15 Ocak 2017 Pazar

0 Audrey Carlan - Takvim Kızı - Şubat ( Calender Girl #2 )


~~~*~~~
Sıcak dokunuşu karşısında tüm bedenim ürperdi, yoksa ürpermeme neden olan şey, sanki dünyadaki en güzel kadınmışım gibi bana ihtirasla bakması mıydı?
~~~*~~~

İkinci kitap Şubat ile, Mia'nın Takvim Kızı olarak eskorltuk macerasına devam ediyoruz. Ocak kitabında bir senarist ve yönetmen olan Wes ile geçirdiği ayı okumuştuk. Bu kitapta da Seattle'da bir ressam olan Alec'le geçirdiği ayı okuyoruz.

İlk kitaba göre daha fazla erotizm barındırdığını dile getirmeliyim. bu yüzden kesinlikle +18 ibaresi almalı ve rahatsız olanlar okumamalı. Sonrasında kitabı yerden yere vururken uyarılmamıştık demeyin.

Alec, bir ressamın iç dünyasını bize gösterirken tablolarına ve fotoğraflarına odaklandığında dünyadan nasıl soyutlandıklarını da gösterdi. Mia ile güzel bir iş yaparken aynı zamanda tutkuyu ve şehveti de hem resimlerine hem de kendilerine sunarak Fransızların seks yapmadığını seviştiklerini vurguladı ;)

~~~*~~~
Sonsuzluk kutsaldı, doğru zamanda doğru kişiyle olunca kendini gösterecek olan bir şeydi.
~~~*~~~

Kitapta hoşuma giden şey, Wes'i görebilmek oldu. Ha tamam görmedik ama ismi geçti ve Mia zaman zaman Wes'i düşündü.Ben hala umutluyum Wes ile bu ikisi "biz" olacaklar.

Anın tadını çıkarıp, sevmenin başka türlerini de öğrenme yolculuğunda aslında yavaş yavaş kendini bulma ve kendine güvenmeye başlayan Mia'yı bu kitapta biraz daha iyi anlıyoruz. Aslında üzerindeki sorumlulukların altında kıvranırken kendini kaybetmiş bir kadın gibi... Alec onu kendini bulmasında oldukça yardımcı oldu diyebilirim.

Wes'i sevdiğim kadar Alec'i sevemedim. Wes şimdilik favorim tabi Mart kitabındaki ünlü restoranlar zinciri sahibi Antony Fasona nasıl çıkacak merakla bekliyoruz.

~~~*~~~
Bana çok önemli bir şey vermişti. 
Bir abla, bir kız evlat ve bir arkadaştan çok daha fazlası olduğumu anlamamı sağlamıştı. 
Ben bir kadındım. 
Hisleri, arzuları, tutkuları olan bir kadındım.
~~~*~~~

Bu arada, Mia her iki kitapta da ayrıldığı adamlara mektup bırakıyor. Veda mektubu... son hatırladıkları anları güzel anlar olsun diye veda anını es geçip mektup bırakıyor. Ve ben de her kitabında aynı tutumu sergileyeceğini düşünerekten bu mektupların son paragraflarını sizlere paylaşacağım :)

Ahh bir de... her adam da Mia'ya kendini hatırlatacak bir şey veriyor gizlice ve Mia bunları onların yanında ayrıldığında buluyor. Wes, evinin ve kalbinin anahtarını vermişti. Alec, beraber üzerinde çalıştıkları paha biçilemeyecek kadar pahalı olan resimleri verdi.

~~~*~~~
"Teşekkür ederim Alec, kısa bir süreliğine bile olsa aşık olmanın, sevgiyi özgürce vermenin ve karşılığında verilen sevgiyi kabullenmenin sorun olmadığını bana gösterdiğin için.
Je t'aime. Au revoir. 
~Mia
~~~*~~~

Bakalım Antony ile neler yaşayacağız :)

Merakla Mart bekleniyor benim için :) ben sevdim bu seriyi :)

Değişik, ilgi çekici, alışıla gelmişin dışında ve fazlasıyla tutkulu...

Tavim Kızı (Calender Girl) Serisi
  • Ocak
  • Şubat
  • Mart
  • April
  • May
  • June
  • July
  • August
  • September
  • October
  • November
  • December

Kitabın adı      : Takvim Kızı - Şubat
Orijinal adı     : February- Calender Girl
Yazarı              : Audrey Carlan
Çevirmen        : Esra Çetin
Seri bilgisi       : Calender Girl #2
Yayınevi           : Arkadya Bitter
Sayfa sayısı      : 136

Kitabın tanıtım yazısı: 

1 MİLYON’dan fazla adetle satış rekorları kıran, listeleri altüst eden ve hakları 30 farklı ülkeye satılan… New York Times Çoksatanlar Listesi’nin 1 numarası…
Audrey Carlan’ın dünya çapında ses getiren TAKVİM KIZI Arkadya Bitter farkıyla sizlerle. Takvimlerinizi hazırlayın! Her aya farklı bir kitap, her ay farklı bir macera.

Bir İlham Perisi! Hem de ben! Yani sert motorcu kız Mia Saunders, bu kez bir aylığına dünyanın en ünlü ressamlarından birinin İlham Perisi olmaya gidiyor. Açıkçası bir takvim kızı olmayı kabul ederken Seattle’daki boş bir tuvalin önünde çıplak kalacağım aklımın ucundan bile geçmemişti.
Ancak görünen o ki Ressam Alec Dubois’in fırçası kadar ikna yeteneği de oldukça güçlü. Öte yandan güçlü olduğu yanların bunlarla sınırlı kalmayacağını da tahmin etmek zor değil. 
Sanırım şubat ayının kahramanı Bay Dubois’ten hayat ve aşk adına öğrendiklerim ömrümün sonuna dek aklımdan çıkmayacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın