16 Ağustos 2021 Pazartesi

6 Yeni Kitaplarım - Ağustos 2021

Ağustos ayında da boş durmadım bir sipariş verdim hemen ama ne oldu yeni kitaplar çıktı şimdi gözlerim onda... muhtemelen bir sipariş daha verebilirim... Asla rahat duramam bu konuda... çünkü almazsam sanki bitecekmiş ve ben alamayacakmışım gibi hissediyorum. 

Neyse...

Aldığım en yeni kitaplar bunlar ve hatta arasından 3'üne öncelik vereceğim gibi görünüyor ve hatta da birine şuan başlıyorum da :) 

Hangisine mi? Sevgiler, Carter kitabına başlıyorum. Bazı okurların aksine ben Whitney G.'nin Makul Şüphe kitabını da çok sevmiştim bunu da seveceğimi düşünüyorum. Ardından da historical romans ile devam edeceğimi düşünüyorum. 

Bu arada alışverişimi kitap365.com adresinden yaptım. Birçok sitede oluşturdum bu sepeti ve en uygun oradan olduğu için oradan yaptım alışverişimi ve oldukça da hızlı geldi sayılır, bazı kitapların temini için beklemek durumunda kaldım ama olsun sonunda ellerimdeydi kitaplar. :)


Neler aldığıma gelirsek; 

  • Bir Kış Gecesi Masal
  • Her Kalp Kırılır
  • Kaptan Jack'in Kadını
  • Aşk ve Cesaret
  • Sevgiler, Carter

Aralarında okuduklarınız var mı ya da buna da öncelik ver dediğiniz var mı önerilere açığım :) 




 

6 yorum :

  1. Selam uzun zamandır buralarda yoktum yeni bir blogla geri döndüm sizi takipteyim. Rica etsem sizde bloguma bi göz atıp takip eder misiniz ? :)

    YanıtlaSil
  2. Her kalp kırılır kitabını bu aralar çok görmeye başladım. Yorumunuzu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de çok merak ediyorum. Eylül ayı öncelik vereceklerimden o da ☺️

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın