9 Temmuz 2023 Pazar

0 ALINTILAR // Kathryn Caskie - Aşk Esiri (Seven Deadly Sins #2)

Seven Deadly Sins Serisi




Koluna giren genç kadınla Nick, Sinclair'lerin peşi sıra büyük salona girdi. Salona girdikleri an bi sessizlik oldu. 

Leydi Siusan neredeyse Nick  kadar uzun boyluydu, eğilip kulağına fısıldayarak, "Üzerinize alınmayın, değerli Lordum. Bu, Sinclair'ler ne zaman hep birlikte bir yerde görünse verilen doğal bir tepkidir," dedi. 

"Bizi süzdükten sonra konuşmalar tekrar başlayacaktır," dedi Priscilla, Siusan ve Nick'in arasına girmeye çalışarak. "Gören de sirk ucubelerine bakıyorlar sanacak."

"Aileniz, dikkatle bakılmaya değer," dedi Nick. "Eğer aranızda olmasaydım ben de durup böylesine baş döndürücü güzellikteki bir gruba bakardım."

Kalabalığın özellikle Ivy'ye baktığını ya da tıpkı kendisi gibi böyle ayartıcı bir varlıktan gözlerini çekemediklerini hayal edip etmediğini bilemiyordu. 


*****


"Dominic'le evlenmek mi?" Ivy hızla başını çevirdi, şaşırmıştı. "Tanrım, kim böyle bir şeyden bahsetti ki?" 

Grant'ın yüzüne bir gülümseme yayıldı. "Hiç kimsenin bir şey söylemesine gerek yok ki. İzlendiğinizi fark etmediğiniz zamanlarda birbirinize nasıl baktığınızı görmek yeter."

Genç kadının şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Duyduklarına inanamıyordu. Kardeşine baktı. Aklını mı kaçırmıştı? "Ben, Tinsdale'le evlenmek istiyorum," dedi açıkça. "Sözde Dominic Sheridan'la bağlantı kurmamın tek sebebi de bu."

"Belki de böyle başlar," Grant, Ivy'nin boş bardağını şarap dolu olanla değiştirdi ardından konuşmaya devam etti. "Fakat kesinlikle bildiğim şu ki birbirinize aşık oluyorsunuz. Hisleriniz bariz."

 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın