22 Ekim 2012 Pazartesi

0 Sabrina Jeffries - Ömür Boyu Sürecek


Üçlemenin son kitabıydı ve diğerlerine göre daha farklı bir konusu vardı ve garip bir şekilde beni daha çok etkileyen de bu oldu.

Öncelikle söylemeliyim ki kardeşlerin diğer ikisini de yer yer görmek çok güzeldi ki bu seri niteliğindeki kitaplarda sevdiğim bir özellik.

Gavin bazı yerlerde beni her ne kadar sinir etmiş olsa da Christabel'e karşı olan zaafını en başından beri belli etmeye başladı. En azından okurken ben öyle algıladım :))
Birbirleri ile atışmaları, tartışmaları çok hoştu. Gavin'in annesiyle tanıştığında o kadının ne yaşadıklarını öğrenmek acıklıydı ve kadının Christabel'e davranışı ve Christabel'in de kadına davranışları çok hoştu. Okurken birazcıcık yürek burkucuydu.

Son kumar sahnesi çok güzeldi. Gavin'in hele "hayalarını sıktı değil mi?" dediği yerde kahkaha attım. Gavin, adamım kirli sırlarla dolu ve bir kumarhane sahibi olarak oldukça iyi ve hoş bir adamdı. Sonunda Christabel ile her şeyi yoluna sokup da aile olmaları çok güzeldi.

Yazarın en çok sevdiğim üçlemesiydi. Aşkı Hırsızı, Bir Prense Aşık Oldum ve son olarak bu... Ben çok beğendim ve tavsiye ederim okuyun sizde çok beğeneceksiniz...

"Haversham Markizi Leydi Christabel'in, onu mahvedebilecek bazı mektupları geri alması gerekmektedir. O kadar çaresizdir ki, bu mektuplara ulaşmak için, ünlü kumar kulübü sahibi Gavin Byrne'ın metresiymiş gibi davranarak onunla birlikte rezil bir ev partisine gitmeyi kabul eder. Ve Byrne'la, ondan gerçek bir metresin davranışları hakkında ders almak konusunda anlaşır ama bu derslerin sonradan ne kadar tehlikeli bir hal alabileceğini tahmin edemez.
Gavin da, kendi çıkarı için, gizlice mektupların peşine düşer. Amacı, henüz ufacık bir çocukken onu Londra'nın en kötü kenar mahallelerinde yaşamaya terk eden asil babasından intikam almaktır. Bu intikam planının yanı sıra, metres derslerinin başarılı ilerleyişinden de aşırı bir zevk almaktadır. Çok geçmeden bu güzel genç dulu yatağa atacağından şüphesi yoktur. Ama Gavin, birdenbire kendini Christabel'in baştan çıkarıcılığına hapsolmuş bir halde bulur. Genç adamı zorlu bir karar beklemektedir. Ya hayatı boyunca planladığı intikamı almaktan vazgeçecek ya da kendini, bir intikamdan daha çok ihtiyaç duyduğu kadını korumaya adayacaktır."


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın