22 Şubat 2018 Perşembe

5 C.D. Reiss - Ayrılık Oyunları (The Games Duet #2)


~~~*~~~
Onu yeniden sevmem on altı günü almıştı. Ama Adam'ın bana olan aşkının bitmesi de on altı gün sürmüştü.
~~~*~~~

Uzun zamandır beklediğim Evlilik Oyunları kitabının devamı Ayrılık Oyunları ile Adam ve Diana'nın evlilikleri, ilişkileri ve aşkı nasıl sonlanacak... bu oyunu ve savaşı kim kazanacak... sonunda ne olacak merakı ile bekliyordum ve şimdi okundu bitti... 

Kitabın türü -BDSM ve erotik roman- dolayısıyla aşkı yoğun ve iyi kurgulanmış olmasını tercih ediyorum çünkü diğer türlü rahatsız edici boyutta bir erotik kitaptan başka bir şey olmayacaktır ama bu seride ben aşkı ve karakterlerin birbirlerine karşı olan duygularının kurgu içerisine işlenme şeklini sevdiğim için gönül rahatlığıyla bu türü okuyanlara tavsiye ederim.

~~~*~~~
Hiçbir zaman umut yoktu. Güneşi yakalamak için batıya koşuyordum. Ne kadar hızlı gidersem gideyim, güneş batacaktı.
~~~*~~~

İlk kitapta -Evlilik Oyunları- Adam ve Diana evliliklerini bitiriyordu ve bundan önce Adam, karısından kendisine 30 gün vermesini ve içerisinde bastırdığı isteklerini göstermesini okumuştuk. Bu kitapta ise henüz 30 gün dolmadan yollarını ayıran ikilinin sonlarına doğru giden yolu okuyoruz. Diana, kocasından vazgeçmek istemiyor ve onun için savaşırken kaybetme olasılığı olan bir oyuna giriyor. Tabi Adam'ın tepkilerine ve onu ne kadar iyi tanıdığına güvenerek hareket ediyor. 

Bazen her ne kadar tavırlarına kızsam da, sinir etse de Diana'nın aşkı için savaşıp içerisinde bilmediği arzuları ve içerisinde uyuyan ve uyandırılmış olan itaatkar kadının sadece Adam için ortaya çıkması da bence güzel bir detaydı. 

Bunun yanı sıra bir yerde Diana'da kendini bulmaya çalışıyordu. Kendi tercihleri, neleri istediği ve aslında bu tercihleri kiminle istediğini falan... her şeyden önemlisi kırılmayan iradesi de bir itaatkar olmadığını gösterirken Adam söz konusu olduğunda nasıl da itaatkar birine dönüştüğünü de gösteriyordu.

~~~*~~~
O benim çapamdı, dayanağımdı. Beni akıntıya kapılıp sürüklemekten alıkoyan tek insandı.
~~~*~~~

Adam'ın duygularının çıkması ve Diana'nın önünde diz çökmesi de ayrı bir duyguydu. Bu kısım bana Karanlığın Elli Tonu'nda Christian'ın Ana'nın önünde diz çökmesi gibiydi. Ama tabi yer farkı, konum farkı vardı kurgular farklıydı normal olarak bu kısımlarda fark olması normal tabi. Bunun yanı sıra Diana'da zaten Ana gibi tepki vermedi. Çekip gitti resmen. Ama ne oldu Adam'ın peşinden koşmasına ve duygularını görmesine de neden oldu. 

Kitabın son kısmı çok güzeldi. Bu tür kitaplarda evli mutlu çocuklu kadar güzel bir son olamazdı. Hele ki ikisinin de bir bebek istemesi gibi bir gerçek varken.

Bu tür kitaplara çok uzun yorum yapılamaz yoksa çok fena spoiler verilebilir. Bu yüzden kısa kesip bu seriyi sevdiğimi söylüyorum. Her ne kadar ilk kitap kadar güzel olmasa da bu kitapta iyiydi.  Benim nazarımda 5 üzerinden 3,5 yıldız aldı.

~~~*~~~
"Kalben bir itaatkarı sevemeyeceğini söylüyorsun, çünkü itaatkarların nasıl yaşayacaklarını unutmalarından korkuyorsun."
"Sözlerin hiç mantıklı değil."
"Mantıklı olmaması yanlış olduğu anlamına gelmez. Sorun sevmemen değil. Sorun, çok fazla sevmekten korkman."
~~~*~~~

Lütfen kitabın türüne ve içeriğine dair uyarılırken alıp yere gömmeyin seriyi. 

Bu seri erotik romans ve BDSM içerikli. Bu yüzden bunun bilincinde olup +18 içerikli kitap okuyacağınızı bilin lütfen. 

The Games Duet Serisi 
~~~*~~~
OOnu sevmeyi bırakmayı planlamıştım ama onun beni tekrar sevmesi planda yoktu.
Onu terk etmeyi planlamıştım ama onunla olmak isteyeceğim, planın bir parçası değildi.
~~~*~~~


Kitabın adı      : Ayrılık Oyunları
Orijinal adı     : Separation Games
Yazarı              : C.D. Reiss
Çevirmen        : Zeynep Fulya Çulha
Seri bilgisi       : The Games Duet #2
Yayınevi           : Aspendos
Sayfa sayısı      : 352

Kitabın tanıtım yazısı: 

Oyunun değişmez kuralları var. Kendine hâkim ol. Bütüne ulaşmak için parçalardan başla. Bir sonraki hamleyi çok iyi düşün. Taktikleri kalbinin belirlemesine izin verme. Çünkü kalp içinden geleni yapar, düşünmez. Yanlış kararlar verir. Uzun vadede ne olacağını hesaplamaz. Çünkü kalp Adam’ı geri kazanmaya karar vermiş olabilir; ama oyunun son hamlesinde ilk kırılan kendisi olacaktır.

5 yorum :

  1. Sanırım üç kitaplık bir seri bu? Üçüncü kitap hakkında ne zaman çevirelecek bir haberiniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, hayır 2 kitaplık bir seri, 3. kitap olarak görünen Night Games serinin novellası, yani kurgu sadece iki kitapla bitiyor. İkisi de çıktı diğerini okumasak da olabiliyor yani.

      Sil
  2. Mutlu son mu peki? (:
    Ilk kitabı internetten indirdim ikincisi için sipariş verdim. Üç kitaplik bir seri olduğunu zannediyordum ama sizin yorumunuza dayanarak ikinci kitabın siparişini verdim.
    Inşallah mutlu sondur (:
    Cevabınızı bekliyorum efendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, kesinlikle mutlu son :D o konudan tereddüt etmeden okuyabilirsiniz ki Adam ve Diana'nın sonu mutlu son ile kitabı bitiriyorsunuz :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın