15 Ağustos 2013 Perşembe

2 Nora Roberts - Utangaç Milyoner



Ve bir Nora kitabını daha bitirdim :)) Hızla MacGregor'ları tamamlama peşindeyim.

Gizemli Komşu'dan sonra dedim İnci bırakma bu MacGregor'ların peşini devamını getir ve getirdim :) İtiraf ediyorum inanılmaz da keyif aldım :)

Nora'nın aşkı, aile bağlarını, dostluğu, hayatı anlatan serisi MacGregor'ların 7. kitabı Utangaç Milyoner'i  yoğun istek üzerine Harlequin ikinci kez okuyucuyla buluşturdu. Açıkçası buna sevindim çünkü eski baskını bulmak imkansız olsa gerekti.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Darcy küçük kasabasından uzaklaşıp yollara düşüyor derken yolda arabası bozuluyor ve yürüyerek Vegas'a geliyor. Burada Mac'in otelinin kumarhanesine giriyor cebindeki parasının bir kısmıyla makinelerden biriyle kumar oynuyor ve büyük ikramiyeyi kazanıyor. Hayalleri gerçek olurken Mac ile aralarındaki çekime yenik düşüyor ve ona aşık oluyor ve işte o nokta da başlıyor. Aslında daha çok büyük ikramiyeyi kazandığında olaylar başlıyor. 

Zaman zaman sinir bozucu şeyler olsa da genelde hatta çoğunlukta eğlenceli bir kitaptı. Hele ki Serena ve Justin'i görmek paha biçilemezdi. Bu arada Mac onların oğlu... Ahh bir de büyükbaba Daniel var. O da o çöpçatan burnunu sokmasa olmaz zaten :)

Neyse ben oldukça eğlendim, sevdim ve bayıldım kitabı okurken. Gerçi Nora bu yazar da kötü mü yazar yani :)

Tabi ki seriyi ve bu kitabı sizlere tavsiye ederim okuyun, okutun sonra kendiniz bir daha okuyun :) Sonra iç çekin ve keşke daha uzun olsaydı deyin :) ben öyle dedim keşke uzun olaydı. 

Yine çok konuştum susuyorum ama susmadan önce serinin kitaplarını hatırlatıyorum :) 

MacGregor Serisinin kitapları:
  1. Kumarbaz Aşık
  2. Kader Bizi Bağladı
  3. Geçmişin Gölgeleri
  4. Yalnız Adam
  5. Paylaşılan Hayaller
  6. Alacakaranlık
  7. Utangaç Milyoner
  8. The MacGregor Brides
  9. The MacGregor Grooms
  10. Gizemli Komşu
Kitabın konusunu sizlerle aşağıda paylaşıyorum:
Mac coşkulu kalabalığı yararak ilerledi ve bir anda onu gördü. Yaşı, Casinoya giremeyecek kadar küçük gibiydi... Kısa saçları darmadağınıktı ve bal rengi gözlerinin üstüne düşmüşlerdi. Üstündeki pamuklu gömlek ve kot pantolon, sanki günlerdir giyiliyormuş gibi bumburuşuktu. Yanına yaklaşınca onu kolundan tuttu ve titrediğini fark etti. Ama bu, uyuşturucu kullanma nedeniyle olan titremelerden değildi, bu korku titremesiydi... 
Darcy irkilerek kolunu tutan adama baktı. Karşısında, gücü, azameti ve tüm yakışıklılığıyla, tam bir Kızılderili şefi duruyordu. Ve bu şef ya kendisini kurtaracak, ya da şuracıkta işini bitirecekti... "Ben... İstemeden... Ben... Sadece... Ben ne yaptım?" diye kekeledi. 
Mac şaşkın bir ifadeyle ona bakıp, hafifçe gülümsedi. "Büyük ikramiyeyi kazandın." 
Darcy, "Ah, öyle mi? İyi o zaman..." dedi. 
Ve bayıldı... 

2 yorum :

  1. Çok güzeldi, çok. Ne şanslısın arkadaş sen böyle sıralı sıralı okuyorsun :D Bunu okurken seri kitap kavramını bile bilmiyordum, öğrendiğimde şok geçirmiştim. Daha önce Gizemli Komşuyu okumuştum çünkü :D
    2 kitap kalmış, devam edene kadar onlarda biter inş (:

    YanıtlaSil
  2. hahaha :)) Pınar sırf serilerde karmaşıklık olmasın bekleme olmasın diye bitene kadar serilere başlamadığım olmuştu ama Nora olunca hele de MacGregor'lar söz konusu olunca dayanamıyorum :)

    Ayrıca evet sanırım biraz şansım yaver gitti bu seride ;)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın