1 Haziran 2015 Pazartesi

0 R.K. Lilley - Bay Harika ( Up in the Air #4 )


~~~*~~~
Gözlerini dikmiş hiç kırpmadan bana bakarken, ruhumun sahibi olduğunu haykırıyordu.
~~~*~~~

Uçuşta Serisi olarak bildiğimiz Up in the Air serisinin son kitabı Bay Harika geçtiğimiz günlerde raflarda yerini aldı. Serinin takipçisi olarak da bize okumak kaldı.

Okundu ve yorumlanıyor :))

Seri normalde 3. kitapta bitti ancak yazar R.K.Lilley dördüncü kitabı yazarak bize serinin erkek karakterleri James ve Stephan tarafından olayları anlattı..

Biliyorum...biliyorum... hepiniz kitabı sadece James tarafından anlatılıyor sanıyordunuz ama hayır... arada Stephan tarafından anlatılan bölümler de var.

~~~*~~~
Ben onun bakire vücuduna sahip olmuştum, o da benim bakir kalbime.
~~~*~~~

James'in geçmişine dokunuyor azıcık, Bianca ile tanışmalarına ve ona karşı olan duygularına dokunuyor ve sonrasında da üçüncü kitabı okuyan bilir, Bianca vuruluyordu işte o kısımları bir de James tarafından okuyoruz. Neler hissetti neler yaşadı diye.. bunların haricinde kitabın sonlarına doğru da evli mutlu çocuklu bir James ve Bianca görüyoruz :)

Kitapta Stephan tarafından anlatılan kısımlarda da Bianca ile olan geçmişleri anlatılıyor, sonrasında onun Javier ile olan ilişkilerine değiniyor. Yani anlayacağınız Stephan'ın da hayatına dokunuşlar yapıyoruz kitapta.

Ama size bir şey itiraf edeyim, Stephan'ı okurken hep... hani geçmişte telefonlarla konuşurken 'Ankara çık aradan' derlerdi ya... filmlerde falan öyle görürürüz hep... ha! işte bende Stephan'ı okurken hep Stephan çık aradan James istiyorum ben modundaydım :)

~~~*~~~
O benim hem günahım hem de mabedimdi.
Onda ben, dünyadaki cennetimi bulmuştum.
~~~*~~~

Son kitap tamamen mutlu son üzerine kurulu bir kitaptı. Zaten sonunu bildiğiniz bir kitap olmasına rağmen duygular yine çok güzeldi. Tabi biraz hızlı geçmiş olma modu vardı ama zaten bilindik olaylar da detaylı işlenemezdi bence. 

Serinin takipçisi iseniz, bu kitabı da alın okuyun ve serinin diğer 3 kitabının arasına koyun. Ama seriyi daha önce okumadıysanız bence okumak için tam sırası... hazır bütün kitapları çıkmışken :)

~~*~~~
Ona sanki hayattaki son şansımmış gibi tutundum, 
sarıldım ve bir daha hiç bırakmadım..
~~~*~~~

"Up in the Air" (Uçuşta) Serisinin kitapları:
Kitabın adı    : Bay Harika
Orijinal adı   : Mr. Beautiful
Seri adı          : Up in the Air #4
Yazarı           : R.K.Lilley
Çevirmen      : Kemal Suha Önder
Yayınevi        : Aspendos Yayınevi
Sayfa sayısı    : 272
Türü              : Aşk Romanı / Erotik Aşk Romanı / BDSM / Romantik

Kitabın tanıtım yazısı:

Onu görür görmez cazibesine kapılmıştım. Daha doğrusu büyülenmiştim. Gözlerinde karşı konulamaz bir şey vardı. O kadar duruydular ki sanki tamamen şeffaftılar. Duru mavi gözler genelde soğuk olarak bilinir ama onun gözleri öyle değildi. Onun gözleri su kadar berraktı. O kadar berraklardı ki mümkün olmayan bir şeye bakıyormuş gibi hissettim kendimi. Sanki tanıdık bir ruhtu ya da tam benim zevkime göre yaratılmıştı. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın