28 Ekim 2013 Pazartesi

0 Margaret Moore - Sahte Leydi


Harlequin'lere devam eden ben yeni bir kitabı daha bitirdim. Yayınevinin tarihi aşk (historical) türünden  çıkardığı kitap "Sahte Leydi" bitmiş bulunmakta. 

"Sahte Leydi" kitabı "Kiss Me" serisinin 4. kitabıydı. Bildiğim kadarıyla ne yazık ki serinin ilk üç kitabı yayınlanmadı. Ama yine de seri hakkında size bilgi vermek istiyorum. Seri dört yakın arkadaşın aşk hayatını konu alan bir seri. Her bir kitap bir adamı anlatıyor ve Lord Bromwell'in hayatı da 4. kitaptı. Sanırım yayınevi seriyi sondan yayınlamaya başlayacak :)

Neyse... yorumuma devam edeyim ben en iyisi. :) 

Kitap; posta arabasının kaza yapmasıyla tanışan Nell ve Lord Bromwell'in arasında filizlenen aşkı konu alıyor. Nell kendini sahte isimle tanıyor ve Lord'un evinde ailesiyle kalmaya başlıyor derken aralarındaki aşk körükleniyor. Lord Bromwell Nell hakkındaki gerçeği öğreniyor ve aralarındaki aşkı bu gerçek nasıl etkiliyor okuyup görebilirsiniz.

Yazarın dili fena sayılmazdı ama açıkçası beni kitabın içine çekemedi. Kapılıp gidemedim. Yazardan mı kitabın konusundan mı benden kaynaklı mı bilemiyorum...
Yine de inkar edemeyeceğim bir şey var ki o da yazarın betimlemeleri çok güzeldi ve bir de benzetmeleri. Hatta bazı benzetmelerde güldüm. Ama bu kadarla kaldı. Aşkı fazla yüzeysel buldum. 

Kitabı eğer boş zamanınız varsa okuyacak bir şeyler bulamıyorsanız okuyabilirsiniz ama kitapçıya gidip de özellikle bu kitabı alın diyemeyeceğim ne yazık ki :( Hmm yorumumdan okuyup okumama konusunda kararsız kalanlara kısacası şunu diyebilirim benden 2,5 puan alırdı bu kitap. Belki hoşuma giden birkaç benzetme için 3 verebilirim ama daha fazlası olmaz!

Kiss Me Serisinin kitapları: 
  • Kiss Me Quick
  • Kiss Me Again
  • A Lover's Kiss 
  • Sahte Leydi
Kitabın tanıtım yazısını aşağıda sizlerle paylaşıyorum:
Lord Bromwell, toplum kurallarına karşı gelmeye alışıktı ama korumasız seyahat eden güzel Leydi Eleanor Springford ile tanışınca o bile şok olmuştu. Posta arabası aniden kaza yapıp, ters dönünce yüreklerini dağlayacak bir şekilde öpüştüler. 
Bromwell sorumluluk duygusu güçlü bir erkekti. Leydi Eleanor'un çaresiz bir durumdan kaçtığını öğrenince, onu korumayı ve babası, Kont Granshire'ın konağında ağırlamayı teklif etti. Nell ile Lord Bromwell arasında filizlenmeye başlayan aşk, gerçekler meydana çıktığında patlayacak skandala dayanabilecek kadar güçlü müydü?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın