19 Ekim 2014 Pazar

4 Tarryn Fisher - Fırsatçı (Love Me with Lies #1)


Allah'ım nasıl bir kitaptı bu yav!!!Hiç bu kadar entrikalı bir kitap okumamıştım hayır sonu da o kadar şaşırttı ki beni 'ne oluyoruz be?' dedim kitabı kapattığımda.

Öncelikle Tarryn Fisher'ın ülkemizde yayımlanan ilk kitabı ve aynı zamanda serinin de ilk kitabı.

Yalan dolan, entrika, kandırmaca ve sonunda hüsran ama aşk dolu bir kitaptı! Hani ne arasanız vardı yani o kadar!!!

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse;
Olivia, Caleb ile üniversite dönemlerinden tanışıyorlar ve bir şekilde sevgili olmayı başarıyorlar ancak ilişkileri Olivia'nın yüzünden yürümüyor ve ayrılıyorlar... Sonrasında ise aradan yıllar geçiyor ve bir gün Olivia ile Caleb'in yolları kesişiyor. Caleb bir kaza geçirmiş ve geçici hafıza kaybı yaşamıştır. Olivia ile yakınlaşıyorlar ve bu sırada Caleb'in kaza geçirmeden önceki nişanlısı Leah ortaya çıkıyo. Leah, bir şekilde Olivia'nın aklına giriyor ve Olivia tekrardan Caleb'i terk ediyor... Aradan yine yıllar geçiyor ve Caleb ile Olivia'nın yolları yine kesişiyor. Ama bu sefer Caleb Leah ile evli! Olivia aşkının değerini anlıyor ve.... işte daha fazlası için kitabı okumanız gerekmektedir!

Uyuz olunacak ama merak uyandırdığı için devamını da okuyacağınız bir kitap diyebilirim. Evet, Olivia'nın salaklıklarına saydırdım, Caleb'in aşkı için gösterdiği çabaya hayran kalırken  Olivia'nın akılsızlığının bedelini ödemesine memnun oldum. Sonu ise...  tam anlamıyla şok ediciydi!

Yok artık!

Yuh yani!

Bu tepkileri verdim kitabı okurken özellikle sonunu okurken cidden!

Serinin ikinci ve üçüncü kitaplarını aldım. Ha çok mu beğendim hayır, çok beğendiğimi söyleyemem ama dediğim gibi merakımı depreştirdi bu yüzden devamını da okuyacağım. Hani sonunda Olivia ve Caleb'e ne olacağını merak ettiğim için okuyacağım.

Alışılagelmişin dışında bir kurgu diyebilirim bu kitap için ve değişik bir şeyler arıyorsanız ve merakınızı uyandırıyorsa konusu bir tadın! :))

Ahh bu arada kitabın en beğendiğim yerleri Olivia ile Caleb'in tanışma kısımları, bu ikilinin geçmişe dönüş kısımlarındaki bölümler çok güzeldi :))

Serinin bütün kitaplarını peş peşe okumayı şahsen planlamıyorum çünkü bu kadar entrika bünyeye zararlı ;) o yüzden arayla okuyacağım ve yorumlarını da o şekilde paylaşacağım :))

"Love Me with Lies" Serisi:

Kitabın tanıtım yazısı:

Kalbini sadece bir kez verebilirsin; ondan sonraki her şey ilk aşkının peşinden gelir.

Her fırsattan istifade etmesiyle bilinen sivri dilli Olivia Kaspen, akılsızca çekip gitmesine izin verdiği eski erkek arkadaşı Caleb Drake ile şans eseri karşılaşınca kendisini ilk aşkıyla ikinci bir şans isterken bulur. 

Caleb'ın hafızasını kaybettiğini öğrenen Olivia, onu geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermelidir. Ancak gerçek kimliğini ve kötü geçmişlerini gizli tutmaya çalışan Olivia'nın en büyük engeli Caleb'ın kurnaz yeni kız arkadaşı, Leah Smith'tir. 
Böylece bu iki hırslı kadın arasında kendilerini hatırlamayan bir adamı elde etmek için girdikleri vahşi bir mücadele başlar. Ama çok geçmeden Olivia, bir zamanlar kendisinin olanı almak için savaşırken yalanlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. 

Peki, aşk her şeyi affeder mi?

4 yorum :

  1. Bu kadar entrika dolu bir kitap ise nasıl okunur mu ? Tv Arşivi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer dozunda bırakılıyorsa bence okunabilinir ve bu kitapta dozundaydı bence aşırı değildi.

      Sil
  2. Bu ne ya? Bir birleş,bir ayrıl,sonra yine birleş.Nefesdim kesildi okurken yorumu.Kitap nasıl acaba?! Yorum için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak ele alındığında güzeldi ama bir de karakterler ne istediklerini bileydi çok daha iyi olurdu :D Çok ilginç ve merak uyandırıcıydı bir kitaptı bence :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın