15 Kasım 2022 Salı

0 Sylvia Day - Sana Bağlandım (Crossfire #3)



~~~*~~~
Yüreğimin çarpmasına nasıl ihtiyacım varsa ona da öyle ihtiyaç duyuyordum; üstelik o benim için kendini büyük bir tehlikeye sokmuş, her şeyi riske atmıştı.
~~~*~~~ 

Crossfire Serisi'ne son sürat devam ediyorum ve 3. kitap Sana Bağlandım'da bitti. Her kitabı bir öncekinden daha iyi gidiyor bence... İkinci kitapta benim için sıkıntı olan kısımların bunda olmaması çok güzeldi. Açıkçası bu kitabı o yüzden daha fazla da sevmiş olabilirim. 

Bu arada ön bilgi amaçlı söyleyeyim, seri 5 kitaptan oluşuyor ve her kitap birbiriyle bağlantılı bu yüzden sıralı okunması gerekiyor. Buna dikkat edelim. Ayrıca serinin her bir kitabı erotik romans kategorisinde olduğu için kesinlikle +18 olduğunu da göz önüne alalım. Erotizm içerikli sahneleri okumaktan hoşlanmayanların okumaması gereken kitaplardan. Sonra gereksiz yere gömmeyelim kitabı ama değil mi? 


~~~*~~~
"Sensiz olmak. Seni özlemek. Kahrolası akıl sağlığım sana bağlıymış gibi geliyor, Eva. Bir de bundan mutluluk duymamı mı istiyorsun?"
Kuruyan dudaklarımı dilimle ıslattım ve Gideon'dan bütün bedenimi ürperten hırıltılı bir ses çıktı. "Ben mutluluk duyuyorum bundan."
~~~*~~~ 


Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Eva ve Gideon, Nathan olayı yüzünden ayrılmışlardı. Daha doğrusu Eva öyle düşünüyordu ancak Gideon'ın planlarını ve kendisi için yaptıklarını öğrenince soluğu onun yanında almış ve aralarındaki buzları eritmişlerdi. Ancak bu hala bir sır olarak saklansa da kendi içlerinde birliktelikleriyle idare etmek zorundalardı. Gideon, Eva'dan insan içinde de uzak durmak zorunda olması artık problem olmaya başlayınca ve daha da önemlisi Gideon'ın eski nişanlısı da ortalığı karıştırırcasına boy gösterirken Eva'nın da buna bozulması ikili arasında ara ara tartışmalara sebep vermektedir. Ancak her ikisi de tekrar beraber olma yolunda ilerlemeye başlamışlardır. Hatta öyle ki Gideon'ın yaptığı sürpriz bir haftasonu kaçamağı ikilinin ilişkisini daha da ciddi boyutlara taşımıştır. Evlilik... herkesten gizli bir şekilde evlenmeleri, ikili arasındaki bütün sırların ortaya dökülmesi, tekrar beraberliklerini açıklama problemleri ile uğraşırken ortaya atılan bombalar da yine ortalığı karıştırmaktadır. Her ne kadar Gideon ve Eva ikilisinin arasındaki ilişki bozulmasa da yine de hayatlarını etkilemektedir. Bütün bunlarla nasıl baş edecekler ve aşklarına-birbirlerine nasıl güvenecekleri okuyoruz. 

Öncelikle Eva'nın artık daha güvenli olması, ne istediğini bilirken daha güçlü adımlar atması çok güzeldi. Hatta Gideon'ın annesine kafa tuttuğu kısımlar çok iyiydi. 

Gideon ise... adamım ya... hem çok güzel seviyor hem de sevdiğini korumak adına çok güzel hamleler yapıyor. Her yaptığı hatanın sebepleri de adamı daha da yüceltiyor resmen. Aldığı her nefesle Eva'yı korumayı hedefliyor... 


~~~*~~~
Bana tek bir gülücük bile bahşetmediği bütün o karşılamaların her biri kalbimde yeni bir yara açmış, sonunda kalbim durmaksızın kanamaya başlamıştı. Çektiğim acıların yankılarını hissetmeden o günleri düşünemiyordum bile.
~~~*~~~ 


Gideon'ın haftasonu sürprizi ve orada yaşadıkları çok güzeldi. Belki spoiler olacak ama evlilik teklifi ederken ki gerginliği aşırı iyiydi. Gideon Cross da olsan evlilik teklifinde geriliyormuşsun 😉

Gideon'ın karımdan uzakta yatmayacağım, kalmayacağım tavırları süperdi. Yanaklarını sıkasım geldi. Hele bir de evlilik sözleşmesi maddeleri... adamım sarhoşmuydun sen o sözleşmeyi hazırlatırken dedim. Gideon'ın hiçbir çıkarı yok her şey Eva'ya göre ayarlı ama tek şartı Eva'nın yanında kalması... Aşk Gideon Cross gibi bir adamı bile ne hallere düşürdü. 😆

Cary durumuna üzüldüm. Hep tetikte kalıp Trey ile işleri yoluna koymasını bekledim ama o sevgili Tatiana'sı ortalığı karıştırdı. Açıkçası umudum o bebeğin Cary'den olmaması konusunda... umarım olmaz... umarım... Cary'de mutluluğu hak ediyor bence.

Brent... rock yıldızımızı sahalarda görmek ve daha da önemlisi Eva'ya aşkını açık açık gösterirken Gideon'ın gözüne sokması çok iyiydi. Adamım artık karın falan ama nasıl senin eski nişanlın peşini bırakmıyorsa Eva'nınki de onun peşini bırakmıyor. Eva'nın neler hissettiğini sen yaşamadan anlamıyorsun azıcık anla 😎

Ayy bahsetmek istediğim daha çok detay var ama spoiler olur diye anlatmıyorum zaten yeterince girdim kitap içeriğine daha fazla girmeyeyim. Gerçi en son okuyan benim sanırım bütün dünya okumuştur ama olsun. 

Ben çokça sevdim bu kitabı sırada 4. kitap var onu da bu ay okumayı planlıyorum. Bu arada kitaba puanım tabi ki 5 üzerinden 5 😀

~~~*~~~
Senin için dünyayı durdururum. Bazen bunu yaptığını hissediyordum.
~~~*~~~ 




Kitabın adı      : Sana Bağlandım
Orijinal adı     : Entwined with You
Yazarı            : Sylvia Day
Çevirmen        : Ayşe Kaya
Seri Bilgisi       : Crossfire #3
Yayınevi          : Doğan Kitap
Sayfa sayısı     : 412

Kitabın tanıtım yazısı: 

Sen benimsin!

Gideon havlumu çekip açtı. Havlu yere düşüp de ben karşısında çırılçıplak kalınca sert bir soluk aldı. "Ah, Eva." Sesi öyle duygu doluydu ki gözlerim yanıyordu. Tişörtünü başının üstünden çekip çıkardı ve bir kenara fırlattı. Sonra bana doğru uzandı, çıplak tenlerimizin birbirine dokunacağı anı uzatarak dikkatle girdi kollarımın arasına.

Crossfire aşk macerası hiç hız kesmeden devam ediyor! Tutkuyla birbirlerine kenetlenen Eva ve Gideonın artık kimsenin bilmediği tehlikeli bir sırları var! Eva'nın hayatını mahveden üvey kardeşi Nathan öldürüldü. Peki, onu öldüren kişi kim? Eva, şüpheleri ve aşkı arasında doğru yolu bulabilecek mi?

Sana Soyundum ve Sende Kendimi Buldum'la iyice harlanan tutku ateşi serinin bu üçüncü kitabıyla doruğa ulaşıyor. Sana Bağlandım inanılmaz bir dönüm noktasıyla okurları soluksuz bırakıyor. 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın