3 Haziran 2014 Salı

0 Jessica Sorensen - Ella ve Micha'nın Geleceği (The Secret #2)


Pena Yayınları'nın çok güzel kitaplar çıkardıklarını düşünüyorum. Önce Ella ve Micha'nın Sırrı ile başladı bu macera ve şimdi Ella ve Micha'nın Geleceği ile devam etti. Soluksuz, keyifle okunmasının yanında sıcacık, aşk dolu bir kitap.

Kapak tasarımından başlayacağım ilk olarak :D ilk kitapla olan uyumu çok hoşuma gitti ve arkasındaki yetişkin okurlar için ibaresi de güzel ama bence gerek yoktu. Sonucunda erotik bir kitap değildi. Her aşk romanında iki sevişme üç öpüşme sahnesi oluyor sonucunda ;)

Bu kitapta yine hem Micha hem de Ella bakış açısıyla yazılmıştı normalde sevmem bu tür yazım şeklini ama sanırım ilk kitaptan alıştım ki okurken hiç rahatsız olmadım. Sonucunda beni nasıl bir anlatımın beklediğini biliyordum.

Bu kitapta da Ella ve Micha kendi gelecekleri için adımlar atarlarken birbirlerinden uzaklar ve bu uzaklık onların aşklarını nasıl etkiliyor onu okuyoruz. Güçlü bir aşk ve her şeye rağmen ayakta durmayı bilen bir aşk onların ki!


İlk kitapta sinir olduğum karakterlere bu kitapta sempati duydum, sevdiğim hoşlandığım karakterlere ise taptım! :)) Ella'nın babasıyla diyalogları, ağabeyiyle ilişkileri, Micha'nın ailesiyle ilişkileri her şey o kadar düzgün kurgulanmıştı ki havada kalan hiçbir duygu yoktu. Her şey yerli yerindeydi.



Dikkat kitap içeriği diyorum :))

Ella'nın sonunda babasıyla bir şeyleri yoluna koymuş olması çok güzeldi. Hatta ağabeyi ile de öyle... onun yaşadıklarının izlerini hala taşırken geleceğine odaklanma çabası ona göre adım atma çabası okunmaya değerdi. Tabi Micha'yla ;)

Micha'nın babası tam bir pislik çıktı. Okurken iyi saydırdım adama! Demek ki baba olmak için bir sperm vermek yetmiyormuş bunu gördük! Ne biçim babasın ki sen sadece işin düştüğünde oğlunu arıyorsun! Açıkçası ben Micha'nın yerinde olsa resti çeker bir daha suratına bakmazdım! 

Serinin 3. kitabı çıkmasına rağmen ben Lila ve Ethan ikilisinin ilişkisini bu kitabı okurken çok merak ettim. Gerçekten çok sveimliler... Ella ve Micha ile iyi arkadaşlar ve birbirleriyle de aynı derecede iyi sevgili olacaklar bence :))



Şimdi biraz alıntı diyelim :))

"Ella birbirinize ait olduğunuzu ne zaman anlayacaksın? Size bakan her bunu görebilir ve hatta sizi kıskanabilir çünkü böyle bir aşkın var olmaması gerekiyor."

"Hangi aşktan bahsediyorsun sen?"

"Sizin yaşadığınız aşktan. Karşı tarafın her şeyini bildiğin türden bir aşk. Cehenneme gidip gelseniz bile her şeyin altından kalabileceğiniz türden bir aşk."





"Onu nereden buldun " dedim ve defteri almak için uzandım.Bir kahkaha atarak defteri göğsüne bastırdı.

"Aman tanrım...Senin kara kaplı defterin bu mu?" defteri alıp çöpe attım.

"Bu kara kaplı defter falan değil sadece... "

"Yattığın kızların listesi" kahkaha attı "Biliyor musun senin hakkında her şeyi bildiğimi sanıyordum ama yanılmışım defterde düşündüğümden de çok fazla kız ismi var "

"Ella ne dememi istiyorsun bilmiyorum.. "

"Benim adım yoktu "

"Çünkü senden sonra kimsenin adının yazılmayacağını biliyordum. Senden Sonra kimse olmadı ve olmayacak da! "



Kitabı beğendim, seriye aşık oldum sırada Lila ve Ethan hikayesi var ve çok heyecanlıyım :)

Sizlere de tavsiye ederim okuyun seveceksiniz, nasıl bittiğini anlayamayacağınız, tutkulu, aşk dolu, arkadaşlığı da gösteren keyifle okunan elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir kitap. :))

"The Secret" serisinin kitapları:
Kitabın konusu:

Bu Geleceğine odaklanıp geçmişindeki karanlığı unutmak isteyen Ella okula döner. Ancak geçmişiyle ilgili sorunlar peşini bırakmaz. Aslında onun tek istediği Michadır. Hayatta istediği her şeye ulaştığını düşünen Micha ise grubuyla sahne turundadır. Ancak içindeki bir düşünce onu rahatsız eder. Elladan uzaktadır ve ondan uzakta olmak sandığından daha zordur. Ella da Micha da bir karar vermek zorundadır. Ya sonsuza kadar birlikte olacaklar ya da birbirinden uzakta olmaya alışacaklar?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın