20 Temmuz 2023 Perşembe

0 ALINTILAR // Laurelin Paige - Sana Kapıldım (Fixed #1)

 





"Merak ettiğim bir konuyu açıklığa kavuşturmalıyım. Bu maskaralık benim açımdan en çk annem için önem taşıyor. Yaptığım ve söylediğim romantik sözler içimden geliyor olmayacak. Bunu unutmaman gerekiyor Toplum içinde olmadığımız zamanlarda seni baştan çıkaracağım ve bu kesinlikle içimden geliyor olacak ama bu asla sevgi ile karıştırılmamalı. 

"Çünkü sevemiyorsun," dedim. Sesim uysal bir şekilde tınlamıştı. 

"Evet," dedi.

 


*****


"Benimle ne yapmak istiyorsun, Hudson?"

"Dürüst olmak gerekirse, bundan emin değilim," dedi ve koltuğa yaslandı. Yüz ifadesi karışık ve kopuktu. Aniden, onu daha önce hiç görmediğim kadar genç görünmüştü. Artık kendine güvenli görünmüyordu, alfa erkeği olmayı bırakmıştı. Daha çok terapiye katıldığım grup üyeleri gibi korunmasız ve ulaşılabilirdi. Kendi savunmasızlığını fark etmiş ve bu onu neşelendirmiş ya da şaşırtmış gibi güldü. 

"Sana çekiliyordum, Alayna. Bunu seni incitmek ya da seni kötü hissettirmek için yapmıyorum. Bunun nedeni senin güzel, seksi, akıllı ve biraz çılgın olman... Ve sen kırılmıyorsun, bu umutlanmama neden oluyor. Kendim için umutlanmama..."



*****



"Aptal aklım bu şekilde çalışıyor. Bana diğer kızlara davrandığın gibi davranmazsan, kendimde yanlış bir şeylerin olduğunu düşünmeye başlıyorum."

Gülmeye başladı ve üzerimden kalkıp yanıma uzandı. "Sence asıl sorun bende değil mi? Ne kadar da bencilsin."

Artık hareket edebildiğim için ona doğru döndüm. "Çok bencilim. Özel olmak istiyorum. Özel olmadığımdan endişe ediyorum."

"Öylesin," dedi. "Hayal edebileceğinden çok fazla hem de," dedi ve bana doğru döndü. "Çünkü seni mahvetmek değil, sana sahip olmak istiyorum. Bu benim için yeni bir süreç."




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın