27 Ağustos 2012 Pazartesi

2 Önce Tanışalım

Merhabalar...

Ben Çiğdem.

Bu kadar ayrıntı yeter, sadede gelelim :P

Bu bloga bir şekilde gelmişseniz, beni anlayabilecek kişiler olmalısınız. Okumayı seven, gerçekten seven insanlar. Roman okumak benim için bir tutkudur. İlkokulda başlamış, hala devam eden bir tutku.

Kitabın pek çok türlüsünü okumuşumdur. Tarihi, manevi, hayatın içinden, esprili, roman, şiir kitabı vs. vs. Ama bir kaç yıldır, özellikle roman okumak, benim için bir vazgeçilmez haline geldi. Elime aldığım romanları genellikle o gün içerisinde bitiririm. Ve ne düşündüğümü birileri ile paylaşmak isterim hep :)

İlk yazılarım kaç kişiye ulaşır meçhul. Belki de kendime yazıyorumdur :) Ama zaman içerisinde birbirimize, okuduğumuz kitapları anlatacağımızı umuyorum. Böylece blogum da bir işe yarar değil mi? :)

Sevgiler...


***

Merhabalar,
Bende başka bir kitap kurdu İnci.

Amacım kendimi tanıtım göstermekti. Çiğdem'in dediklerine katılıyorum :) Ve bir ekleme yapıyorum bence blog işe yarar ;)

Ayrıca benimde en büyük tutkum kitap okumak. Ve düşüncelerimi özgürce paylaşmaktan ve iyi kötü yorumlarımı paylaşmaktan da her zaman zevk almıştım. Bunu burada devam ettirmekten de zevk alacağım.

Kitaplar hakkında tartışmayı severim. Herkesin sevdiği ve sevmediği yerler farklıdır ki  bunları bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı her daim zevkle okuruz. Umarım sizlerde bizim yorumlarımızı zevkle okursunuz. :)

Sevgiler... :)

2 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın