1 Nisan 2023 Cumartesi

0 Mart Ayı Nasıl Geçti?


Selam millet, 

Herkes yavaş yavaş günlük rutinine alışıyor sanırım. Ben dönmeye başladım hatta son bir hafta on gündür baya döndüm de... Zaten iş hayatım aksine de izin vermedi, yoğun çalışma temposundan dolayı işten kaçışımı tamamen kitaplara odaklayarak yaptım. 

Her şeye rağmen deprem bölgesindeki arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi, vatandaşlarımızı da unutmamalıyız! Bu felaketi de unutturmamalıyız! Onların hala bizim desteklerimize ve yardımlarımıza ihtiyaçları var bunu da unutmayın lütfen! 

Mart ayı bitti ve Nisan ayına giriyoruz. Sizin oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama bizim buralarda yani İstanbul'da  bahara giremedik daha iki gün önce kar yağışı vardı şimdi hava sıcak ama umutlanamıyorum bahar geliyor ya da gelmiyor diye... 

Yine de baharla beraber güzel haberlerin, mutlulukların olacağı bir aya başlayalım diye diliyorum. Artık yeni, güzel ve umut dolu haberlere ihtiyacımız var. 

Çok uzatmayayım Mart ayımı nasıl geçirdiğimi söyleyeyim. Bol bol okuyarak geçirdim hatta öyle ki spora bile çoğu aman gitmedim 🙈 zaten kaçmak için bahane arıyordum -ki kendisini hiç sevmem normalde- kitaplarımda bana güze bahane verdiler. Dolayısıyla da çok güzel ve dolu dolu bir ay geçirdim. Aslında iş yoğunluğumdan dolayı da güzel bir kaçış oldu benim için çünkü resmen eve geldiğimde, yattığımda, yemek yediğimde aklımda hesaplar, litolojiler, projeler ve araştırmalar durmaksızın dönüp duruyordu kitaplar bu fazla mesaiden beni fazlasıyla uzaklaştırıp beynimi dinlendirme sebebim oldu. 😇

Uzun zamandır okumadığım kadar kitap okumuşum ve Mart ayını 11 kitapla kapatmışım. Bence benim için süper bir rakam çünkü ben genelde 6-8 kitap arasında bitiririm ayı... ve çoğunlukla da sevdim okuduğum kitapları. 

Bu arada başlamış olduğum ve henüz bitirmediğim Goblin'e de nisan ayın devam etmeyi planlıyorum çünkü çok fena boşladım diziyi. 🙈


Neler Okudum

  • Senden Ayrı - Krista & Becca Ritche
  • Serseri Prens - L. J. Shen
  • Yalanın Gölgesinde - Fatih Murat Arsal
  • Sevimsiz Bir Tanışma - Meghan Quinn
  • Seninle Tanışana Dek - Tessa bailey
  • Ev Arkadaşı - Rosie Danan
  • Ateşpare 2 - Ceren Melek
  • Gönül Avcısı - Samantha James
  • Kont - Aşkın Nur Karataş
  • Şafak vakti - Pinkpink Yazarr
  • Miço - Selvi Atıcı

Listem baya uzun bu sefer gördüğünüz gibi 😀 Her kitabın yorumu ve alıntıları blogda yer alıyor. Her birine dair detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Bunun yanı sıra instagram (@illekitap) sayfamdan da takipte olup kısa kısa yorumlarıma -okurken özellikle- bakabilirsiniz. 

İşte benim ayım böyle geçti. Umarım sizin de ayınız bol kitaplı geçmiştir. Nisan ayı hepimiz için çok daha iyi geçer umarım. 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın