16 Haziran 2014 Pazartesi

2 Rashelle Workman - Sürgün (Immortal Essence #1)


Yazarın okuduğum ilk romanı olmasının yanında bu kitap benim için birkaç ilke daha imza attı diyebilirim. Birincisi Elf Yayınları'nın okuduğum ilk kitabıydı aynı zamanda distopya türünde de okuduğum ilk kitaptı!

İlk olarak Elf'i tebrik etmek istiyorum, güzel bir çeviri, güzel bir kapak tasarımı vardı ve sayfa düzenini de sevdim :) Kapak tam kitabın baş karakteri Venüs'e uygun bir kapaktı =))

Yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sürükleyici yazıyor. Durgun bir kitaptı, her an bir adrenalin okuyacağız modu olmuyordu kitabı okurken ama konu o kadar akıcı bir üslupla yazılmıştı ki kitabı okumak hem dinlendiriyor, hem merak uyandırıyor ne olacağına hem de keyifli bir fantastik dünyanın kapılarını aralıyordu.


Kitabı Bursa yolculuğum sırasında okurum ve ne kitabın nasıl bittiğini ne de yolculuğun nasıl bittiğini anlamadım.

Konusunu okuduğumda üç aşağı beş yukarı beni nelerin beklediğini biliyordum, ama şaşırtıcı bir son ve yarım kalıp da devamını merakla bekleyeceğimi hiç tahmin etmemiştim. Takip edeceğim bir seri daha önüme koydu Elf sağ olsun :))


"Ölmek üzere olduğunu biliyorum, bunu engellemenin bir yolu yok ama yine de pes etme. Son nefesine kadar mücadele etmeye devam et. Belki ölmezsin. Yaşarsın. Ve seni eve götürürüz. Bunu sana kimin yaptığını buluruz."

"Eğer ölürsem, ne yapacaksın?"

"Ölmeyeceksin. Bunun olmasına izin vermeyeceğim."

"Fakat ben..."

"Bana ihtiyacın olduğu sürece seninim..."



"Bana sevdiğin rengi söyle."

"Heyecan verici mavi... Senin gözlerini gördüğüm ana kadar favori rengim yoktu.."


***

"Michael'a olan duyguların her ne ise, onların bu konuyla ilgisi yoktur. İhtiyacımız olan tek şey Michael'ın gerçek aşkının farkına varmasıydı. Onun tarafından baktığımızda sana olan duygularının gerçek olduklarını görüyoruz. Sonsuz ve kalıcıdır."



Birkaç aşk alıntısından sonra size bu muhteşem kitabı tavsiye etmek istiyorum. Ben çok beğendim ve dediğim gibi bu seriyi takip edeceğim hatta yazarın kalemini sevdiğim için yazarın diğer kitabını yani "Uyuyan Güller" kitabını da okumayı istiyorum :))

Immortal Essence Serisi:
Fantastik, distopya, paranormal aşk romanı kategorilerinde yer alan bu kitabı bu türün sevenlerine tavsiye ederim okuyun seveceksiniz :))

Kitabın tanıtım yazısı:

Ayrı dünyalardan geliyorlardı. 
Şans, onları bir araya getirdi. 
Tek kurtuluşları ise aşktı. 
Uzaylı Prenses dünyaya sürgün edilmişti. Gezegenine geri dönmek için bir haftası vardı, yoksa ölecekti. Tek kurtuluşu ise dünyalı bir çocuğun ruh eşini bulmasını sağlamaktı. Yani, çok basit işti...

2 yorum :

  1. Kapağını çok beğendiğim bir kitap ama alıp okumaya cesaret edemiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben al ben beğendim :)) durgun ilerleyen ama her şeyin dozunda olduğu bir kitap ben sevdim bence seversin =)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın