12 Ağustos 2014 Salı

0 Jamie McGuire - Belalı Düğün [ Beautiful #2,5 ]


Daha fazla Travis daha fazla Abby diyenlere gelsin bu kitap :)

Kısacık insanın içini sımsıcak yapan her satırını yüzünde gülümsemeyle okuduğun hangi ara bittiğini anlamadığın Travis'e daha fazla aşık olduğun Abby'e daha fazla sinir olduğun bir kitap :)

Yalnız Abby'e sinir olmanın tek nedeni Travis gibi bir adama sahip olması ;)

Ayaklı Bela'da kitabın sonlarına doğru bir yangın çıkıyordu ya kitap ondan sonrasını konu alıyor. Adından da anlaşıldığı üzere yangından sonra neler hissettikleri ve düğünleri sırasında neler hissedecekleri, neler hissettikleri, düğünlerinin nasıl olduğu, ne duyguları yaşadıkları, tereddütleri,destekleri, heyecanları... kısacası duygusal karmaşalarını okuyoruz.

Olay, heyecan, adrenalin yok! Sadece romantizm... aşk... sevgi... sadakat var!

Düğün kısımları çok güzeldi. Abby'nin endişesi Travis'in ona destek olması, Travis'in annesinin mektubu... sonrasında aradan bir yıl geçmesi ve yeminlerini yenilemeleri... o kısımdaki heyecanları, birbirlerine verdikleri sözler...

Cidden sevimli kısacık bir hikaye! Sanki keyifle heyecanla izlediğim bir dizi final yaptı gibi hissettirdi.

Eğer diğer kitapları okuduysanız bunu da mutlaka okuyun! Çünkü bunu da çok seveceksiniz. :)) Alıntı falan paylaşmayacağım zaten kısacık bir kitap bence siz okuyun ve kendiniz içindeki aşkı hissedin :)

Ama size bir iyilik yapıp en altta Travis'in annesinin mektubunun sayfasını paylaşacağım ;)

Beautiful Serisinin Kitapları:
Kitabın tanıtım yazısını aşağıda paylaşıyorum.
Abby Abernathy beklenmedik bir şekilde Bayan Maddox olmuştu. Abby ve Travisin bir anda ortadan kaybolarak, Vegasta evlenmeleri hakkındaki her şey bir sırdı şimdiye kadar. 
Abby neden Travise bir anda evlenme teklif etmişti? Düğünden önce neler yaşanmıştı? Bütün bunları başka kim biliyordu? Ve en önemlisi Travis ve Abby için gerçekten bir mutlu son var mıydı?  Tatlı Bela ve Ayaklı Bela hayranlarının tüm soruları bu kitapta cevaplanıyor!

Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın