6 Aralık 2015 Pazar

1 Jamie McGuire - Tatlı Yalan (The Maddox Brothers #2)


~~~*~~~
"Bir Maddox Erkeği severse, bu sonsuza kadardır.
Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?"
~~~*~~~

İşte asıl mesele bu... Hep Maddox erkeklerinin ilk aşklarıyla olan maceralarını okuduk ve bu kitapta bir Maddox Erkeği'nin aşkı ikinci kez tatmasını okuyoruz. Aslında bu durumu şaşkınlık içerisinde okuyoruz demek daha doğru olur çünkü bizim lügatımızda bir Maddox Erkeği'nin 2. kez aşık olması yok normalde...

Ancak Thomas James Maddox bu tabuyu yıkıyor!

Jamie McGuire'nin kalemini sevdiğimi anlamışsınızdır, sonuçta kadının kaç tane kitabını okudum. Maddox Kardeşler (The Maddox Brothers) serisinin ilk kitabında Trent'i okuduktan sonra kitabın sonundaki sürpriz ile bu kitabı deli gibi beklemiştim. Çünkü Thomas... belki de diğer Maddox'lardan daha çok aşkı ve mutluluğu hak etti gözümde. Nihayetinde kitabı okuyup bir çırpıda bitirince anladım ki... Thomas kendine yakışanı buldu.. .evet ilkinde aşk ondan yana olmadı belki ama ikincisinde aşk... tam onun karakterine kalbine yakışır bir şekilde onu buldu!

Daha ne olsun :)
Kitabın konusuna değinmeyeceğim zaten arka kapak yeterince açık bir şekilde anlatıyor eee gerisi de kitabın içindeki detaylar olsun :) Ancak şunu söylemeliyim ki... kitap cidden tam da beklediğim gibiydi. Olması gerekenler tam olarak vardı içerisinde... Liis ile Thomas'ın ilişkisi... aralarındaki duyguların alevlenmesi... ateşlenen bu duyguların bir ilişkinin sinyali olurken bunu işlerinde de yeterince iyi ilerletmeleri... Thomas'ın kardeşleri ile ilişkisi... Maddox Erkeklerinin birbirleri ile bağları...

~~~*~~~
"Daha önce de sevdiğim birini kaybettim ve bu beni değiştirdi. 
Daha önce de sevdiğim birinden vazgeçtim ve bu beni darmadağın etti.
Sen gittiğinde Liis, neden olursa olsun... bunun beni bitireceğini biliyorum."
~~~*~~~

Her şey olması gerektiği gibiydi! Eeee bir okur daha başka ne isterdi ki? :)

Bu kitap aslında bir yerde şunu da gösterdi... bazen yanlış kişilere aşık olsak da doğru kişi bizi bir yerlerde bekliyor... zamanı gelince de o kişi ile eninde sonunda tanışılacak!

Thomas için kelimenin tam anlamıyla öyle oldu! Başta kendisi için en imkansız en yanlış kişiye aşık oldu... aşkın acısını iliklerine kadar hissetti, aşkın hak ettiği fedakarlıkları yaptı... sonunda ise kendisi için en doğru kişiyle karşılaştı!

 Evet, Maddox Kardeşler arasında en beğendiğim kitap bu oldu desem yeridir :)

~~~*~~~
"Bir sürü yanlış yaptım, Liis. Seninle olmak onlardan biri değil."
~~~*~~~

Sadece kitabı değil size ben seriyi tavsiye ediyorum. Her satırıyla zevk alacağınız, zaman zaman kızacağınız zaman zaman söylenen sözlerle üzüleceğiniz ama her daim kalbinizi aşkla attıracak bir seri bu... 

Okumalısınız :)

The Maddox Brothers (Maddox Kardeşler) Serisinin Kitapları:

    Beautiful (Tatlı Bela) Serisinin Kitapları:
    Şimdi Beautiful Serisi ne alaka diyen bu seriyi bilmeyen takipçilerimiz için bir açıklama olsun. Maddox Kardeşlerin en küçüğü Travis'in ve onun biricik aşkı Abby'nin hikayesi o üç kitapta gizli...onlarla başlayın ve Maddox Kardeşlerle devam edin :) 

    ~~~*~~~
    "Nihayet kalbimin kırılması riskine girmeye değecek bir aşk bulmuştum."
    ~~~*~~~


    Kitabın adı    : Tatlı Yalan
    Orijinal adı   : Beautiful Redemption
    Seri bilgisi     : The Maddox Brothers #2
    Yazarı           : Jamie McGuire
    Çevirmen      : Boran Evren
    Sayfa sayısı   : 376
    Yayınevi        : Yabancı Yayınları

    Kitabın tanıtım yazısı: 

    Tatlı Bela ve Ayaklı Bela kitaplarının #1 New York Times Çoksatan Yazarından. Bir Maddox erkeği severse, bu sonsuza kadardır. Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?

    Kendini beğenmiş, katı ve acımasız Thomas Maddox, istihbarat bürosunun sahip olduğu en iyi ajandı. Ne kadar hayat kurtarmış olursa olsun, bir tanesi için eli kolu bağlıydı: Küçük kardeşi Travis hapis cezasıyla karşı karşıyaydı. Travis'in tek kurtuluş şansı mafyayla olan sıra dışı bağıydı. Thomas, kardeşi Travis'i kurtarabilmek için FBI ile bir anlaşma yapmıştı.

    Liis Lindy işiyle evli, inatçı ve cüretkâr bir FBI ajanıydı ve her nasıl oluyorsa Thomas'ı yumuşatabilen tek kişiydi. Bu da onu Thomas'a eşlik edecek ideal kişi haline getiriyordu. Bir çift gibi görünerek Travis ve Abby'nin bir plajda yapılacak yemin tazeleme törenine katılacak ve Travis'e artık FBI için çalışması gerektiği haberini vereceklerdi. Fakat görevleri sona erip de artık rol yapmalarına gerek kalmadığında ne olacaktı?

    Maddox Kardeşler serisinin bu ikinci kitabında, gizemli Thomas Maddox'un dünyasını tanıyacak ve bu anlaşılması güç adamın ilk aşkı olmasa bile son aşkı olmanın ne kadar güzel olabileceğini göreceğiz.

    1 yorum :

    Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın