26 Haziran 2019 Çarşamba

1 Yeni Kitaplarım - Haziran 2019



Bu ay kendimi aştım ve bir sürü yeni kitap aldım. Ama şunu söylemeliyim ki hepsinde indirim takip ettim tabi her ay ayırdığım bütçeyi aştım ama ne yapayım indirim yakaladım :) 

Biz kitap kurtları için indirim müthiş bir şey , sizce de öyle değil mi? Resmen daha alasım vardı ama kendimi durdurmak zorunda kaldım çünkü kitaplığımda ciddi anlamda yer kalmadı kitap koyacak. 

Neyse çok uzatmadan ne aldıklarımı size göstereyim :) 


Öncelikle her ay düzenli olarak kitapyurdu.com adresinden düzenli olarak kitap alıyorum. Çünkü her ay düzenli aldığında ekstradan %5 indirim veriyor ve bazen inanılmaz iyi indirime sebep olabiliyor o %5lik indirim. Bu yüzden bu ayda kitapyurdundan üç kitap aldım. 

M. A. Lemariz'in Hissiz ve Yoksun'u çok daha önceden almıştım ve şimdi de Maske'yi alıp seriyi peşpeşe okuyayım dedim. Serimi tamamladım. 

Asırlardır beklediğim Jennifer L. Armentrout'un Lanetli Serisinin 3. kitabı Cesur çıktığından beri gözüm ondaydı ve bu ay ki siparişime ekledim yakında yorumu gelecektir. 

Bir diğer kitapta Stephen King kitabı Oyun. Her ay düzenli olarak King okumak istiyorum bu yüzden bir tane King kitabı alacağım mutlaka :) 



Kitaplarını satan bir arkadaşım vardı uygun fiyata iki tane SEP kitabı aldım. Biri Taş Bebek ve diğeri de Bayan Ukala. Taş Bebek neden küçük boyutta anlamış değilim. Pegasus bazen cidden absürtlüler kralı olabiliyor. 





n11.com adresinde birçok yayınevinin kendi satışı var. Pegasus'da bunlardan biri ve bayrama özel ve sonrasında da devam eden bir kampanya yaptı. Bazı serilerini 20 TL gibi bir fiyata sattı ve bende gördüm. Aralarında bazıları zaten okumak istediğim serilerdi bazılarını da 20 TL alt tarafı okuyup deneyeyim diye düşünerek aldığım serilerden oldu. 


Neler aldığıma gelirsek eğer, 

Cayla Kluver'in 3 kitaplık serisi Alera,
Naomi Nocik'in 5 kitaplık serisi Temeraire, ki bu seri henüz bitmedi ama şimdilik 5 kitabı yayınlandı ülkemizde,
Claudia Gray'in 5 kitaplık serisi Evernight,
Tanja Heitmann'in 3 kitaplık serisi Ölümsüz'ü aldım. 

Her bir seriyi 20 TL'den aldım ve şu 4 seri ve 16 kitaba toplamda 80 TL gibi bir ödeme yaptım. Bence siz de bir siteyi kontrol edin, hatta şuan baktım da hala devam ediyordu kampanyası. 


Vee son olarak yeni gelen kitaplarım Yediveren Yayınları'nın kitapları. Birini zaten okuduğum bir önceki postta görebilirsiniz buraya da ekleyeceğim linkini. 

Yalancının Mumu Aşkla Söner - bu kitabı okudum yorumu için : TIKLAYINIZ.

Şantaj Çemberinde Aşk, bu kitabı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak, bir Türk yazar umarım beklentimi karşılar. 

Baca Kasabasının Çöpadamı, bir çocuk kitabı. İçerisi resimli falan ve tasarımını çok beğendim. 


Yeni kitaplarım bu kadar, hepsini hangi ara okuyacağım bilmiyorum ama çok hevesle okuyacağım her birini. Aralarında okuduklarınız var ise yorumlarınızı bekliyorum. 



1 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın