19 Ağustos 2015 Çarşamba

0 Kylie Scott - Aşkın Müziği ( Stage Dive #1 )


~~~
"Aşk her zaman basit ve kolay olmuyor, bazen karmakarışık ve acılı olabiliyor.
Ama bu insanın başına gelecek en güzel şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor."
~~~

Rockçılardan uzak duramadığımı itiraf etmem gerekiyor sanırım artık :)
Günahkarlar Turnede serisinden sonra bir Rockçı seri daha buldum :) Tabi o seriyle kıyaslanamaz çünkü o seri erotizm ağırlıklıydı buysa normal düzeyde erotizm içeriyordu. Her aşk romanında artık denk geldiğimiz kadar...

Kitap kısaca, normal sıradan üniversite öğrencisi Evelyn 21. yaşını kutlamak arkadaşıyla Vegas'a gidiyor. Ve o sabah gözlerini açtığında ünlü Rock grubu Stage Dive gitaristi David ile kendini evli buluyor. Sadece bununla da kalmıyor, kendini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde buluyor. İşin ilginç yanı ise Vegas'ta geçirdikleri geceye dair hiçbir şey hatırlamayan Evelyn'in aksine David, geceyi oldukça net hatırlıyor.

İşte kitap da tam olarak Evelyn'in o Vegas'taki geceden sonra hayatının değişimini konu alıyor. Aslında oldukça güzel bir değişim olduğunu söylemek istiyorum ;)

~~~
"Senin hatırlayıp benim hatırlamamam hiç adil değil."
"Hayır, adil olmayan, benim her şeyi hatırlamam ve senin hiçbir şey hatırlamaman Evelyn."
~~~

Kitabı ben çoook beğendim. Aslında aşk hikayelerindeki hep iş adamı modundan çıkıp da şarkıcılar, film yıldızları, ralliciler gibi başka şekilde ünlü, zengin ve magazin sayfalarının en önde gelen isimlerinin aşklarını okumak oldukça güzel bir değişiklik ve tat oluyor. Ki Rockçılar şuan için favorilerim diyebilirim. Adamlar fazlasıyla ateşli ne yapabilirim ki :)

Hele bir kitabı okuyun... David'e aşık olacaksınız. Adam aşık olunmak için aşık olmak için yaratılmış resmen! Yirim ben onu diyesim geliyor :D

Bu kitapta en çok öne çıkan bir diğer grup üyesi Malcolm'du. 2. kitapta onun hikayesi... O kadar sevimli ve eğlenceli ki hemen şimdi ona başlayacağım :)

~~~
"Malcolm?"
"Ne?"
"Kapını kapat ve kilitle. Hiçbir şekilde buraya çıkmıyorsun. Ben gelebilirsin diyene kadar orada kal, anlaşıldı mı?"
Kısa bir sessizlik oldu. Sonra Malcolm bağırarak cevap verdi. "Yangın çıkarsa?"
"Yan."
~~~

İtiraf etmem gerekirse kitabı okurken grubun diğer üyeleri Jimmy ve Ben olmasa da olur Malcolm ve David yeter diye düşündüm. Bu ikisinin arkadaşlığı ve diyalogları süperdi.
Hele ki David'in kıskanç halleri... paha biçilemezdi :)

Neyse çok uzatmayayım. Ben bu seriyi çok beğendim ve dediğim gibi hemen 2. kitabı Aşkın Ritmi'ne başlayacağım. Sizlere de tavsiye ederim. Okuyun! Bence çok seveceksiniz :) Zaten aşk romanı okuruysanız sevmeme gibi bir durum olmaz ;)


Stage Dive Serisi


Kitabın adı    : Aşkın Müziği
Orijinal adı   : Lick
Yazarı           : Kylie Scott
Çevirmen      : Müge Hestbeak
Yayınevi        : Yabancı Yayınları
Sayfa sayısı    : 320

Kitabın tanıtım yazısı:

Vegas'ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı… Evelyn Thomas'ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas'ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong'u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın