3 Ağustos 2019 Cumartesi

2 Yeni Kitaplarım - Ağustos 2019



Ağustos'a girmiş bulunuyorken kitaplığıma yeni giren kitaplarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu sıralar hep yeni kitap aldım keşke aldığım kadar da okuyabilseydi. Ancak hedefim bu ay daha fazla okumak :)


Öncelikle kitapyurdundan aldığım kitaplarımı paylaşmak istiyorum. Her ay düzenli alışveriş yaptığınızda ekstradan %5lik bir indirim daha veriyor ve bu indirimi kaçırmamak adına bu ay da aldım. Bu seferki kitaplarım instagramda düzenlenen okuma etkinliklerine göre seçtim. Bu yüzden bu ay size bolca İthaki kitabıy yorumuyla geleceğim gibi görünüyor :) 

Neler aldığıma gelirsek hemen listeleyeyim size :)

  • Stephen King - Kurtadamın Döngüsü
  • Stephen Graham Jones - Melezler
  • John William Polidori - Vampir
  • Bram Stoker - Dracula
  • J. R. R. Toilken - Beren ile Luthien 
Bir diğer kitaplarım da Ukitap sitesinden aldıklarım ve Trendyol'un kampanyasından aldıklarım. Evet, biliyorum! Trendyol kampanyasına doyamadım ve almaya devam ettim :) 

Öncelikle ukitaptan aldıklarımı söyleyeyim size, 
  • Victoria Alexander - Evlilik Dersi
  • Anna Todd - Kararsız Kalpler
  • Anna Todd - Kırılgan Kalpler
Trendyoldan ise; 
  • Sylvia Day - Yatağımdaki Yabancı
  • Sylvia Day - Tutku Oyunları
Tutku Oyunları resimde görünmüyor çünkü onu okumaya başladım bu yüzden resmini çekemedim. 


Öykü Odabaş'ın Gölge ve Doğa Ana kitabı ise instagramda bir çekilişten kazandım ve elime ulaştı. Çok merak ettiğim kitaplardan biri. 

Türk yazarlardan fantastik kurguları okumayı seviyorum çünkü cidden oldukça başarılı kurgular çıkarıyorlar. Keşke bu türe ağırlık verebilseler, vıcık vıcık aşk yazmak yerine böyle kurgular yazarak kalbimizi fethetseler. Öykü Hanım'ı tebrik ediyorum bu türde yazdığı için. Kalbimi kazandınız <3 div="">

Ve son olarak Demir Çark tarafından yorumlamam için bana gönderilen Seveceksin kitabı. Türk yazarların eleştirilerek kapalı hallerini bilirsiniz, beğenmediniz mi sizi topa koyarlar, bu tür tutumlara karşılık kendisi kitabını gönderip yorumlamamı istedi. Her türlü eleştiriye açık olduğunu da dile getirdi. Böyle yazarların kendilerini geliştirmeye daha açık olduğunu düşünüyorum. Umarım kitabı seveceğim çünkü kapak tasarımını çok sevdim :) 

İşte benim bu ay başı kitaplığıma yeni giren kitaplarım bunlar. Tabi ki daha almayacağım demeyeceğim çünkü alacağımı biliyorum. Umarım hepsini çok severim. Eğer sizlerin okuduklarınız varsa yorumlarınızı beklemedeyim :) 



2 yorum :

  1. Çok güzel, dolu dolu bir kitap alışverişi olmuş. Ah o kitap yurdunun indirimleri.. Ocağımı kurutmuş olabilir :))
    Bende yeni kitaplarımı bekliyorum. Anna Todd 'un kitaplarını okumak istiyordum. Yorumlarınızı bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimler hepimizin ocağına incir ağacı dikiyor belli ki :) kısa zamanda okuyup yorumlayacağım diye umuyorum :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın