17 Temmuz 2023 Pazartesi

0 ALINTILAR // Alicia Thompson - Seri Katiller Gölgesinde Aşk


Kitabın yorumu için tıklayınız!







"Demek Sam bir öğretmenmiş, bak sen şu işe. Bu gerçeğin seri katil teorine nasıl bir etkisi olur?"

"Hiçbir etkisi olmadı," dedim. "Bir mesleğin öngörülen toplumsal ahlak anlayışını bir bireyin kişisel ahlakıyla bir tutmak, bu ülkedeki polisin hiçbir bok becerememesinin en büyük sebebi gerçekten de."

"Bir başka deyişle, komşu tehdidi etkisiz hale getirilmedi."

 


*****



"Peki ya önümüzdeki birkaç hafta ne olacak? Aramızdakinin biteceğini biliyorsak şu anda ne yapıyoruz?"

Sam çenemi ellerinin arasına aldı ve orada bir cevap arıyormuş gibi gözlerini yüzümde gezdirdi. İfadesi, aradığını bulup bulmadığını göstermiyordu. "Aramızdakinin değişeceğini biliyoruz," dedi alnını benimkine dayayarak. "Yine de bitmek zorunda değil. Tabi bitmesini istemiyorsan. Ama tüm ilgimin sende olduğunu bil, Phoebe. Ben bir yere gitmiyorum."



*****



"Seni uyarmıştım," dedim alçak sesle. "Ciddi bir şeyle başa çıkıp çıkamayacağımı bilmediğimi ta en başında söylemiştim."

"Söyledin, evet. Sanırım seni dinlemeliydim. Beni önemsediğini gösterdiğin küçük jestlerinin, 4 Temmuz'da beni öpmenin, o gitarı bitirmem için beni teşvik etmenin ya da Lenore'un gittiğini sandığın akşam sana sarılama izin vermenin arkasında bir şey olduğunu düşünmemeliydim. Şimdi bana karşı dürüst ol, Phoebe. Hakkımda ne hissediyorsun?"

"Tabi ki seni önemsiyorum," derken çok ciddi olsam da sesim yapmacık çıkmıştı. "Ama sana aşık olamam."




 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın