27 Kasım 2017 Pazartesi

0 Ayşe Ebru Tezcan - Aşkın Gizemi (Çöl Rüyası #2)


~~*~~
"Konu sen olunca... İçimden sadece seni mutlu etmek geliyor. Her istediğini yapmak ve o harika gülümseyişini her zaman görmek."
~~*~~

İlk kitabı çok uzun zaman önce okumama rağmen iki ve üç elimdeyken peşpeşe okuyayım dedim ve kitabı bitirdim. Çöl Rüyası serisi akıcı ve hemen biten kitaplardan, bu yüzden okurken sıkılmıyorsunuz ve hemen de bitiyor.

Tabi çok büyük beklenti ile de okunmamalı çünkü dehşet güzel diyebileceğim kitaplar değil.

Akıcı, yormayan bir kalemi var yazarın. Evet bazen öyle mi tepki verilir böyle mi yapılır dediğim yerler oluyor ama kurgu güzeldi.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Serap hayatının aşkı Omar ile evlenir ve mutlu bir hayata yelken açtığını sanırken aslında hiç de kolay olmayan bir hayatın içine düşer. Omar'ın aşkı, sevgisi bazen bazı olayları beraberinde getirirken Serap'ın tüm yaşananların altından kalkıp kalkamayacağını okuyoruz.

~~*~~
"Omar biz eskisi gibi değiliz. Aramızdaki bu mesafe..."
"Hangi mesafeden bahsediyorsun Serap! Seni kaybetmemek için oluşturduğum mesafeden mi? Seni gerçekten sevmesem burada senin yanında ne işim var? Neden seni elde etmeme rağmen seni kaybetmekten korkayım? Neden bu korkularıma rağmen senden uzak duramıyorum Serap?"
~~*~~

Omar'ın annesi ve Khalida -doğru yazdım mı emin değilim- Serap'a yaptıkları teklifte itiraf etmek gerekirse baya küplere bindim o satırları kaşlarım çatık okudum ama tabi bu durumu yaşayan hala birileri var bunu da biliyoruz.

Omar'ın bir şeyler sakladığı belliyken bunları bilememek Serap kadar okuru da merak ettiriyor ve üçüncü kitabı okuma isteğiyle dolduruyor.

Yorumu uzatmadan bitireceğim ama şunu da söyleyeyim çok fazla beklenti içine girmeyin tamamen normal düzeyde bir aşk hikayesi okuyacağınızı düşünerek başlayın. 5 üzerinden 3 verebilirim. Çok beklentiyle okursanız beğenmezsiniz orta kararda güzel vakit geçirmek için deneyin :)

Çöl Rüyası Serisi

~~*~~
Beni tam kendine çektiği anda bir şekilde tekrar kendisinden uzaklaştırıyordu. Tam her şey harika giderken o sanki bu mutluluktan rahatsız olmuş gibi aramıza bir duvar çekiyordu. Hem ondan nefret etmem için çalışıyor ham de ona inanma için yalvarıyordu.
~~*~~



Kitabın adı      : Aşkın Gizemi
Kitabın yazarı : Ayşe Ebru Tezcan
Seri bilgisi        : Çöl Rüyası #2
Yayınevi           : DEX Plus
Sayfa sayısı      : 296

Kitabın tanıtım yazısı :


Omar'ın aşkı , cennet mi yoksa felaket mi? Serap bir rüyayı yaşıyor, masmavi gözlerinde kendini kaybettiği Omar'a "evet" dedi. O artık Serap Al-Ahdal. Sahibi olduğu otellerin, köşklerin, sarayların sayısını bile bilmiyor.

Ama bu rüyanın üzerinde kapkara bulutlar dolaşıyor ve Serap'ın kafasındaki sorular bir türlü yok olmuyor.

Omar'ı gerçekten de tanıyor muyum?
Dubai'den neden dönemiyoruz?
O zarfı kim gönderdi?
Her şey yalan olabilirmi? 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın