16 Ocak 2020 Perşembe

2 Yeni Kitaplarım - Ocak 2020

Belki duyurmak için geç kaldım ama ilknokta.com adresi Yabancı Yayınları, İthaki Yayınları, Müptela Yayınları'nda %50 indirim yapmıştı ve bendeniz dayanamayıp okuma listemde olan kitapları almış bulundum :) 

Aslında Elsa Kova'nın bu serisine ilk çıktığında göz koymuştum, sırf kapak tasarımları hoşuma gitti diye ama sonra nedense vazgeçmiştim şimdi instagramda fantastik okuma grubunda bir bookstagram seriyi tavsiye edince dayanamadım ve hazır da indirim varken aldım. Bence iyi yaptım. 

Bu arada neden birinci kitabı almadın da diğerlerini aldın derseniz, bilmiyorum. Ben kargoya verildi maili gelene kadar birinci kitabı da aldığımı sanıyordum. Neyse onu da aldım ama siparişimi verdim henüz gelmedi. 

Tuğba Atıcı Coşar'ın kitabını ise... yeni baskısı elimde olmalı dedim. Biliyorsunuz ki Tuğba hem kalemini sevdiğim bir yazar hem kendisini sevdiğim bir insan. Yeni kitabı çıkmışken es geçemezdim bence. 

Okuma günlükleri ise... sizler kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben kullanmıyorum. Benim okuma günlüğüm blogum o yüzden ona ihtiyacım yok ancak siparişimde hediye olarak göndermişler ben de teşekkür eder kuzenime hediye ederim. O kullanmaktan hoşlanıyor :) 

Liste olarak yazmak gerekirse neler aldığımı; 
  • Aşk Büyüsü
  • Toprağın Sonu
  • Ateş Düşüyor
  • Suyun Gazabı

ilknokta.com'un indiriminde son saatler bugün bitiyor yanılmııyorsam. Eğer alacağınız kitaplar varsa acele edin ve indirimi kaçırmayın :) 


2 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın