25 Mayıs 2014 Pazar

0 Nalini Singh - Kara Zırh (Royal House of Shadows #4)


Ve seri bitti çok mutluyum! :D Sonunda Kan Büyücüsü öldü - gerçi zaten ölecekti iyiler hep kazanır ;) - kardeşler buluştu hepsi aşık hepsi evli mutlu ve hepsi muhteşem :D

Ama...

İşte o amalar yok mu? Benim için hep var :(

Kitabı çok beğendim, başlangıcı, Micah'ın konumu laneti, gücü, Lilliana'ya davranışları çok güzeldi. Kitap müthiş başladı ama beklediğim gibi müthiş bitmedi.


Kan Büyücüsü'nün ölümünü daha farklı hayal etmiştim. Adama ulaşmak kadar çetrefilli, zor ve imkansız olmalıydı onun ölümü...ama beklediğim gibi olmadı. Ve neden Micah? Ya bütün seri boyunca kardeşlerin geçmişini hatırlamaya çalışmasını, bir araya gelme çabasını okuduk ve bence Kan Büyücüsü'nün ölümü 4 kardeşin elinden olmalıydı! Micah'ın elinden ve bu kadar basit olmamalıydı!

Evet, kitabı beğendim! İçindeki aşkı, aşkın filizlenmesini, Lilliana'nın yaşadıklarını ve buna karşı direncini, Elden'e yolculuğu her şeyi beğendim hatta Lilliana'nın ölümle burun burunayken dört kardeşin onu yaşatmak adına birlik olmalarına bayıldım ama bir beğenmediğim Kan Büyücüsü'nün ölümüydü. O kısım beni tatmin etmedi. Bütün seriyi hevesle okudum ama bu son olmadı be...

Sırf bu son yüzünden benden 5 üzerinden 3 alır bu kitap... aksi taktirde 5 üzerinden 5 lik bir kitap ve seriydi!

Bir de... hep dedim bir daha diyorum... Kapaklar muhteşem arkadaş!

"The Royal House of Shadows" Serisinin kitapları:
Kitabın arka kapak yazısını aşağıda sizinle paylaşıyorum:
Kan Büyücüsü, Elden Krallığını yerle bir etmiştir. Kraliçe çocuklarını korumak için, her birini ayrı yerlere gönderirken, Kral da hepsini intikam ateşiyle doldurmayı başarmıştır. Elden tahtının varisçileri olan, bu üç erkek ve bir kız kardeş arasındaki tek bağ ise, her birinin sahip olduğu sihirli bir saattir. Ve zaman giderek azalmaktadır... Abyss’te gizemli Lord, ruhları lanetlenmeye mahkûm ettirdikçe, Micah siyah bir zırha sarınmış korkutucu bir canavar kılığındadır. Elden’in son varisçisi olduğuna dair hiçbir fikri yoktur ki bu son umuttur. Tek bir kadının bu durumdan haberi vardır. O da düşmanının kızıdır. Liliana, Micah’ı lanetleyen Kan Büyücüsü babasına hiç benzemez. O geçmişi görür. Micah’ın zırhının içindeki prensi görür. Öyle bir prens ki günahkâr dokunuşu için Liliana can atmaktadır. Ancak öncelikle o gizemli ve tehlikeli sığınağına meydan okumak zorundadır ki onun her şeyi hatırlamasını sağlayabilsin. Elden’i kurtarmak için sadece gece yarısına kadar vakitleri kalmıştır.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın