1 Mayıs 2020 Cuma

4 Nisan 2020 - Neler Okudum ?


Oldukça yoğun geçen bir nisan ayın geride bırakırken baya iyi okuma yapmış olduğumu görüyorum. Ciddi anlamda çok yoğun bir iş temposuyla çalıştım nisan ayının başında ama sonlarına doğru da bir o kadar rahattım. Hem evden çalışmak hem de iş yoğunluğumun azalmasından sonra kendim kitaplara verdim. 

Korona Virüsü için evde kaldığımız günlerde bolca kitap okumak bence çok güzel bir zaman geçirme yöntemiydi. Umarım sizler de öyle yapmışsınızdır. Okumayı ertelediğim çoğu kitaba yer verdim böylelikle ve toplamda 11 kitap okudum. Benim için güzel bir sayı çünkü çok nadiren 10'un üstüne çıkarım. Malum iş hayatından geriye kalan zamanda okumaya ayırdığım fırsatlar akşamları 2-3 saatten fazla olmuyor. 

Neyse bahaneleri geride bırakıp toplamda 11 kitap okuduğumu bir kez daha söylemek istiyorum. Mayıs ayı için de hedefim böyle bir sayı tutturabilmek :) başarabileceğime inanıyorum ;) 

Çok değişik türlerde kitaplara yer verdim yine ve Türk ve Yabancı yazarlar olmak üzere karma bir liste çıktı ortaya. Liste halinde yazacağım neler okuduğumu ve yanlarına kaç puan verdiğimi de yazacağım.

Şimdi neler okuduğuma gelirsek; 


  • Serhat Batur - Sirius Muhafızları : Puanım = 4/5 
  • M. C. Beaton - Minerva               : Puanım = 2,5/5 
  • M. C. Beaton - Emily                   : Puanım = 4/5 :
  • Colleen Hoover ve Tarryn Fisher - Asla Asla 2  : Puanım = 5/5 
  • Fatih Murat Arsal - Kalbim Seni Utmuşken       : Puanım = 5/5 
  • Melanie Dobson - Dilek Ağacının Gölgesinde   : Puanım = 5/5 
  • Amanda Hocking - Kanım Sana Ait                   : Puanım = 3/5 
  • Alexandra Christo - Krallığı Öldürmek              : Puanım = 5/5 
  • Monica McCarty - Asi                                        : Puanım = 5/5 
  • N. G. Kabal - 00:00 Biri Sizi Düşünüyor           : Puanım = 5/5 
  • Karen Marie Moning - Sisli Dağların Ötesinde : Puanım = 5/5 



Umarım şu virüslü, karantinalı günleri geride bırakıp sevdiklerimizi bol bol göreceğimiz zamanları görürüz. Ama bu dönemi de evde geçirirken bol bol okumaya devam edelim. Kitaplar bütün karmaşadan, kötülüklerden kaçmak için mükemmel bir kapı aralıyor. 

Bol kitaplı günler sizlerin olsun, hadi sizler de söyleyin nisan ayında kaç kitap okudunuz? :) 




4 yorum :

  1. Ne çok kitap okumuşsun, hayret ve hayranlıkla bakakaldım! Ben Nisan ayında 4 kitap okuyabildim sanırım :( Okuduğun kitaplar arasında Asla Asla 2'yi gördüm, bu seriyi çok merak ediyorum ama bir türlü alışverişimde sıra ona gelmedi... Ama gözlerim özellikle Sisli Dağların Ötesinde'ye takıldı, Moning'e Ateş serisi sayesinde bayılır oldum ve bu serisini de çok merak ediyorum. Şimdi hemen gidip yorumunu okuyacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ateş serisini okumadım ama sanırım ben de el atacağım ona, asla asla yı tavsiye ederim çok güzeldi :) ben de şaşırdım bu kadar okuyabilmiş olmama, sanırım evde olmak bana yaradı :)

      Sil
  2. Nisan ayı benim için çok verimsiz geçti maalesef. Okuma konusunda geçirdiğim en kötü ay olabilir hatta. Evden çalışmaya başlayınca iş yüküm enteresan bir şekilde arttı. Dilerim Mayıs ayı hedeflerinizin üzerine çıktığınız güzel bir ay olur sizin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evden çalışmak ne yazık ki öyle, mesai saati kavramı olmuyor hep çalışma durumunda olunuyor. Umarım mayıs daha iyi geçer :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın