15 Eylül 2019 Pazar

2 Yeni Kitaplarım - Eylül 2019

Bu ayın ikinci alışverişi de yapıldı. Kitapyurdu'nun sitesinden düzenli olarak alışveriş yapıyorum. Her ay düzenli alışveriş yaparsanız size ekstradan %5 indirim veriyor ve bazen bu indirim kitapları kadar uygun almanıza sebep oluyor ki bu yüzden ben de bu indirimi kaybetmemek adına her ay oradan birkaç kitap alıyorum. 

Ağustos ayı için de alışverişimi yaptım. Neler aldığıma gelirsek, en merak ettiklerim olmasının yanında oldukça farklı türlerden kitaplar olduğunu söylemeliyim :) 

  • Gwen Cole - Soğuk Yaz 
  • Rosamund Hodge - Zalim ve Güzel 
  • Chris Carter - Korku Avcısı 
  • William Shakespeare - Titus Andronicus 

Aralarında okuduklarınız varsa yorumlarınızı alabilirim :) ayrıca karar verdim her ay bir tane Hasan Ali Yücel Klasiklerinden okuyacağım. Ekim ayı için bana tavsiye de bulunmak isterseniz tavsiyelere açığım :) 


2 yorum :

  1. Kitap yurdu gerçekten kampanyaları ile alışveriş için kalbimizi kazanıyor. Bende en son pegasus yayınlarının 5 kitap 30 tl kampanyasından yararlanmıştım; mis gibi :) Bu kitapları okumadım ama yazılarını okumak isterim. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle indirimlere can kurban diyesi geliyor insanın:) Kısa zamanda inşallah yorumlarımı yazacağım :) teşekkür ederim <3

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın