5 Haziran 2014 Perşembe

1 Historical Hunters // ~ Kimiz Biz ~ \\


Selam Millet,

Efenim kitap piyasasındaki hareketliliğinin blog camiasında da görüldüğü şu günlerde, aklı fikri geçmişte kalmış günümüz bestseller ve popüler edebiyat akımından nasibini alamamış, alsada çok anlamamış, anlasada tarihi aşk romanlarından vazgeçememiş birkaç genç bayanın mutlu öyküsüdür okuyacağınız.

Hiçbir tevazu göstermeden söyleyeceğim pek çoğunuzun bildiği üzere tarihi aşk romanlarının türkiye temsilcisi obsesif okuyucu Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi admini Küçük Kız aynı bloğun biricik yazarı aynı zamanda Kitap Rüyası sayfası admini Rüya Kız ve Asi’m, İllede Kitap bloğunun güzel mi güzel admini grubumuzun biricik Leydisi İnci, Kitapların Tatlı Cadısı olarak bildiğiniz biricik Cadımız Didem ve Anime ve Kitapsever bloğun photoshop manyağı admini Ebru oturduk konuştuk efenim.

Senelerdir tarihi aşk romanları üzerine verdiğimiz brifinglere, kesinlikle güvendiğimiz tavsiyelerimize ek olarak, bu roman türünü bizim kadar çok seven ve sıkı takip eden bizlerin neden bir etkinlik yapmadığını konuştuk. Sonra birden HİSTORİCAL HUNTERS ortaya çıkıverdi.


Peki neyiz biz? Ne yer içeriz, neler yaparız biz?

‘Historica Hunters’ sadece tarihi aşk romanlarını inceleyecek bir gruptur. Bu etkinlikte BULAMAYACAKLARINIZ;

1- Kitap çekilişi YAPMIYORUZ! Bedava kitapsa efenim takip amacınız üzgünüz size hizmet edemeyeceğiz.
2- Özellikle son çıkan kitapları YORUMLAMIYORUZ! Popüler kitapların arasında kayıp giden eski kitaplar olacak sadece misafirlerimiz (tabi istisnalarımızda olacaktır)
3- Bu çalışmaları sadece kendi eğlencemiz için YAPIYORUZ! Felsefemiz belli, önce kendin eğlen zaten insanlar bunu hissedince sana katılırlar...
4- Yayınevlerinden sponsorluk kabul ETMİYORUZ! Bu en kritik kuralımızdır.
5- İncelemeler hiçbir etki altında kalmadan, hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde şimdi ve sonsuza kadar her koşulda konuşacağımız ve arkasında duracağımız yorumlardan oluşacaktır.
Acımasız yorumları hak eden kitapların yazarına ve ailesine, çevirmenine, editör ve yayınevinde çalışan kitaba eli değmiş herkese teesüflerimiz iletiyor, bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.
6- Kitap değil yazar seçiyoruz ve herkes o yazarın istediği kitabının incelemesi ile etkinliğe dahil oluyor (: Yani her şeyi bizim keyfimiz belirliyor.

Özet olarak, bizim her buluşmamızda internet konuşmalarımızda kendi aramızda yapıp gülüp eğlendiğimiz kritikleri sizlerle paylaşma kararıdır bizim aldığımız (:



İlk etkinliğimiz hepimizin oy çokluğuyla İskoç Romanlarının Kraliçesi JULIE GARWOOD’dır.İncelenecek kitaplar ve sürpriz çalışmamız ilerleyen günlerde (canımız ne zaman isterse) sizlerle olacaktır.


Sevgilerimizle,
Kitapları sadece kendi keyifleri için okuyan, iskoç alemlerinde savaşçı lordların peşinde,
Historical Hunters

1 yorum :

  1. julıalar bir tane..

    sponsor olmadan etki altında kalınmadan böyle bir şey yapılması çok hoşume gitti doğrusu.

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın