22 Nisan 2023 Cumartesi

0 Matsuri Hino - Vampir Şövalye Cilt 7 (Vampire Knight #7)


~~~*~~~
"Emin olmak istediğim bir şey. Siz... Niye... On yıl önce o karlı dağdaydınız? Benim hafızamı silen sizsiniz değil mi?"
~~~*~~~  
 

Vampir Şövalye'nin 7.cilt yorumuyla karşınızdayım. Kelimenin tam anlamıyla nefes kesiciydi... her bir bölümü nefes kesiciydi... şaşırtıcı detaylar da vardı... 

Direk yoruma girdim ama kendimi tutamadım. Şuan şu dakika bitirdim ve hemen yorum yazıyorum... o adrenalinle içimde ne varsa döküyorum resmen ortaya 🙈

19 ciltlik serinin 7.cildi de bitti 8.cilt elimde hemen ona da başlayacağım diğerlerini de almaya başlayacağım. Yine birkaç tane alacağım seriyi bitirmeye çok niyetliyim. 

~~~*~~~
"Seni anlıyorum. Çünkü Yuki'ye duyduğum hisler sanırım seninkilerle aynı."
"Ben... Sadece Yuki'nin gönülden gülebilmesini istiyorum..."
"Ben de."
~~~*~~~  

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Yuki, geçmişini araştırmaya devam ederken bu araştırmada en büyük gizemin Kaname ile çözümleneceğini ve yolların hep ona çıkmasının sonucunda sorularını ona sormaya karar verir. Yuki, Kaname'den sorularının cevaplarını alma cesaretiyle onun karşısına çıkmaya hazırlanırken Zero'da onu E Düzey vampire dönüşmesini engelleyecek olan kanın Kaname'nin kanının olmasına direnişlerinin sonunda kendini onun karşısında bulur. Yuki ise tam Kaname'yle konuşacağı sırada genç adam Yuki'ye olan duygularını ortaya döker ve kendisinin sevgilisi olmasını ister... Yuki'nin karman çorman olan duyguları ile kabul etmesi üzerine olaylar iyice karışır... çünkü herkes Yuki'nin özel olduğunu düşünürken Yuki ise geçmişi hatırlama çabalarının artık bariz olarak ona zarar vermeye başlar. Bir de ortaya çıkan 10 senelik intikam hırsları da vardır çünkü şimdi sahalara Kaname'nin amcası da dönmüştür. 

Anlayacağınız ortalık fena karışıyor. Akademi daha da heyecanlanıyor... Sırlar bir bir ortaya çıkıyor... 

Genel olarak işte bu yüzden nefes kesiciydi... Kaname ve Yuki olayı... Zero ve Kaname olayı... sonrasında da ortaya çıkan amca ve intikam ortalığı fena karıştırdı... heyecana soktu. 

Bir de Yuki'nin geçmişi hatırlama çabalarında gördüğü kanlı hayaller ve baş ağrıları da merak uyandırıcıydı... 


~~~*~~~
"Aptal kız... Halbuki böyle, hiç değilse bir süre daha bu güvenli dünyanda utlu yaşsan senin için daha iyi olurdu...""
~~~*~~~  

Ama... açıkçası bütün bu olayların nefes kesiciliği kısmının yanı sıra Kaname ve Zero'nun birbirlerine Yuki'ye karşı olan duygularını dile getirmeleri ve bunun yanında da Kaname'nin Zero'nun yanında Yuki'ye aşkını ilan etmesi... off Zero için kalbim kırıldı o sahnede... cidden ben hep Yuki ve Zero tarafındaydım. Her ne kadar Kaname'yi de sevsem yine de diğer ikili favorim bakalım nasıl olacak. 

Bu kadar kitabın sonu çok fena bitti. Kaname ve Yuki... sonunda ısırık kelimesi sanırım bu ikilinin olayı olacak... 

Spoiler vermeden önce susuyorum ve kitabı çok sevdiğimi de dile getirmeliyim. 

Kitaba dair puanım 5 üzerinden 5 yıldız. 🌟🌟🌟🌟🌟


~~~*~~~
"Sen... Söyledikleri çok garip... Sanki... Bana umutsuzca ihtiyaç duyduğunu söylüyormuşsun gibi... Ama yanılıyorsun... Yuki... Senin ihtiyaç duyduğun kişi Kaname Kuran."
~~~*~~~  



Kitabın adı       : Vampir Şövalye - Cilt 7
Yazarı              : Matsuri Hino
Yayına Hazırlık : Zeynep Kopuzlu Taşdemir
Sayfa Düzeni    : E. Bahar Mete
Seri Bilgisi        : Vampire Knight #7
Yayınevi           : Akıl Çelen Kitaplar
Sayfa sayısı      : 192

Kitabın tanıtım yazısı: 

Yuki Kaname'den geçmişi hakkında bildiklerini anlatmasını ister, çünkü çocukluğuna ait hatırlarını silen kişinin Kaname olduğundan şüphelenmektedir. Zero ise gerçeği öğrenmek için Kaname ile yüzleşmeye gittiğinde ikisi Yuki için kavga etmeye başlar ve aniden Kaname Zero'ya beklenmedik bir teklifte bulunur. Diğer yandan karanlığın içinden yeni bir tehdit gün yüzüne çıkmaktadır. Cross Akademisinin kaderinin belirleneceği sahnenin perdesi açılıyor!





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın