25 Nisan 2017 Salı

0 J. L. Drake - Onarılmış ( Broken Trilogy #3 )

 
~~~*~~~
"Korkuyorun. Aşka düşüyorum Savannah. Lütfen tut beni."
"Düşebilirsin Cole çünkü seni yakalamak için orada olacağıma söz veriyorum."
~~~*~~~
 
Çok severek takip ettiğim Kırılmış Serisi -Broken Trilogy- sonunda bitirmiş bulunuyorum. 
 
İlk iki kitabı okuduktan sonra ve 2. kitabın bitiş şeklinden sonra ilk düşüncem bu kitabın daha çok aşık atışmaları ve tartışmalarıyla olacağıydı ama yazar beni şaşırttı. Yine adrenalin yine olaylar bitmedi. Ama her olay bu kitapta bir son buldu. Tıpkı Savi ve Cole'un mutlu sonu bulması gibi.
 
Evet... evet... evet... azıcık kitabın mutlu son olduğunu söyleyerek spoiler vermiş olabilirim ama sizler de beni biliyorsunuz ben mutlu sonların insanıyım. Bunu içimde tutamazdım ;)
 J. L. Drake severek takip ettiğim, sürükleyici kurgusu, gereksiz kıskançlık krizlerinden ve entrikalardan uzak, oturtulmuş olay döngüsüne sadık ekstrasına gerek duymayan, aşkın yanına aile ve arkadaşlık hayatına değinen heyecanlı zevk veren bir kitap yazmış. Sevdim ben ve takip edeceğim yazarlardan biri kendisi. 
 
~~~*~~~
"Bana oyun oynamış olabilirsin, ama önemli bir kuralı unuttun. Avını bekkemeye her zaman istekli olmalısın. Ve sen, aşkım, benim avımsın."
~~~*~~~
 
Sevgili Aspendos biz okurları mahrum bırakmayıp yazarın diğer kitaplarını da çıkarın. Özellikle Blackstone Serisini. Yani alt tarafı 2 kitap. Onlarsız olmaz çünkü Mark ve Keith'in hikayeleri. Sonuçta onlardan bu seriye dahil sayılır ;)
 
Araya yine Blackstone Serisini sıkıştırdıktan sonra yorumuma devam edeyim.
 
Kitapta açıkçası diğerlerinden benim açımdan daha iyi yapan mahkeme sıralarıydı. En korkulu kabusunuzla yüzleşmek... kelimenin tam anlamıyla Savi'nin yaşadığıydı. Ama tam böyle gediğine oturtan tavırları süperdi. Aferin kızıma dedim okurken. 
 
Kitapta kalbimi ısıtan ve sonunda istediğini elde etmiş okur tatmini bir gülümseme oluşturan son sayfalardı. Evlenme teklifi... ve düğüne doğru giden satırlar...
 
~~~*~~~
Hislerimin beni yönetmesine izin vermeyecektim, hayatımın aşkının biraz önce kapıdan çıkıp gitmesine izin vermiş olsam bile... Hayır, Savi, sen aşkının kıçına tekmeyi basıp adamı kapı dışarı ettin.
~~~*~~~ 
 
Olivia'nın gelişi... Cole'un duyguları... süperdi :)
 
Ama asıl nefes kesen sahne bence havaalanında Savi'nin babasıyla olan karşılaşmalardı. 
 
Tamam tamam tamam! Sustum. Biraz daha konuşursam baya bir spoiler vereceğim size.
 
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap. 3 kitaptan oluşuyor ama bir başladığınız da heyecan uyandıran bir seri. Sanki heyecan dolu aşk dolu adrenalinin hiç düşmediği bir film izliyor gibisiniz. 
 
~~~*~~~
Zamanın tüm yaraları iyileştirdiğini söylerler ama bunun nasıl çetin bir yolculuk olduğundan hiç bahsetmezler.
~~~*~~~ 
 
Bence okuyun seveceksiniz! :)
 
Bu arada size kitapta geçen şarkıları not aldım atladıklarım varsa sizin dikkatini çeken söyleyin hemen yazayım :) benim dikkatimi çekenler bunlar :)
  • The Beatles - Yesterday
  • Ed Sheeran - Thinking Out Loud
  • Milky Chance - Stolen Dance
  • Matt White - Love
~~~*~~~
Hayat akıntıya kapılıp gitmek için çok kısa, biraz derinlere dalmayı dene ve yaşamaya başla.
~~~*~~~ 

Broken Trilogy (Kırılmış Serisi)

 
Kitabın adı           : Onarılmış
Yazarı                   : J. L. Drake
Orijinal adı          : Mended
Çevirmen             : Eda Akpınar
Seri Bilgisi            : Broken Trilogy #3
Yayınevi                : Aspendos
Sayfa sayısı           : 264

Kitabın tanıtım yazısı: 
 Ben Savannah Miller. Tutsaktım, kurtarıldım… Kurtuldum… Hayatın bana gösterebileceği tüm kötülükleri yaşadım. Babamın, kardeşim dediğim en yakın arkadaşımın ihanetiyle yüzleştim. Kaçırıldım, tacize uğradım, nefes bile alınamayacak yerlerde tek başıma yaşadım; delirmemek için hayata tutunmam gerektiğini öğrendim. Bebeğimi kaybettim. Arkadaşım gözümün önünde öldürüldü. Ve ben mücadele etmeyi seçtim, kaybetmeyi değil. Ben hayata tutundum, aşka tutundum ve doğmamış bebeğime inandım. Şimdi tüm yaralarımı sarma zamanı... Kolay olmayacağını bile bile direndim. Aşkıma güvendim, onun sıcaklığı beni ayakta tutmaya yetti ve en önemlisi kendime güvendim. Yeni bir hayat için yeni yerler seçtim, geçmişimi unutmak için kaçtım tüm sevdiklerimden. Ailemi kaybettiğimi sanıyordum; oysa gerçek ailemin kaçtığım insanlar olduğunu anlamam çok da zor olmadı. Geçmişimi kabul ettim, dostlarıma, aşkıma ve bebeğime sarıldım. Ben Savannah Miller; onarıldım. “Bana normal bir an yaşattığın için teşekkürler. Seni seviyorum.”

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın