6 Ekim 2014 Pazartesi

4 Mimlendim! Book Challenge Tag


Veee bendeniz İnci, bayram tatili için gittiğim Gemlik'ten döndüm ve bir baktım ki mimlenmişim :) Hemencecik cevaplayayım dedim :) Aslında daha öncelerden mimlendiğim çok yer vardı ama onları artık unuttuğum için nereler olduğunu cevaplayamayacağım bu yüzden beni affedin :(

Orta Boy Popcorn tarafından mimlendiğim etkinliğin sorularını tek tek yanıtlamaya başlıyorum. Kendisine beni bu Tag'e ortak ettiği için teşekkür ediyorum :)

      İlk Hayranlığım: Gözüm kapalı yanıt veriyor ve Twilight Serisi diyorum. Okuyup da bilip de Edward Cullen hayranı olmayan biri var mıdır acep? Aslında itiraf ediyorum ben hep Emmett Cullen hayranıydım tabi ki filmlerini izledikten sonra ;) Ahh, başka hayran olduğum seriler var ama benim ilkim Twilight diyor sonraki soruya geçiyorum :)

      Favori Serim:  O kadar çok favori serim var ki hangisini seçsem diye düşünüyorum :) Ama buna bir seri değil de bir kaç seri olarak yanıt verme taraftarıyım. Fifty Shades of Grey, Twilight, LUX Serisi, Melez Anlaşmaları, Çocuk da Yapamadım Kariyer de... bunu ben baya uzun bir liste olarak sıralarım ama şimdilik kısa kesip bu kadarla bırakıyorum :)


      Favori Kitabım: Hobaaa.... Ayıklayalım şimdi fasulyenin taşlarını :) Bir sürü favori kitabın vardır benim. Bir tane seçmek imkansız! Her yazardan bir tane seçsem olmaz mı? Sanırım olmaz... özellikle benim gibi yeni yazar tanıma modunda olanlar için :) Pekala... bir kaç tanesini yazıp bu soruyu atlayayım en iyisi. İçinde Aşk Saklı, Fidye, Karanlığın Elli Tonu, Aşka Var mısın, Cennet, Fırsatçı, Ana Karargah İstanbul, Kara Kış Beyaz Düş,... bu böyle uzar gider :)

      Favori Erkek Karakterim: Her okuduğu kitapta bir favori karakter edinen ben bu soruya kalbimin sahibi olan adamın adını vererek yanıtlamak istiyorum :) Doruk Akman ve Mehmet... soyadını unuttum Mehmet'in ama Çirkin Güzel (Aslıhan Akagöz'ün) karakteri :)

      Favori Bayan Karakterim: Benim favori bayan karakterim yok ki :) Ben genelde kitaplarda bayan karakterleri pek sevmem hele ki erkek karaktere aşıksam :D Ama illa ki birini seçmem gerekiyorsa Fidye kitabından Gillian'ı seçiyorum. Eeee Brodick gibi bir adama layık bir kadın favori karakter olur :)

      Favori Okuma Saatim: Benim belirli bir okuma saatim yoktur. Favori olarak hiç yoktur. Her an her dakika okuma modundayımdır. Yolda, tatilde, evde... aklınıza gelebilecek her saat diliminde okuyabilirim :)


Şimdi sıra geldi başka blogları mimlemeye :) vallaha kontrol etmeden mimliyorum daha önceden yaptıysanız es geçersiniz :)

İşte mimlediğim bloglar:

Çiğdem Akkaya Blogu
Kitap İklimi
Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
Tuğçenin Kitaplığı
Kördüğüm Hayaller
Kitap Soluğu



4 yorum :

  1. 3. mimlenişim oldu bu :D Ben yapana kadar mimlenecek blog kalmayacak sanırım :D En kısa sürede yapacağım, teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  2. Twilight serisine ben de hayrandım. Ki hayradım. O hayranlık geçit ben de. :)
    Güzel mimdi. :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canım :) Daha önce mimlenmemiştim ^.^ Ve ben de Alacakaranlık'ta Emmet'cı idim <3 Ben seriyi filmden sonra okuduğumdan benim için de film etkisi büyük *.* En kısa zamanda mimi yapacağım ;) Hayırlı bayramlar...

    YanıtlaSil
  4. Güzel... :) Ben de beklerim öykü seviyorsanız... :)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın