22 Ağustos 2015 Cumartesi

0 Kylie Scott - Aşkın Ritmi ( Stage Dive #2 )


~~~
Mal'le buradaki yaşantım bir lunapark treni gibiydi. Korkutucuydu, heyecan vericiydi. 
Koşullar ne olursa olsun, bu zamanın tadını çıkaracaktım.
~~~

Aşkın Müziği'nden tanıştığımız Stage Dive grubunun davulcusu Malcolm'u bu kitapta daha enine boyuna inceliyoruz.Tamam incelemiyoruz adam kendini zaten yeterince sunuyor bize ;)

İlk kitapta Evelyn ile arkadaşlığı ile özellikle ilgimi çeken Mal -ahh bu arada Malcolm'a kısaca Mal diyorlar- bu kitapta daha bir detaylı ve doyasıya okumak müthiş bir zevk verdi bana. Adam bildiğiniz büyümüş ama içindeki çocuk olgunlaşmamış yaramaz yerinde duramayan istediği olsun isteyen bir velet sanki... Öyle bir izlenim bırakıyor ve oldukça eğlenceli olduğunu araya sokuşturmak istiyorum.
 Neyse, yoruma geri dönelim :) Mal, David ve Evelyn'in partisinde Anne Rollins ile tanışır. Anne'de partide tam da yalnız kalmak istediği bir anda Mal ile karşılaşıp ve araları geçen ilginç sohbetin sonrasında ilişkileri boyut değiştireceğini hiç tahmin etmiyordu. Birbirlerine yardım etme amacı  arkadaşlığa başlayan ikili aslında farkına varmadan gerçek aşkın kapısını çalmış ve birbirlerine kalplerine davet etmişlerdi.

Bu kitapta benim en çok hoşuma giden şey Mal'ın içindeki o çocuksu ruhtu. Artık aşkı, müziği bir kenara bıraktım bu adamın içindeki çocuğun şımarıklığı, agresifliği ile eğlenmeye başlamıştım.

Bir kitap kadar Malcolm'dan bahsedebilirim kendisi benim gruptaki favori adamım oldu :D

Ahh... bir de bu grup üyelerinin ilişkileri... ilk kitapta pek anlamadık ama bu kitapta fark ettim ki hepsi aslında birbirleri için çok değerliler. Hele David ve Malcolm arasındaki ilişki iki kardeşin ilişkisinden daha da ileride...

Heyecanla 4. kitabı bekliyorum. Şimdi neden 4,daha sırada 3 var diyebilirsiniz ama 4. kitap Ben'in kitabı ve havada aşk kokusu var... Gerçi bu koku Jimmy'nin tarafından da geldi ama Ben'in ki de oldukça iyi olacak gibi geliyor :)

Severek takip ettiğim bir seri ve sizlere de tavsiye ediyorum. Aşk, arkadaşlık ve müzik! Daha ne olsun! :)

~~~
Aşkın sorunu buydu işte, sonsuz değildi. Bir şekilde, her şeyin sonu geliyordu. 
İnsanlar kırılıyordu.
~~~


Stage Dive Serisi

Kitabın adı    : Aşkın Ritmi
Orijinal adı   : Play
Yazarı           : Kylie Scott
Çevirmen      : Alp Levi
Yayınevi        : Yabancı Yayınları
Sayfa sayısı    : 320

Kitabın tanıtım yazısı:

Kylie Scott, çok satan romanı Aşkın Müziği ile başladığı Stage Dive serisine Aşkın Ritmi'yle devam ediyor. Stage Dive'ın bateristi Mal Ericson, imajını acilen toparlamalıydı, en azından bir süreliğine. Koluna takacağı iyi bir kız bu sorunu çözerdi. Mal, bu planın kalıcı olması niyetinde değildi, ama hayatındaki tek doğru kızı bulmayı hesaba katmamıştı…

Anne Rollins, gençlik hayallerini ve odasının duvarlarını süsleyen rock tanrısıyla tanışmayı hayal bile etmemişti, özellikle de bu koşullar altında: Anne'in altından kalkamadığı maddi problemleri vardı. Fakat yine de partinin vahşi bateristinin sahte kız arkadaşını oynaması için sunulan teklifi kabul etmek pek de iyi sonlanamazdı. Adam ne kadar seksi olursa olsun!.. Değil mi?

"Ateşli ve eğlenceli, baş döndüren aşk romanlarından hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar." -Booklist (Starred Review)-

"Aşkın Ritmi hayal kırıklığına uğratmıyor. Ateşli, yaramaz ve komik! Bu adamların kesinlikle hayranları oldum ve Stage Dive nereye turneye giderse gitsin, peşlerindeyim!"  -Up All Night Book Blog-

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın