirdim ve toplu bir video çektim gelenlerle. 

Kitapları Amazon, Hepsiburada, D&R ve Kitapyurdu'nun sitelerinden aldım. Çünkü her yerde farklı kitaplarda indirimler vardı bende kaçırmak istedim. 

Fuar yüzünden güzel indirimler geldi sitelere bende bu fırsatı değerlendirdim hatta indirimleri çoğu zaman instagram (@illekitap) sayfamızda da paylaştım. Takipte olursanız gördüğüm indirimleri sizlerle de paylaşır ve haberdar olursunuz böylece alacaklarınız varsa kaçırmazsınız bazen çok iyi indirimler olabiliyor. 

Aralarından okuduklarınız var mı bilmiyorum varsa yorumlarınızı beklerim. Bir çoğunu aralık ayı okuma listeme alacağım bu ay biraz zor sıkıştıramam araya ama aralık ayı için kesinlikle sıkıştıracağım. 

Alışverişimin "YouTube" videosunu aşağıda paylaşıyorum. 😇




2 yorum :

  1. Kitap almaya öyle hasretim ki. Türkiye'ye gittiğimde aldığım kitapları da okudum bitirdim. Bu sene okumak istediğim kitapların dijitallerini bulamadım. O yüzden okuma hedefimin altında kaldım. Böyle kitap alışverişlerini görünce bir iç geçirmiyorum dersem yalan olur. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, bir arkadaşım daha ne yazık ki yurt dışında burada yeni çıkan kitapları bulmakta zorlanıyor o da ve neler hissettiğini biliyorum o yüzden sizi anlıyorum. Umarım e-book sistemine geçerler de en azından o şekilde erişebilirsiniz yenilere <3

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın