24 Şubat 2016 Çarşamba

0 Kristen Proby - Oyna Benimle [ With Me in Seatle #3 ]


~~~*~~~
"Telefon numaranı alabilir miyim?" diye sordu Will.
Gözlerimi kıstım. Bu adama karşı hiç de olumlu duygular beslemediğimi saklamam mümkün değildi. "Tabi ki de hayır." 
"Pardon anlayamadım?"
"Gayet net anladın bence."
~~~*~~~

Kristen Proby'nin severek takip ettiğim "With Me in Seattle" (Seattle'da Benimle) serisinin 3. kitabı okundu bile... kitap çıktığı gibi almış ve bekletmeden okumuştum her ne kadar yorumu geç gelse de baya oldu okuyalı ;)

Yazarın gereksiz detaylardan uzak, gereksiz entrikalar ve kıskançlık tripleri yazmadan romantik komedi tadında bir film izlermiş gibi hikayesini kurgulayıp, aşkın yanında aile ve arkadaş ilişkilerine değinerek kaleme almasını sevdiğim için seriyi takip ediyorum. Ha evet, çok büyük beklentilerle okunacak bir seri değil belki ama okurken sıkmıyor,çabuk bitiyor ve oldukça zevk veriyor okurken. Biz romans okurları başka ne isteriz ki zaten ;)

Karakterlerin eğlenceli kişiliği, birbirlerine bağlı tavırları kitabı hızla okunup bitmesini sağlıyor. Okurken sıkılmıyor ve nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.


~~~*~~~
"Sen benim için tek gecelik biri değilsin ve olmayacaksın. Ne dediğimi anlıyor musun?"
"Galiba."
"Birlikte bu kadar çok vakti boşuna geçirmedik Meg. Birbirimizi tanımak için boşuna mı çaba sarf ettik. Hızlı bir şekilde düzüşüp sonra da arkamızı dönüp gitmek için mi?"
~~~*~~~


Diğer iki kitabı - Kaç Benimle ve Savaş Benimle - okuduysanız bu kitabı da mutlaka okumalısınız. Hele ki benim favori kitabım olan ikinci kitap Jules ve Nate'in hikayesi bu kitapta mutlu sona ulaşması... süperdi. :)

Bu arada bu kitaba gelirsek eğer, Jules'ın ağabeyi profesyonel futbolcu Will'in Jules'ın eski bir arkadaşı olan Megan ile tanışmasını, ondan etkilenmesini ve onun kalbini çalma çabasına girmesini konu alıyor. Başta biraz tedirgin olan Megan, Will'in düşündüğü gibi züppe, egoları tavan yapmış bir adam olmadığını anlayınca genç adama kayıtsız kalamıyor. Aralarınad filizlenen aşk tutkuyla kendini gösterirken Montgomery ailesi, onların ilişkileri ve arkadaşlıkları ile de harmanlandığında tadından yenmeyecek bir hikaye çıkıyor geriye.


~~~*~~~
"Senin için beslediğim hisleri görmüyor musun? Seviştiğimiz zamanda mı hissetmiyorsun? Sana nasıl baktığımın farkında değil misin? Tanrı Meg, gözüm senden başka bir şey görmüyor ki. Tek istediğim sensin."
~~~*~~~


Kitaba dair içeriğe girer bir yorum yapmayacağım çünkü kitabı detaylı anlatmaya başlarsam çok fazla bir şey kalmaz geriye okunacak... ancak şunu söyleyebilirim ki ben bu seriyi seviyor. Kolay okunuyor, okurken sıkmıyor ya da dediğim gibi gereksiz kavga gürültü, kıskançlıklar da yok. Ha olmuyor değil, tabi ki oluyor ama bu birçok kitapta konu olduğu gibi uzamıyor ve tatlı sonuca ya da gerekli açıklamalara kısa sürede varıyor. Bu yüzden de seviyorum bu seriyi.

Tavsiye ederim, eğer romantik komedi tadında bir şeyler okumayı seviyorsanız ve her şeyden önemlisi romans okuru iseniz... bence okumalısınız ;)


With Me in Seattle Serisi:
~~~*~~~
"Bana vermeye hazır olduğu kadarıyla bir ömür yetinmeye hazırdım. 
Ama biliyordum ki duymak istediğim kelimeleri söylememesi önünde sonunda kalbimi kıracak ve aramıza soğukluk girmesine ve onun üzülmesine sebep olacaktı. Bunun olmasını asla istemiyordum. "
~~~*~~~

Kitabın adı    : Oyna Benimle
Orijinal adı   : Play With Me
Yazarı           : Kristen Proby
Çevirmen      : Kemal Süha Önder
Seri bilgisi     : With Me in Seattle #3
Yayınevi        : Aspendos
Sayfa sayısı    : 352

Kitabın tanıtım yazısı: 


Will Montgomery, profesyonel bir futbolcudur ve her şeye sahiptir. Ona hayır denmesine alışık değildir ve "hayır" onun için kesinlikle bir cevap sayılmamaktadır. Kız kardeşinin seksi Rockçı arkadaşı Meg'e duygularını açtığında, yalnızca reddedilmekle kalmamış aynı zamanda apaçık bir düşmanlıkla karşılaşmıştır; bu da Will'de merak uyandırmış ve libidosunu harekete geçirmiştir. Will, kızın sandığının aksine onu yatağa atmaya çalışan küstah bir sporcu olmadığını ona göstermekte kararlıdır. 

Megan McBride, ne Will Montgomery'den, ne onun pahalı arabasından, ne de kibirli bir ünlü olmasından etkilenmiştir. Megan'ın bir ilişkiye ayıracak zamanı yoktur ve hayat ona sevmenin kaybetmek demek olduğunu öğretmiştir. Bu yüzden tüm hırçınlığıyla kalbini korumaktadır. Ancak bu seksi, dövmeli sporcuya duyduğu derin ilgiyi inkâr edecek de değildir. Will, tüm duvarlarını bir bir yıkıp sonunda kalbine ulaştığında Megan ona karşı olan duygularını itiraf mı edecek, yoksa korkuları yüzünden hayatta ilk kez gerçekten sevdiği bu adamı kayıp mı edecektir? Oyna Benimle, Benimle Seattle'da Serisinin üçüncü kitabı olarak karşınızda.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın