22 Temmuz 2023 Cumartesi

0 Laurelin Paige - Sana Bağlandım (Fixed #3)


~~~*~~~
Aşkımızın gücünün bu hataların üstesinden geleceğini biliyordum.
~~~*~~~


 Sonunda Fixed serisinin son kitabını da okudum ve seriyi bitirdim. Resmen şu seri bittiği için mutluluk gözyaşları içerisindeyim. 

Öncelikle ilk iki kitaptaki duygu ve düşüncelerim değişmedi ama bu kitapta olay kurgusu ve bütün sırların ortaya dökülmesi kitabı bir tık iyi yapmıştı. 

Yine fazlasıyla erotik romans türündeydi ve ısrarla söylüyorum bu türü okumaktan rahatsız olanlar kitabı okumasınlar. Çünkü kitabın türü direk erotik romans yani... 

Fixed Serisi'nin aslında 3. kitabı ve her ne kadar seride başka kitaplar var gibi görünse de aslında Hudson ve Alayna'nın hikayesi bu kitapla mutlu sona ulaşıyor. O yüzden niyetiniz var ise seri bitiyor gözüyle bakabilirsiniz. 

~~~*~~~
Bana 'seni seviyorum' demiyordu ama kalbimin derinline işler sözler söylüyordu. Ve bakışları söylediği her sözü desteliyordu.
~~~*~~~


Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; bir şekilde işleri yoluna koymayı başarmış olan Hudson ve Alayna hayatlarına ve ilişkilerine kaldıkları yerden devam ederken Celia asla boş durmaz ve Alayna'yı açık açık takip etmeye başlar. Bunun yanı sıra Mira'nın asistanı Stacy'nin de Alayna'ya bilmediğin şeyler var ve elimde videolu kanıtlarım var tavırlarından sonra Alayna iyice rahatsız olup da işleri kurcalamaya başladığında Hudson ile ilişkisi çıkmaza girer çünkü Hudson hala geçmişe dair sırlar saklıyordur ve daha da önemlisi bu sırları Alayna'ya anlatmamaktadır. Alayna kendisi bir şeyleri takip edip elindekileri birleştirerek bir şeyler öğrenme yoluna girerken ve Hudson ile Alayna'nın da araları iyice açılmaya başladığında artık Hudson sırları saklamaktan vazgeçer. Sırlar ise geçmişin bütün kirli çamaşırlarını ortaya sererken Alayna'nın yıkımına da sebep olacak detayları barındırıyor. Bütün bunlarla Alayna'nın nasıl baş edeceği ve Hudson ile aşkının nasıl gün yüzüne çıkacağını okuyoruz. 

Öncelikle itiraf ediyorum ki seks sahnelerini atlayarak okudum çünkü ciddi olarak her olayda konusunun sekse dayanması sıktı beni. Bu yüzden de çözümü o sahneleri atlamakta buldum zaten kurgudan da bir eksiklik hissetmedim. 

Celia ve Hudson sırları kitaba hareketlilik katmıştı ve kitaptaki monotonluğu da kırmıştı ama değişik bir şekilde daha farklı sırlar bekledim. Öğrendiğimde bu mu yani modundaydım... Benim için en şaşırtıcı şey serideki Celia'nın bebeğinin herkes Hudson'dan bilirken Jack'ten çıkmasıydı bu detay serideki 'number one' benim için. 

Celia'nın tam bir s*rtük olduğunu düşünüyorum çünkü cidden seride hep altından bir şey çıkacak beklentim vardı bu kitapta da onu patlatı. Beni hayal kırıklığına uğratmadı bu şekilde. 


~~~*~~~
"Sevgini hareketlerinle göstermek, kelimelerden çok daha etkilidir."
~~~*~~~


Hudson'ın aşık ama perişan hallerini de okumak güzeldi. Öyle kendinden emin, dominant adamların aşk karşısında perişan olmasını seviyorum. 😈

Alayna'nın olaylarla baş etme şeklini sevdim. Verdiği tepkiler ve kendi araştırmaları çok iyiydi. 

Ve evet kitabın sonunda yine mutlu son vardı ama şu kitapta tam tersi olsaydı içimdeki kızgın okur daha tatmin olabilirdi çünkü Hudson hak ettiğini bulmuş olurdu ama işte aşk ne edersin 😩

Çok fazla detay vermeyeceğim ve konuşmayacağım da. En başından beri diyorum benim nazarımda ortalama bir seriydi daha fazlası değildi. Elimde olmasaydı alır okur muydum sanmıyorum... 

Bu arada bu kitapta da imla hataları çok vardı birkaç cümleyi bu yüzden tekrar okuduğum da oldu ne yazık ki. 😔

Normalde 2,5 verecektim ama saklanan sır ve Hudson'ın sürünmesi hatırına kitaba dair puanım 5 üzerinden 3 veriyorum. 🌟🌟🌟

~~~*~~~
"Birlikte geçirdiğimiz bu hafta sonu bana, senin dünyanın merkezinde olmanın ne kadar güzel olduğunu hatırlattı."
Yüz ifadesi sıcak bir hal aldı. "Sen her zaman benim dünyamın merkezindesin."
~~~*~~~



Kitabın adı     : Sana Bağlandım
Orijinal adı     : Forever With You
Yazarı            : Laurelin Paige
Çevirmen        : Melek Golden
Seri Bilgisi       : Fixed #3
Yayınevi          : Elf Yayınları
Sayfa sayısı     : 432

Kitabın tanıtım yazısı: 

Alayna Withers ve Hudson Pierce'ın ilişkileri adeta birbirlerine ve insanlara güven duyabilme yeteneklerini test ediyordu. İlişkilerine devam edebilmelerinin yolunun kapalı kapılarını açmak ve birbirlerine karşı şeffaf olmak olduğunu biliyorlardı. Yaralı kalpleri ile bunu başarmaları kolay olmayacaktı ve birbirlerine her zamankinden daha çok ihtiyaçları vardı.

Alayna, sevdiği adama her zamankinden çok daha fazla güvenmeye ve onunla ilişkilerinin geleceğine yönelik planlar yapmaya başlamıştı. Ama bu mutlu günler Alayna'nın sandığı kadar uzun sürmeyecekti. Alayna, Hudson'ın büyük sırları olduğunu öğrendiğinde onu affedemeyeceğinin ve bu sırların onların sonu olacağının da farkındaydı. Hudson'ın onu iyileştirebilecek tek erkek olduğunu bildiği halde sonsuza dek onunla olma hayali artık çok uzaklarda görünüyordu.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın