6 Kasım 2023 Pazartesi

0 Kitap Alışverişi Youtube Videosu / Kasım 2023 - Part 1

Ekim ayının ortasından beri gelen kitaplarımın videosuyla karşınızdayım. Öncelikle kasım ayı videosu oldu ama kitapları ekim ayında almıştı ve hepsi tek tek gelince toplu video çekeyim diye beklettim. 😇

Kitaplarımı yine favori sitelerim kitapyurdu, hepsiburada ve amazondan aldım. Aslında birkaç tane daha kargom var gelecek ama onları şimdilik beklemeyeceğim video için çünkü o zaman da video çok uzun oluyor. 

Tüyap fuarı yüzünden birçok sitede hala indirimler devam ediyor bence bir takipte olun derim. Bir süre kitap almayacağım dedim geçen hafta çünkü çok fazla aldım ve okuma hızım alma hızıma yetişemiyor ne yazık ki ancak tabi ki duramadım çünkü yayınevleri de durmadan kitap çıkarıyorlar bir de fuara yetişsin diye bir sürü de yeni kitap çıkardılar tabi bu kızda duramadı... 

Neyse azıcık kitap daha aldım ama henüz almayı planlamıyorum bir süre. 😇

Neler aldığımı ve yorumlarımı YouTube videosunda paylaştım onu aşağıya ekliyorum ayrıca YouTube'dan da izleyebilirsiniz. 

İndirimleri Instagram sayfamda (@illekitap) duyuruyorum. Takipte olursanız gördüğüm indirimleri sizlerle de paylaşır ve haberdar olursunuz böylece alacaklarınız varsa kaçırmazsınız bazen çok iyi indirimler olabiliyor. 

Alışverişimin "YouTube" videosunu aşağıda paylaşıyorum. 😇



 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın